Bu devirde gerçekten seveni bulmak niye bu kadar zor?
2 ay
Bu devirde gerçekten seveni bulmak niye bu kadar zor?

70'lerde olsak bir sürü plak alırdım sana, 80'lerde açık hava sinemasına götürür, izledikten sonra muhallebi ısmarlardım, 90'larda mahallenin bütün güzel misketlerini kazanır dökerdim avuçlarına, 21. yüzyılda nasıl sevilir inan ki bilmiyorum, içim ısınmadı bu yüzyıla, bağışla...
Bende bilmiyorum hayırlısını diliyorum 😊
Keşke bu devirde doğmasaydım
Keşke demek bize yakışmaz mevlam böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği isyana gerek yok 😊
Hayırlısı artık
Herseyin hayırlısı. Sen bir tek Allah a inan gerisi inanilacak gibi değil zaten 😊
Cevap
13Cevap
Herkes çıkar, menfaat peşinde. Gerçekten seven çok nadir vardır, devir mi kötü desem insanlar mı bilemedim.
Devir’in bir suçu yok bence
Böyle demişti oda
Yıllarca sevdim
7-8 yıl vaz geçmedim
Ama karşılık vermedi. Sevdiğimi bile inkar etmeye çalıştı.
Hep yalan dolan. Kimse sevse bile karşılık vermiyor. Beğenmiyor tipini parası yok diyor Reddediyoe
bence zor değil. can sıkıntısından giriyorum. maşallah herkes sevgilisinden yazıyor). demekki çoğu insan sevgili
Seveni bulmak zor değil karşılıklı seveni bulmak çok zor yaa
Pinterest fotolarıyla burada takılıyosun sonra gerçek seven yokmu diyosun.. İlginçmiş ha.
Pinteresten almadım pp deki fotoyu istersen gidip pintereste arat fotoyu foto bana ait araştırmadan etmeden gelip burada boş konuşma
Çünkü erkekler her gün seks ister ama hayatları boyunca 2-3 kişiye aşık olurlar.
Yani sana yazan erkeklerin %99 unun falan sen umrunda degilsindir. Maksat işlerini görsünler işte
Yanlış insanlara gidersen zor olur tabii
Doğru insan çıktı da ben mi sevmedim
Çıkmıştır kesin ve istememişsindir
Çıkmadı maalesef
Üstelik daha yaşın kaç
19 olucam
Yaşın genç daha olur illaki diyorum şimdi istiyorsun ama bu işler sabırla
Babam yok annemde kendi halinde arkadaşım falan da Yok bi sevgilim olsun ıstiyorum ama hep yanlış kişiler denk geliyor kalbimdeki boşluk dolsun istiyorum sevilmek istiyorum yaş kaç olursa olsun insan ila istiyor iste
Üzüldüm harbiden durumuna sana baba sevgisini de yaşatacak biri lazım
Evtt
Ben de hayatımda sevgi görmedim bu durumu hep içime attım umarım sen bulursun öyle birini
Üzüldüm
Çok kafana takma sende cimcime
😂😂😂😂
Ne gülüyon delii kız 😁
Kolay aslında ama işinize gelmez
Hani nerde
Onlar sizin beğeneceğiniz kadar cool çevresi olan parası olan yalakalık yapan biri değiller geleceğini düşünen emek veren insanlar çevrende yok mu böylesi
Yok
Vardır merak etme
Dolu ztn kapımda yatıyorlar 😂
O insan hic beklemedigin anda gelir
Zor değil düşüncelerimiz zorluyor
her şey olmuş sanal o yüzden
İlişki diye bir şey kalmadı
Seven çok varda siz sorunlu erkekler istiyorsunuz
Ben istemiyorum valla beni gerçekten seven olsa ztn asla aldatmam terk etmem ama hep üzülen terk edilen aldatılan kişi ben oluyorum
Çünkü efendi ahlaklı erkekler yerine içki içen küfürbaz erkekler ile heyecan yaşıyorsunuz
İstek fazla ondan
Evet ya herkes birbirini kullanma derdinde
dogru zaman ve sabır cıkacaktır.
Benimle tanışmadınız
😂😂😂
Konuşabilir miyiz?
En İyi Cevap