eh işte bence bi anlayak birbirimizi
2 ay
İlişkilerde karşı tarafın eğitim seviyesi sizin için önemli midir?

eh işte bence bi anlayak birbirimizi
Önemsiz dersem yalan olur, ne olursa olsun eğitim görmüş insanın en azından insanlarla belli bir iletişim seviyesi oluyor. Benim için bu konu önemli olduğu için eğitim görmüş olması önemli.
Diploma eğitiminden çok kendini dışarıda ne kadar geliştirdiği önemli, aile ve toplum eğitimi almış kişiler olsun. Kimi yüksek lisans yapar ama tek bir kitap okumaz onun hayatı ye, iç, uyu şeklinde geçer kimisi de lise mezunu olur ama her alanda kendini geliştirmiştir otur akşama kadar konuş
Şimdi okulda aldığı eğitime göre ben hiç kimseye yadırgama olmak kendin bir geliştirmiş kendini ifade eden sağlam adımlarla yürüyen kadınlar çok ilgimi ve dikkatimi çeker diplomasına bakmam ben karakterine bakarım
Kör cahil de olmasın şimdi 😂
skajslkajds
Cevap
46Cevap
Aşkın öğrencileri olup iki kişinin aşktan ders aldığı limitsiz bir okulda, aşk okulunda, diğer tüm diplomalar geçersiz sayılır daima.
Eğitim seviyesi değil de kafa dengi olmak bir ilişkide benim en önemli kriterim kafa yapımın uyuşmadığı biriyle olmam sanırım.
Okuma yazma biliyorsa yeterli 😀
Eğitimden kastın ne olduğuna bağlı, üni. mezunu bir sürü cahil var meydanda. Eşeğe altın yüklesen eşek yine eşek. Eğer kasıt salt diploma değilse, kendini yetişrirmiş, kitap okuyan, kendini yetiştirmiş, kendini bilen, nezaket ve ahlak sahibi insan bulmak elbette önemli.
Eğitim seviyesi kesinlikle önemli değil. Üni mezunu ne bakış açısı darsa, kafa yapımız uyuşmuyorsa. İlkokul mezunu olsa ne kendini geliştirmiş bir insansa, kafa yapımız uyarsa. Okumanın zaten kişisel gelişimde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum ben. Ne mezunlar var mesela hayatında 3-5 tane kitap okumuştur toplasan. Gördüğümüz şeyler bunlar.
Hayır eğer her şey eğitim seviyesi ile ölçülseydi Edison zamanında yüksek fakülteler yoktu yahut simyacilar ya da tarihteki büyük savaşları kazanan komutanlar binlerce yıl önce askeri üniversiteye gitmedi belki aile baskısı ile hiç okula gitmemiş olup inanılmaz bir IQ sahip insanlar var dünyada o nedenle insanları dış görünüşü eğitim seviyesi gibi saçmaliklarla yargılamak adil değil fikirleri ve eylemleri ile yargılamak daha yerinde ve doğru olur
5 dil bilmeli 3 üniversite bitirmeli maaşı 50bin üstü olmalı, teşekkürler yakşamlar.
öksadksjd yakşamlar
Yuhhhhh
Tamamdır o zaman bir problem yok ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Bence kesinlikle önemli. Eğitim seviyesi kültürü, konuşulan konuyu, durumlara karşı yaklaşımı büyük oranda etkiliyor. Çoğu kişi reddetse de bence sürdürülebilir bir ilişkinin olmazsa olmazlarından yakın kültür ve eğitim seviyesinde olmak
Bi kâğıt parçası benim için önemli değil kalbine bakarım
Ruh eşi meselesi var ya o eğitime bakmıyor işte :)
Ne kadar umursamamaya calissamda sevdigim icin sorin etemsemde gerçekten onei bi konu baslarda aman tartisip anlasiyoruz oda anlar ya biz iyi anlasiyoruz falan dersin ama is ciddiye bimince icindeki cahili gorursun karsondakinin buyuzden onemlo davul bile dengi dengine demisler
Eğer evlenme modun da uzun ilişkili olacaksa çok önemlidir. Yeri gelir sevgili, yeri gelir arkadaş gibi onunla farklı kültürleri konuşmak keyifli olur.
Off iki gün önce ayrıldım birinden ben üni okuyorum kız ortaokul terk abi konuşacak hiç biseyi yok ya ne desem bosbos bakıyor yaptığı hiçbir aktivite yok
Eğitim. seviyesi diye sınırlamak istemem hayat görüşü dünyada olan biteni takip edip kafa dengi herseyi konuşup o konu hakkında fikir alış verişi yapabileceğin biri olması önemli
Ben okuduysam o da okumuş, kendini geliştirmiş olmalı. Okumayan insanlara cahil demiyorum keza üniversiteye gitmeden kendini çok güzel yetiştiren insanlar da var. Ama ben istemezdim ‽
Görüşleri, kafa yapısı ve zekası daha önemli açıkçası.
Sonrasında eğitim seviyesi geliyor ve evet o da önemli diyebilirim.
Eğitime takılmam ama kültür önemli. Görgüsüz olmamalı, yanlış anlaşılmasın "görmemiş"olmasını kastetmiyorum.
Denk olmalıyız. Yoksa erkek kompleks yapar çalıştırmayabilir vs. Ben üniversitede bulunduysam o da bulunmuş olmalı.
Karşı taraf derken karşı cins olarak dusunmuyoruzdur umarım.
Eğitim. seviyesinden çok zeka ve bakış açısının önemi daha çok
Eğitim seviyesinden çok kişinin kendini ne kadar geliştirdiği önemli. Hiç bir eğitim kurumu gelişime açık olmayan birine fayda sağlayamaz.
En İyi Cevap