Aşk İlişkileri İnsan neden hoşlandığı birinin yanında aklını kaybetmiş gibi olur? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Olur ya hoşlanılan kişinin yanında delice hareketler yapar insan. Bunun nedenleri ne olabilir sizce? İnsan neden hoşlandığı birinin yanında aklını kaybetmiş gibi olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Genelde aşk yüzünden. yani aşık olduğu zaman insan aklı pek sağlıklı düşünemez genelde hormonları daha baskın olur. birde aşık olduğu kişinin yanında daha abartılı hareketler bulunabilir o kişiyi daha fazla etkilemek ya da sevmesini sağlamak için. 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk kapıyı çalınca akıl kapı dışarı ediliyor çünkü. Leyla ve Mecnun olmak bunu gerektiriyor da diyebiliriz. 😄 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kaybolmak istiyor çünkü insan; gözlerinde, dudaklarında, kollarında… 0 0 Yorumla
İbo_Beyfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk dayı. Aşık olan insan düzgün düşünemiyor. 😏 0 0 Yorumla
seynepsx Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Aşk sarhoş eder insanı ben şahsen konuşmayı unutuyorum sjshjdhd 0 0 Yorumla
Karabibertuz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Değersizlik hissi kendinde bulamadığını başkasından isteme hali. 0 0 Yorumla
Camcı_hüsnü Takip Et Xper 7 Yaş: 75 , eic 100% +1 yıl Hormonlar yönetince böyle oluyor evladım 0 0 Yorumla
Gökkuşağı35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. İnsan aşık olunca mantık tatile çıkarmış 0 0 Yorumla