Bir kızdan hoşlanıyorum, kedisi var. Sürekli kedi storyleri atıyor. Instagram'da kedi storysi atan birine nasıl yürünür?

Bir kızdan hoşlanıyorum, kedisi var. Sürekli kedi storyleri atıyor. Instagram'da kedi storysi atan birine nasıl yürünür?

Selam! 🤩 Bana göre sosyal medyayı renklendiren şeylerden biri de sevimli kedi storyleridir. Yemek falan storyleri görmek yerine kedileri tercih ederim. :D 🐱 Bir diğer konu da kedi storysi atar atmaz yazmaya çalışan erkekler.. Neler yazabilirler birlikte bakalım. :)

Kedinizin fotoğrafını Instagram'a koyduğunuzda, onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlatan sevimli bir yorum yapabilirsiniz. Mesela, "Evdeki minik yaramaz 🐾", ya da "Kucağımın sultanı 😺" gibi cümleler kullanabilirsiniz. Ayrıca, onun yapmış olduğu komik bir hareketi ya da sevimli bir anını anlatarak, takipçilerinizin de bu anı yaşamış gibi hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Instagram story üzerinden birine yürümek ya da ilgi çekmek istiyorsanız bunun yöntemi doğallıktan geçiyor. Onun paylaştığı içeriklere esprili şeyler yazarak gitmeniz yeterli. En azından dümdüz selam mesajlarından iyidir. Mesela bir kedi storysi paylaştım diyelim. "Çok minnoş" gibi tatlı bir yorumlar gelmesini isterdim. Böylece daha kolay dikkat çekilebiliyor. Bir şarkı storysi atıldıysa ona karşılık güzel bir müzikle yanıtlayabilirsiniz gibi..

Başka birinin kedi storysine cevap verirken genellikle sevgi dolu ve neşeli yorumlar yapmanız doğru tercih olur. Örneğin,
gibi cümlelerle hem sevimli patilere sevginizi gösterirsiniz, hem de story sahibi ile güzel bir etkileşim kurarsınız.

Bu durum tamamen kişisel tercihlere göre değişiyor diyebilirim. Bazı erkekler mesela fake araba storyleri bulup kendi arabasıymış gibi atıyor. Kızlar da dolayısıyla fake kedi storysi atabilir. Yani burada neyin olduğu önemli değil. İsteyen her insan çoğu şeyin fakesini bularak kendi yapıyormuş ya da oradaymış gibi atabilir. Hayvan storyleri için bu durum genellikle kedinin güzellik ya da komikliğini paylaşmak içindir. 🐈💕
Minnoş patilerin etrafında bol kahkahalı ve mutlu olmanız dileğiyle... Görüşürüz! 🐾✨
Kedi bakımı hakkında bir şeyler sor ilerler zaten konuşma
Kedinin cinsinden ya da bakımından konuya girebilirsin.
Cevap
11Cevap
Very cool !! (Yanina kedi emoji koy) yaz ve cevap bekle… maksat muhabbet baslasin (baslatmak icin fazla kasma yani)
sonra cool bir sekilde yurumeden eglenceli muhabbet et. Baktin muhabbet iyi, fazla uzatmadan yuzyuze bulusmaya davet et (kabul etmezse bir sure sonra yeniden muhabbet acip yeniden davet et, olmazsa 3. Ye gerek yok) Kiz hayatinda baska cool birini almaya hazirsa bu is olur 😉 he degilse yoluna bak, cool erkekler boyle yurur.
bence direkt niyetini belli et. "ay ne tatlı kedi, tıpkı senin gibi" diye. hiç uzatmaya etmeye gerek yok. o da istiyorsa devam ettirir istemiyorsa önünü kapatır. en iyisi.
Çiftleşme için eleman lazım mi diye sor malum Mart ayı
Kedi atınca ayrı şekilde mi yürünüyor😄 Yaz işte tanışmak için normalce.
Kediyi hiç camdan asigiya atıp baktin mi arkasın dan 4 ayak üstüne mi düşüyormuş diye sor kesin cevap alırsın
"kedileri çok seviyosun sanırım acaba kedilerle ortak yanın nedir? *mını yalamaya çalışıyorum da" diyebilirsin
Kedi gibi sevesim geldi birini sensin o kişi kedin rüyama girip bana öyle dedi🐈🥹🫶 hadi bana evet de seveyim seni kedi gibi❤️
Ne kadar tatlı bir kedi aynı sizin gibi dersen olur bu iş 😂😂
Hayvan mıyım ben öküz derse jdjdjd
@themkt djdkdk
Bişey olmaz 😂😄
Kedi resmi at sonra kedim buraya kaçmış vs oradan yürü
Kedilerle ilgili bir soru sorabilirsin. Veya kedinin türü nedir diye konu başlatabilirsin.
Kedi hakkında sorular sor
ne tarz sorular işte
Kediler ile ilgili konuşabilirsin
Kedisine oyuncak al
Baya iki ayağınla yürü🤣
direkt söyle korkma en fazla red edilirsin
Ben de kedi sahiplenmek istiyorum diye dal konuya
Mama alayım mı de
Kedisinin üzerinden yürümeye çalış.
Kedi hakkında olumlu yorumlar yap, sorular falan sor.
Neden yürüyorsun 😅😅😅
Kedi 🐱 al
havla
Miyav de
Miyav yaz😂
Kedi al yanına git beraber kedi seversiniz
hello kitty ile
Ayaklarınla grzkl 😂😂😂😂
Kedi fotoğrafları at
Yürü be 😀😂😂
Icinden geldigi gibi
Miyavv yaz