Bir kişinin karşısındakinin dış görünüşünden ziyade zeka ve entelektüel donanım sahibi olmasını çekici bulduğu durumlarda bu kişi sapyoseksüel olarak tanımlanıyor.

Bir kişinin karşısındakinin dış görünüşünden ziyade zeka ve entelektüel donanım sahibi olmasını çekici bulduğu durumlarda bu kişi sapyoseksüel olarak tanımlanıyor.
Sapyoseksüel : Bir kişinin karşısındakinin dış görünüşünden ziyade zeka ve entelektüel donanım sahibi olmasını çekici bulduğu durumlarda bu kişi sapyoseksüel olarak tanımlanıyor.
İlk defa duydum, bilgi için teşekkürler, belki ileride lazım olur : ))
Ne demek.. Umarım işinize yarar :)
Görsel tam ben 😄 bazı insanların beyinlerini öpmek istiyorum bunun için cinsiyet gözetmeye de gerek yok. Beni benden alabilecek tek kriter bu sanırım
Zekanın cinsiyeti yoktur..
Bazıları bu zeka karşı cinste olunca etkileniyor ama bence cinsiyet işi sekse sürüklüyor beyin hazzı başka bir boyut karşıdaki konuştuğunda beyninin her kıvrımında hissetme olgusu cinsiyet gözetmez
Kesinlikle öyle.. Bazı senaristlerin beyninden öpesim geliyor, zekasına ve yaratıcılığına hayran kalabiliyorum..
Senaristler başka boyut, yazarlarda öyle ama güncel karşılaştığım insanlar daha kıymetli benim için. Onlarla iletişim kuruyor olmak çok daha özel.
Sıradan bir insanla iletişim kurmak ile zeki bir insanla iletişim kurmak arasında çok fark var.. Yaklaşım, beklenti ve düşünce tarzı.. Zekanın günümüzde hala önemseniyor olması geleceğe dair umut veriyor..
canım insanlara tahammülüm yok.
Zeka seksiliği diye bir durum gerçekten var.
Teşekkür ederim
Ne demek..
Cevap
3Cevap
Ben zekaya daha çok bakıyorum benim için güzellik önemli değil. ama kadınlar tipe daha çok bakıyor hatta tek tipe bakar
Yani zekası yoksa hiçbir şey ifade etmiyor aslan gibi delikanlılar var beyni yok ama zerre etkilenmiyorum
Hanımlara sordun galiba. Erkeklerde çok belirleyici bir kriter değildir çünkü.
seks kadar cazip dedi.
Zeka önemli ya esprilermi anlaması gerek
Yani şimdi... gerçekten öyleyim.
Sapyoseksüelmişim sjsjs yeni öğrendim.
En önemli şeydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?