Selamsss
o beni kıskandırdı ben de onu kıskandırayım, yok pp açıp saçayım, yok exlerin engelini kaldırayım, şuna bulaşayım buna sataşayım gibi şeyler

#sosyetic
Selamsss
o beni kıskandırdı ben de onu kıskandırayım, yok pp açıp saçayım, yok exlerin engelini kaldırayım, şuna bulaşayım buna sataşayım gibi şeyler

#sosyetic
Bir de şey var. Benim kıskandırmak için karşı cinse sırnaşa sırnaşa muhabbet etmek. Ben böyle şeylerden kıskanmam ki. Ben direkt olarak nefret ederim. Gözümden düştüğü zamanda kolay kolay geri kalkamaz. Bana aşırı derecede ergence geliyor bu tavırlar. Küsersin, tavır yapar konuşmazsın. Fakat ayak oyunları girmek kişiyi sadece değersizleştirir. Başka bir işe de yaramaz.
Valla doğru ama çok eski klişeler bunlar hala yapılıyor mu yahu😂
Sığ sularda yüzmeyiniz efendim aksi takdirde o yüzmek değil dere de cimmek oluyore😂🙃😄
Ne yapsa kıskanırsın
''o beni kıskandırdı ben de onu kıskandırayım, yok pp açıp saçayım, yok exlerin engelini kaldırayım, şuna bulaşayım buna sataşayım gibi şeyler'' şu gibi şeyler okurken bile hayat enerjimi çalıyor :D Çözüme gitmek isterken durumu daha saçma hallere sokan inat haller.
Hiç sorma :D insanlarda saf ya yer bunu
hıhım :D amin
Cevap
31Cevap
Hiç işim olmaz, kaos ortamlarını sevmiyorum. Netim isteklerimi söylerim olur biter. O bunu yaptı ben bunu yapayım modunda degilim çocuk hiç değilim uğraşamam saçma sapan oyunlarla..
Ucuz, basit davranışlar. Hani önüne bakıp yoluna devam etmeyip anca yerinde saymaya devam eden hareketler.
Amann değse bari, zaten değerini anlayacak insan böyle saçma şeyler yapmadan da anlar.
Mantıklı
Sevgiliden hıphızlı soğuma sebebi...😄
Fiçuuıu :D
Tam öylelik.😄
Ben bu tip şeyleri sevmiyorum hiç. yani o bana bunu yapmıştı bende bunu yapmalıyım gibi şeyleri çocukça buluyorum. ya da mesela o bana görüldü attı şimdi mesajını hemen dönersem böyle gurursuz gibi olurum deyip aynı hareketi o da yapıyor sonra da zaten sürekli tartışma oluyor ilişkilerde. ben bu tür şeyleri sevmiyorum yani inat değil sevgi olmalıdır
Bence en güzeli olanca masumiyeti ve şapşikliğiyle, o zeka yoksunu kör inada ihanet edip doludolu aşka odaklanmak. Bir dakika sonra ne olacak belli değil. Gereksiz gururun da inadın da son durağı anca ayrılık. Sevdiğini bulan herkes onu her fırsatta sevmeli derim.
Çocukları ana sınıfına alabiliriz. :D Beyin yaşları zaten beş ya da altı.
😅😅 alalım
bu çok saçma ve aptalca böyle bir durum içine giren insandan uzaklaştırırım kendimi.. yani bu toksik bir durum gerçekten bunu yapan ne gibi bir ruh hali yaşıyor karakteri ne seviyede bilemiyorum
Kaç yaşındasınız Allah aşkına? Bunlar ergenlik döneminde kalmadı mı? Kendini bilen ve yetiştirmiş olan biri zaten geçmişine değil geleceğine bakması gerektiğini bilir ve ona göre hareket eder. Zaten seviyorsanız o hayatınıza girdiği andan itibaren geçmişteki yaşamınız da ilişkinize zarar vereceğini düşündüğünüz veya karşı tarafın belirttiği şeyleri yapmamaya, dikkat etmeye özen gösterirsiniz.
