Aşk İlişkileri Sevgilim dışarıda dekolteli giyinmemi istiyor. Neden böyle yapıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hava soğuk oluyor veya spor giymek istiyorum ama neden kapalı giyiyorsun dekolteli giymelisin dışarıda diyor neden böyle yapıyor? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sevgilimi aradım gurur duyuyorum herkes sana bakınca dedi Sevgilim dışarıda dekolteli giyinmemi istiyor. Neden böyle yapıyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kusura bakma ama senin sevgilin biraz g**at bence yani başka açıklaması olamaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya od Yorumla HeadSh0t +1 yıl Seni kıskanması gerekirken kıskanmiyor herkesin bakmasından gurur duyuyor başka açıklaması Yok bunun Yorumla Soran +1 yıl Psikolojisi mi bozuk Yorumla HeadSh0t +1 yıl Hayır aksine çok gevşek Yorumla Soran +1 yıl Hiç yatmadık onunla Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yatsaniz yarın ya başkası izlesin der ya da grup ister o o kafayla Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. gerçekten bu sorunun cevabını burada mı arıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde aramam lazım Yorumla Desmond_G +1 yıl kafanda araman lazım çok basit çünkü. Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Muhtemelen sana bakan biri olduğunda hoşuna gidiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal mi peki Yorumla Yzlmm +1 yıl Çok normal değil açıkçası Birlikte oldunuz mu hiç Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Eniştemiz biraz geniş adam belli ki. Mizacı öyledir sal adamı 0 0 Yorumla
anonimkiiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl önceden herkes kızardı böyle şeylere müsade etmezdi şimdi de tam tersi olmuş oranı buranı aç aksine böyle yarışıyor herkes birbiri ile 1 2 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Herkes değil Yorumla anonimkiiz1 +1 yıl lafın gelişi abim Yorumla
cankan1212 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl bu paylasımın kurgu oldugun usahsında dönme gay oldugundan emınım ama ınanan 26 abazanın oldugunu da görunce... 0 0 Yorumla
Urbane Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl fantezisi var bence o şekilde ya da özeniyor birilerine 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanması gerekirdi bilemiyorum Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl özenmek derken? Yorumla Urbane +1 yıl öyle çiftler vr ya zengin falan dizilerdr görülen hayat ya da çift diyim onun gibi Yorumla
KaldırınOnuOradan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl cuckold yükleniyor... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne ki Yorumla KaldırınOnuOradan +1 yıl anlarsın Yorumla
Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Erkek değil bence erkek adam kıskanır 0 0 Yorumla
eysann_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilim tam bir ga.. t 0 1 Yorumla eysann_0 +1 yıl Sevgilin* Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilin güzel kardeşim mı senin malları dışarda başkalarına mı göstermek istiyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman buraya at da bizde bakalım Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Neden acaba bakılması hoşuna gidiyor 0 0 Yorumla
Sheldon999 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Oha çok saçma. Çok garip 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gurur duyuyormuş vucudumla Yorumla Sheldon999 +1 yıl Tamam gurur duyarda böyle bir istek saçma yani Yorumla
cochecarmichael Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Sevgilin seni kıskanmıyor mu? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanıyor ama açık giyinmek gerekir diyor Yorumla cochecarmichael +1 yıl Ama açık giyinirsen herkes sana bakar sevgilin bu durumdan rahatsız olmaz mı? Yorumla Soran +1 yıl Gurur duymak istiyormuş Yorumla cochecarmichael +1 yıl Demek ki birileri sana bakınca Sevgilin tahrik oluyor Yorumla Soran +1 yıl Off sacma ya Yorumla cochecarmichael +1 yıl Bence sen bunu bi düşün erkek sevgilisine sadece kendi sahip olmak ister ama senin için de sıkıntı yoksa siz de böyle takılın bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hiç yatmadık ınunla Yorumla cochecarmichael +1 yıl Ekle*ene beni öze* lden konu* şalım Yorumla
terziii85 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Giyinmemeni istiyır deilmi yanlış yazdın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır giymemi istiyor Yorumla terziii85 +1 yıl Olmaz ya kimse sevgilisine dekolte giy demez giydirmezde Yorumla Soran +1 yıl Oranı buranı aç demiyor ama açık olan kıyafetlerimi gösteriyor bunu giy diyor Yorumla terziii85 +1 yıl Dekolte zaten oranı buranı açmak demek Yorumla Soran +1 yıl Agzıyla demiyo tam olarka isre Yorumla terziii85 +1 yıl Anladım Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 😀 güzel kardeşim 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sana aşık 0 0 Yorumla
Cremédeolé Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. cuckold alert! 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten istiyor mu bunu trol mu yoksa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne hissediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Anlam veremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani evet tuhaf ama güzel kardeşim yani o devam edecek misin Yorumla
Mehmet01100101 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Teşhir seviyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok artık ya 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gurur duymasının sebebi fiziğinin çok iyi olması mı? Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kilon ve ölçülerin nedir? Yorumla Soran +1 yıl 1.70 38 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 38 derken? Yorumla Soran +1 yıl Kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 38 kilo mu o ne yahu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kusura bakma ama senin sevgilin biraz g**at bence yani başka açıklaması olamaz
Neden ya od
Seni kıskanması gerekirken kıskanmiyor herkesin bakmasından gurur duyuyor başka açıklaması Yok bunun
Psikolojisi mi bozuk
Hayır aksine çok gevşek
Hiç yatmadık onunla
Yatsaniz yarın ya başkası izlesin der ya da grup ister o o kafayla
gerçekten bu sorunun cevabını burada mı arıyorsun
Nerde aramam lazım
kafanda araman lazım çok basit çünkü.
