Aşkta kaçan kovalanır mı gerçekten?

"Aşkta kaçan kovalanır" genel bir inanıştır ancak bu her zaman doğru olmayabilir. Her insanın kişisel tercihleri, beklentileri ve değerleri farklıdır. Bazı insanlar, karşı tarafın kendisine ilgi göstermesinden daha çok, kendileri çaba gösterip karşı tarafa ilgi göstermeyi tercih edebilirler. Bazı insanlar ise kaçan taraf olmayı seçerler ve kovalanmak istemezler.
Ayrıca ilişkilerde kovalama, her zaman sağlıklı bir davranış şekli olarak kabul edilmez. Eğer karşı taraf size açık bir şekilde ilgi göstermiyorsa, sürekli peşinden koşmak ve ısrarcı olmak, kişinin sınırlarını ihlal etmek olarak algılanabilir ve rahatsızlık verici olabilir. Bu nedenle, aşkta kaçan kovalanır mı sorusuna tek bir yanıt vermek doğru olmaz, çünkü her durum farklıdır ve ilişki dinamikleri kişiden kişiye değişebilir.
Cevap
47Cevap
Elde ve cepte görülmeyen kişiye verilen değer daha yoğun olur. Bu yüzden de kaçan kovalanır demişler
Bir yere kadar, çünkü kişi bunu daha sonra oyalandığı düşüncesiyle bırakmaya başlar
Kovalıyorsun ama o kişi sana geri gelmiyor ne kadar denesende
Evet ne yazikki öyle oluyor
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu TCK 123
Madde 123- (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
Sıkıyosa kaçanı kovala...
Karşılıklı olan bir aşk varsa, ne kaçan olur ne kovalayan. Haricinde bir taraf ya çok az seviyordur, ya da karşılıksızdır, onun da haricinde bir tarafın çok fazla yamuğu vardır diğer taraf onu istemiyordur. Sıkıntılı işler hiç girmemek daha mantıklı
Ne kaçmaya ne kovalamaya gerek yok. O aşk hiç ummadık anda geliyormuş insanın hayatına
Hayır. Fazla naz aşık usandırır. Kimse kaçanın peşinden gitmez. İnsanlar ayağına geleni bile teperken kimsenin birilerinin ardından koşacağını sanmıyorum ‽
Madem aşk dedin gerçekten aşk yaşadıklarnı düşündüğümüz hikayelere bi daha bakmak lazım. Leyla Mecnun, Kerem Aslı vd. Mevcut bilgimle söylüyorum. Kaçan, kovalayan görmedim.
Hayır aşkta kaçan kovalanmaz. bunu diyenler genelde platonik olanlar her zaman. yani seven varsa zaten mutlu olur
Bunun psikolojik bir temeli var insana bir hırs yüklüyor aslında kaçanı kovalamak demek yerine elde etme hırsı denebilir
Herkes bildiği için kovalayan kalmıyo herkes kaçıyo. Savaşan kıymetli artık
Koşanlar yorulduysa koşmaktan böyle bir şey bekleme koşmaz
Kişiye göre değişir.. Kaçanı kovalamam, bir tekmede ben atarım 😏😏
maalesef öyle. Biz kadinlar kaçan olmadığımız için hep kaybediyoruz
Evet ya umursamaz olursan geliyor ararsan bir tane bulamıyorsun 😖
Kişisine göre şekil alan durum kimi umursamaz kimi yorulmaz
Kovalanır diyorum. 😄 Biraz spor yapmış oluruz sjsjdhd
karsindakinin tum umutlarini bitirdigin an g*tune tekmeyi yersin
Yoo ben asla kovalamam bir kere istemediğini söylerse uraşamam gereksiz zaman kaybı yapamam hayatım akıp gidiyor
En İyi Cevap