Ben inadı en fazla kavga da o sırada aranılan telefonu açmam. O sinirli halde konuşmamayı tercih ederim. Veya kapıma geldi halde evine git, şu an seninle görüşmek istemiyorum deyip geri gönderiririm. Çok çok kızdıysam aramam sormam. O arasın, mesaj atsın isterim. Bende ki inatlar bunlar. Bilmiyorum ne kadar doğru. Fakat huyum böyle. 🤷🏼♀️
Sevgili olunca milletin aklı tatile çıkıyor.🤣
Çok saçma sapan durumlara sokuyorlar kendilerini.
Yorum yapmak istemiyorum sular durulunca nasıl zavallı olduklarını anlıyorlar çünkü 😀
Oyş kıyamam :D
Ayın karanlık yüzünü görmek için fırsat olarak değerlendiririm. İyiyken herkes iyi olabilir. Önemli olan yakınken uzaklaştığımız zamanlardaki tavrımız.
Şu mısradaki gibiysek endileye mahal yok;
Nesimiye sormuşlar o yar ile hoş musun
Hoş olayım olmayayım o yar benim kime ne.
Bunu diyorsak, hissediyorsak gerisi boş...
Aklıma gelen ilk şey şu oldu. O bana şu kadar süre sonra yanıt vermiş, ben de ona o kadar süre sonra yanıt vereyim. Çok saçma değil mi ya? Aşırı saçma geliyor bana bu mesajlara geri dönme olayını büyüten kisiler, ilişkiler.
Kesinlikle doğru 🙄
Komik ama bana ne ahjdj
https://www.youtube.com/embed/0XPkicLKwfIHepsi birer saçmalıktan ibaret. Kıskanmayanı naparsan yap kıskandıramazsın kıskanan da her türlü kıskanacak zaten
Bir şey yapmasan da 🙄
Evet 😂
Serkan'la görüşmeni istemiyorum
...
Alo hayatım neredesin
Serkan'la oturuyorum
İşte bu
Evet bu :D
Serkan kim yaa ben tanımıyorum sen tanıyor musun
Kardom o benim :D
Peki
Arada inatlaşma varsa hele ki anlattığın şeyler çok kırıcı ve sevgiyi parçalar cinsten, efendi gibi yolları ayırsınlar daha iyi
Efendi gibi ayrılabilen kaldı mı? 🙄
Kalmıştır diye umut ediyorum.
Bu saydığın şeylerin inat ile alakası yok.
Kişiliği tam olarak oturmamış insanların yapacağı şeyler.
Duruş meselesi...
Uff neler neler :D
bu ne ergen ergen hareketler yahu.. bıda birtek bizim türkolarda var ne hikmetse
Ay yarım akıllı bunlar ya :D kendilerini zeki falan sanıyorlar bi de sjjs
dizi izlemekten oluyor hep bunlar 😂😂
Yok doğuştan beyinsiz onlar djks
yok kız baksana türk dizilerine, hep kavga, kıskandırma , kavga , barışma, kıskandırma, ayrılıyoruz bitti, sensiz yapamam, beraberiz, ayrıldık 😂😂 ayrılmadık.
:D entrika severiz
O yüzden 4-5 bölümden sonrasını izleyemiyorum hep yarım kalıyor başladığım diziler 😁😁
Yarım bıraktıııığğğğn :D
17 den sonra bırakılması gereken hareketler değil mi bunlar😃
Kesinlikle öyle :D
Başımıza ne geliyorsa, bu inatlaşmalar yüzünden gelmiyor mu zaten?
Çok doğru yere parmak bastın :D
Parmağımı boş yere ziyan etmem😂
Hahaha :D helal olsun
Ayrıldıktan sonra birbirlerinin yeni sevgililerine yürümek artı engel atıp engel kaldırmak
Hıhım ondan
Herhalde
Hiç sevgilim 9lmadi bilmiyorum, konuya fransizim 🤪🤪
En Fransız kaldığın konu bu olsun :D
İlişkiyi çekilmez kılmakla beraber mevsim şartlarında çürütür de.