Muhtemelen sana bakan biri olduğunda hoşuna gidiyor
Normal mi peki
Çok normal değil açıkçası Birlikte oldunuz mu hiç
Ne denir ki...
Eniştemiz biraz geniş adam belli ki. Mizacı öyledir sal adamı
önceden herkes kızardı böyle şeylere müsade etmezdi şimdi de tam tersi olmuş oranı buranı aç aksine böyle yarışıyor herkes birbiri ile
Herkes değil
lafın gelişi abim
bu paylasımın kurgu oldugun usahsında dönme gay oldugundan emınım ama ınanan 26 abazanın oldugunu da görunce...
fantezisi var bence o şekilde ya da özeniyor birilerine
Kıskanması gerekirdi bilemiyorum
özenmek derken?
öyle çiftler vr ya zengin falan dizilerdr görülen hayat ya da çift diyim onun gibi
cuckold yükleniyor...
O ne ki
anlarsın
bacım cocugu oldugu ıcın
Erkek değil bence erkek adam kıskanır
sende seviyorsan kim karışır size
Sevgilim tam bir ga.. t
Sevgilin*
Sevgilin güzel kardeşim mı senin malları dışarda başkalarına mı göstermek istiyor
O zaman buraya at da bizde bakalım
Neden acaba bakılması hoşuna gidiyor
Gav**vatt olduğu için.
Oha çok saçma. Çok garip
Gurur duyuyormuş vucudumla
Tamam gurur duyarda böyle bir istek saçma yani
Sevgilin seni kıskanmıyor mu?
Kıskanıyor ama açık giyinmek gerekir diyor
Ama açık giyinirsen herkes sana bakar sevgilin bu durumdan rahatsız olmaz mı?
Gurur duymak istiyormuş
Demek ki birileri sana bakınca Sevgilin tahrik oluyor
Off sacma ya
Bence sen bunu bi düşün erkek sevgilisine sadece kendi sahip olmak ister ama senin için de sıkıntı yoksa siz de böyle takılın bir şey olmaz
Hiç yatmadık ınunla
Ekle*ene beni öze* lden konu* şalım
Giyinmemeni istiyır deilmi yanlış yazdın
Hayır giymemi istiyor
Olmaz ya kimse sevgilisine dekolte giy demez giydirmezde
Oranı buranı aç demiyor ama açık olan kıyafetlerimi gösteriyor bunu giy diyor
Dekolte zaten oranı buranı açmak demek
Agzıyla demiyo tam olarka isre
Anladım
Yatmayınca sevgili olmuyorlar nasıl ikna ettin
güzel kardeşim
😀 güzel kardeşim
Hala sevgilim diyorsan sıkıntı büyük
Sana aşık
Şimdi bişey söylerdim de neyse
Zevk alıyor
cuckold alert!
Saçma
he amca he öyledir kesin
Gerçekten istiyor mu bunu trol mu yoksa
İstiyor
Sen ne hissediyorsun
Anlam veremiyorum
Yani evet tuhaf ama güzel kardeşim yani o devam edecek misin
Göğüslerin kaç beden
güzel kardeşim mı bu karı kılıklı
Cockold
Ayrıl gitsin
Teşhirci
Mide bulandırıcı
Teşhir seviyor
Yok artık ya
Gurur duymasının sebebi fiziğinin çok iyi olması mı?
Olabilir
Boyun kilon ve ölçülerin nedir?
1.70 38
38 derken?
Kilo
38 kilo mu o ne yahu