😂🤣 bazıları de kanka genelleme yapma 🤣😂 geçen birisi aldatmış sevgilisini bak yeminle evde oturmuşum cips yiyorum durduk yere şerefsiz olduk erkeklerin hepsi böyle diyor 😂🤣😂
onu biliyorum 😇😇 1 hafta önce de buradan birisine fal bakıyorum dedim ki birisi var seni kullanmak istiyor erkek degilmisinin alayınız kardeşim dedi allahim sen sabır ver olum diyorum ben sana fal bakıyorum ben niye o. c oluyorum banane erkek değilsin sende öylesin kesin diyor hemde şimdi buna laf anlat 😂🤣🤣
zaten ondan sonra baktım maksat hevesi kırılmasın diye sonra bitince sağol dedi bende rica ederim ne demek o. c olduk sayende ben teşekkür ederim sana dedim biseyler daha dedi ama mesajını açıp okumadım bile 🤣😂 bak şu an bile yeni gördüm erkekler neden bu kadar yalancı vicdansız diyor Allah aşkına ben senle konuşuyorum durduk yere yalancı vicdansız şerefsiz olduk 😂🤣😇😇😂
😇😇geçmiş 8 Mart hediyem olsun sana varsa falın gönder gelsin el kahve su hangi falan istiyorsun 😇😇 su falini sevme çünkü o olmaz yanyana olmamız gerek bunun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Var öyle tipler.. Kendi çaplarında kaldırıp tekrar engelleyenler.. Yine bir şeytanlık peşindeler cin olamadıkları halde..
Evet ya sacma sapan cocukca hareketler bunlar
Sen engelle bir daha da açma. Karar veremeyen dengesizler onlar. İlişki bitti kelimesini anlamayan tipler.
Evet kaldirirsa bu defa engellicem hic kaldirmayida düşünmüyorum
En iyisi.
Kesinlikle
Profiline bakmışşş
Bakmasina bakmista niye tekrar engelle attiyor anlmiyorum
Sen anlama açtığını diyr.
Ben de yapıyorum ara sıra.
Amac nedir
Can sıkıntısı.
böyle yaparak dikkatini üzerine almaya çalışıyor
Dikkat çekilcek bi yanı da olsa keske ama yok
sana öyle geliyor baksana engelini görmüşsün ve düşünmüşsun neden yaptı diye zateb oda bunu istiyor ya
O da doğru erkekler cok degisik ya
lan olum benim ne suçum var ya ben ne yaptım şimdi erkekler değişik diyorsun ya 🥲🥲
Tamam lan sakin ol sen degisik degilsin😂
😂🤣 bazıları de kanka genelleme yapma 🤣😂 geçen birisi aldatmış sevgilisini bak yeminle evde oturmuşum cips yiyorum durduk yere şerefsiz olduk erkeklerin hepsi böyle diyor 😂🤣😂
Ahajahahaj yokk yaa genelleme yapmadim biz kizlar böyeyiz biri bisey yapti mi butun erkekler öyledir diyoruz napalim😂😂😂
onu biliyorum 😇😇 1 hafta önce de buradan birisine fal bakıyorum dedim ki birisi var seni kullanmak istiyor erkek degilmisinin alayınız kardeşim dedi allahim sen sabır ver olum diyorum ben sana fal bakıyorum ben niye o. c oluyorum banane erkek değilsin sende öylesin kesin diyor hemde şimdi buna laf anlat 😂🤣🤣
Ahahhaha sesli güldüm buna sende fal bakma hahdkwduwn
zaten ondan sonra baktım maksat hevesi kırılmasın diye sonra bitince sağol dedi bende rica ederim ne demek o. c olduk sayende ben teşekkür ederim sana dedim biseyler daha dedi ama mesajını açıp okumadım bile 🤣😂 bak şu an bile yeni gördüm erkekler neden bu kadar yalancı vicdansız diyor Allah aşkına ben senle konuşuyorum durduk yere yalancı vicdansız şerefsiz olduk 😂🤣😇😇😂
Dimi yani fal biliyomusun ya doğru cikiyomu merak ettim😂😂😂😂
yok gelişi güzel sallıyorum 😇😇
mesaj kutumu göstereyim mi 😇😇
Bi de salliyo ahdhwkdhwjd
😇😇geçmiş 8 Mart hediyem olsun sana varsa falın gönder gelsin
el kahve su hangi falan istiyorsun 😇😇
su falini sevme çünkü o olmaz yanyana olmamız gerek bunun için
havalanmış ondan.🤣🤣
Havası batsınn onun🤣🤣
Aslinda oyle yazmamistim
Gtü kalkmış
Öyle olmuss 😂😂😂