İnat çok yersiz çok gereksiz ve zararlı bir duygu durumu insan için.
Sorun içeriğinde yazmış olduğun her şey ilişkiyi bitirmeye yönelik girişimler olacaktır. Bunları yapan bir kadınla birlikte olmam.
Çocukça, yakışıksız hareketler.
Birbirini kıskandırmak etik bi şey değil , çocukça canımca geliyor , kıskandırmak bilinçsiz yapılınca etik oluyor , öteki türlü beni sinir ediyor
Gereksiz geliyor bana
Seni buraya bi yere bağlayacağım Reda :D
İp getirem mi djdjjd
Getir getir :D
Gossip Girl izlemeyi seviyorum da kendi aşk hayatıma bunu asla adapte etmem haha en sevmediğim şeydir.
Hiç işim olmaz böyle şeylerle.. Düşüncem ne ise direk söylerim.. İki yetişkin insanın yapması gereken de bu değil mi zaten..
Hiç bir dusuncem yok. Açıkçası böyle şeyler hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. Kavgayı körüklemek gibi geldi bana..
Tamamen karakter bozukluğu olarak görüyorum. İlkokul çocukları gibi ergen muhabbetlere tahammülüm yok.
Kişiliği tam oturmamış veya daha önce tecrübesi olmamış kişiler yapar.
Evet o bunu hep yapıyor🤦🏼♀️kıskanırsa direk kıskandırıyorrr
Düşman mıyız ki her şey karşılıklı olsun? Böyle çocuksu insanlardan koşarak uzaklaşırım.
Dengime bile almam bırakırım düştükçe dussun ne yapıyorsa yapsın
Ergen gibi işler saçma sapan şeyler bence anlamsız gereksiz şeyler. İnat iyi bir şey değil kaybettirir.
Bence de :D
Ne o oyle? Sid ik mi yaristiriyoruz? Aslanlar gibi tartisirim ama inada is yapmam.
Saçma buluyorum ya bana inat bişey yaparsa şahsen uzaklaşırım bana çocukça geliyor.
Böyle çabalar daha çok bağlamak yerine soğutur ve mide bulandırır.
Ego savaşı. Kötülüğe kötülükle karşılık verdiğinde hiçbir şey düzelmez
Bu ilişkiyi bozar hiç sevmem.
Allahtan öyle ergen kafasında sevgilim yok. Yoksa neler görüyoruz evlerden ırak...
Laf yesem öpüp başıma koyarım da cimcirme nedir ya , birde bir yerleri morartmalar sanıyordum ki kacırıyor yanlışlıkla meger ayarsızmış bile bile hani sahibi belli olsun felan yaklaşmasın kimse gibi yandık ya çok fenasınız... 😎
Basit hareketler.. Başkasına nispet yapmak için kendi duruşumu bozmam..
Furdurtma beni kendine 🥳
Hahah :D noldu ki
Sen anladın 😇
Yok anlamadım :D
Kısas benimde tarzım. Anlatarak anlamıyorsa yaşatarak anlatırım 😂
Çok saçma ilişkiye çok zarar veriyor bence..
Aptal olur mu Olmazmi Bilemem Ama
Sarhoş Olduğum Olmuştur
La? Yok öyle bir şey 😃
Herkesi gözlemledim :D aynen bu durum var 🙄
iki tane maldan ne beklersin
Genellikle gezme tozma konusunda oluyo bu inatlar.
Ne gerek var yahuuu geçininiz işte güsel güsel🙃😄
Çok çocukça buluyorum
Tezatlık ilişkiye heyecan katar
Rezillik, ergence..
İt dalaşı gibi bir şey. Asırı çocukca
Bunları yapanlar ergen olmalı
Bunlar bana ters. Geldiğimiz gibi gideriz
Halay çekmemek
Inat sevmem inat varsa ben o yerde olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?