Sizce bir abi, erkek kardesine gelip « bizi tanisdirmayacak misin? » sorusunu sormasi sizce normal mi?
Sonra erkek kardeside öyle deyince bana « bu benim abim dedi ». Ama ismini soylemedi kardesi. Sonra neyse biz erkek kardesiyle konusmaya devam ettik ve 1-2 dk sonra ise bana bakarak benim ismim « Ömer » dedi. En tuhaf kismi ise burasi zaten
sizce normal mi?
Sonra erkek kardeside öyle deyince bana « bu benim abim dedi ». Ama ismini soylemedi kardesi. Sonra neyse biz erkek kardesiyle konusmaya devam ettik ve 1-2 dk sonra ise bana bakarak benim ismim « Ömer » dedi. En tuhaf kismi ise burasi zaten
sizce normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki bu konuda daha önce hata yaptı. Çocukta tanıştırmak istemedi. Bence bir tuhaflık var.
Öncelikle verdigin cevap için Tesekkür ederim. Ama dediginden hicbir sey Anlamadim. Tekrarlayabilirmisin lütfen
Bu abi dediğin şahıs, daha önce böyle bir tanıltırmada. Kıza falan mı yürüdü? Yoksa kardeş neden tanıştırmasın, bu arada öz kardeş mi bunlar?
Evt öz abisi.
Sana birazda detay veriyim.
Ben küçük kardesiyle ticaret yapiyorum ve o gün onlarin dükkanina gitmistim.
Bu arada Annesiyle ilk defa tanismistik o gün. Abisi gittikden sonra annesi geldi ve bekar olup olmadigimi sordu ve sonra ise bana « gelin kiz » dedi.
Ben ilk basta belki onlarin yörelerinde adetlerinde öyle denilir sanmistim ama abisi öyle yapinca banada tuhaf geldi.
Sonuc olarak ne diyorsun?
Normal sadece öylesine bir tanisma mi?
Ben gidip zam gelmeden bir çeyrek alayım, düğünde takarım (: Bunlar baya ciddi Sizi gelinleri olarak görmeye başlamış gibi
Altina zaten zam gelecek kadar geldi 😅
Bu arada hiç bir anne gelini olmadigi halde bir kiza « gelin kiz » der mi?
Var mi sence öyle adetler yöreler?
Ya da hiç böyle bir sey duydun mu?
Nerli olduklarıda önemli, Alman Kürdü mü bunlar? Sanırım esas oğlan biraz çekingen açılamıyor Size
Oglan ilk defa gördü beni bende onu.
Yani toplam 4-5 dk sürmedi bile onun beni görmesi.
Bu arada aile türk, kürt veya laz degiller. ve akdeniz bölgesinden.
Yani Bilmiyorum ordaki yöreleri
O zaman olay değişti. Anneden başlayalım, her anne oğluna iyi bir kısmet arar bence anne sizi beğendi ve ondan o cümleyi kurdu. Abiye gelince; kesinlikle sabıkalı böyle bir konuda, esas oğlan ondan tanıştırmak istemedi
Haklisin olabilir hiç bunu dusunememistim.
Ama tek emin oldugum sey anne özelikle oraya beni görmeye geldi.
Tesekkür ederim verdigin cevaplar icin.
Daha öncede sormustum bazilari normal bir tanisma kimisi ise bazi yörelere ait demisti.
Ama en mantikli cevapi sen verdin
Rica ederim, annesi kesinlikle seni görmeye gelmiş Önemli olan senin ne düşündüğün. İstemedeğin bir durumsa parmağına bir yüzük tak git, nişanlandım de, bir daha bu konu açılmaz
Kafani agrittim KB ama Son sorum.
« Gelin kiz » öylesine denilmez dimi?
Estağfurullah sitenin amacı da bu değil mi? Kolay kolay "gelin kız" denmez, annenin amacı ne? bunu en iyi senin anlaman lazım, ortamda bulunan sendin sonuçta.
Annenin amacini Anlasam sormazdim 😅
(: senin niyetin ne peki? Bu kadar sorguluyorsan seninde niyetin var gibi ☺️
Daha önce birisi bana böyle deseydi bu kadar sorgulamazdim 😅
Ilk defa bir teyzeden bunu duyuyorum.
Bir dahakine sorgulamam 😅
Allah (c. c) başka dert vermesin gelin kızımıza (:
Amin.
Sondaki espriyi yapmasanda olur 🤨
Ok bir daha kullanmam