Güncellemeler
+1 yıl
Bide milletin dalgası oldum ya 🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Demiştim size değil mi televizyonda gösteriyor sessiz olun çöp ev görmeye falan gitmeyin arkadaşlar girer girmez kokudan bilmiyorum gözüm karardı bayılmışım kendimi dışarıda buldum 😀🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikopat kız napcan çöpü görüp 😂😂
Ahaha 🤣🤣 ya bir de milletin dalgası oldu
Troll dimi doğru söyle nolur troll de 😂😂😂
Birkaç gün sonra haberlere bak yeni bir çöp ev vakası daha gösterecekler o zaman görürsün 🤣
Ruh hastasi misin kızım sen
Ne yapayım Çok merak ediyorum yatıya kalmayacağım sonuçta 5 dakika bakıp çıkacağım
Aşkım çöp bildiğin neyini merak ediyorsun
Of bu merakla Benim başıma çok iş açacak 🤣
Aşkım boşa merak etme boş ver
Annem de etkilenirsin diye götürmüyor sanırsın ufacık çocuğum
Aşkım sana özel. hayarkm hakkında birseu sorabilir miyim?
Sor
Bugün cafeye gittim arkadaşım sevgilisinin yanındydi bende onun arkadaşıyla 2. defa karsilastik bu sefer beni sinir etmek için çabaladı bazen mal mal espriler yaptı yemek yiyelim diye ısrar etti tavuk seçtim kolumu ye dedi sonra şu kemiği ye dedi daha sonra saçma sapan hakarete yakın şeyler söyledi 3 defa uyardım yapma masadan kalkarım diye en sonunda kalktım otur falan dedi peşimden geldi neden kalktın falan sictin moralimi bozdun dedi içki almaya gitti bira içmiş direk kafaya dikmiş sonra arkadaşım peşimden geldi 10 dk sonra tekrar kafeye gittik biraz da 11 e kadar izin aldık arkadan çocuk geldi o beni bozan sonra konuştuk falan işte dedim özür dilerim abarttım o dedi yaptığın ayıp kalkıp gitmen dedi sonra konuştuk biraz derlestik yani psikolojik olarak konuştuk sorunları kendin çözersin falan diye bir ara gözü falan sulandı sonra ben kalktım arkadaşım sevgilisi ile oturdu biz gittik elinde sigara bitene kadar yolda bana eşlik etti dedim biraz kendini sorgula falan dedim giderken dedi ki en son en zoru da ne biliyor musun dedi nedir dedim (En zor olan bu yolu yürümekti) diyip güldü gitti görüşürüz dedim neden böyle dedi laf mı soktu yoksa bu duygusal konulardan kaynaklı mi dedi yoksa senle bu yolu yürümek zor muydu dedi?
Bu çocuk seninle uğraşmaya çalışıyor belli
Ama neden
Neden yanu
Yani
Çöp ev görmenin nesini merak ediyorsun?
Ben ne bileyim hiç görmedim hayatımda nasıl oluyormuş gerçekten merak ediyorum yatıya kalmayacağım zaten 5 dakika bakıp çıkacağım
Hiç çöplük görmedin mi?
Yok Sadece çok bidonu gördüm hani atıyoruz ya içine ama yani çöp içinde koltuklar falan
görüp napcan
Merak ediyorum
kız dediğin çöp evi haberlerde gördüm demin 😂😂
Ahdhd 🤣🤣 çok kötüydü girer girmez bayılmışım kucağına alıp çıkarmışlar beni
gerçekten mi 😂girdin mi kız dhdhjs
Girdim girmez olaydım🤮🤮🤮 biz bazen çöp kokusu duyuyoruz ya çöp bidonun kenarından falan geçerken ay hani dar atıyoruz kendimizi İnan o çöp kokusu var ya mis mis
bebekte varmış galiba o ev dimi
Ben bir şey göremedim ki ya gözüm karardı hani tencereyi açar açmaz buhar yüzüne gelir ya öyle ıslak ıslak bir hava var orada böyle tarif edemeyeceğim bir koku geyizini yakıyor başka bir şey hatırlamıyorum
iğrenç ya 🤮 nasıl hayatlar
Evet Biz bebeği çıkardıktan sonra girmişiz o haberlerin çektiği bile ilk görüntüler değil İnan ki
tövbe estağfurullah 😐😐
Sen sen ol çöp ev görmeye gitme 🤣
çöp eve benzer bi yere gitmiştim jsehshsh az çok tahmin ediyorum
Nasıldı
mutfak ve yatak aynı odada her yer pislik içindeydi kokusu tahmin ettiğin gibi bide tarihi bi yerdi yani insanlara kiralanmış ama yaşlı bi kadınla oğlu yaşıyordu
En azından evde çöp yokmuş kız
Ya yerlerde vardı işte 😂