Merhabalar rica etsem bir kızın hoşlandığını gösteren haretker neler, wp den konuştuğum hiç görmediğim senelerdir konuştuğum ve beni çok seven bir arkadaşım var, sadece dost mu hoşlantı mı
2 ay
Bir kızın hoşlandığını gösteren hareketler neler?

Merhabalar rica etsem bir kızın hoşlandığını gösteren haretker neler, wp den konuştuğum hiç görmediğim senelerdir konuştuğum ve beni çok seven bir arkadaşım var, sadece dost mu hoşlantı mı
Böyle durumlar göz teması çok önemli. Eğer bir kız senden hoşlanıyorsa ya bakışlarını birkaç saniyeliğine senin üzerinde tutmaya meyilli olur ya da göz göze geldiğinizde aşağı bakar. Bu tepkilerden her ikisi de senden hoşlandığı anlamına gelebilir. Eğer çabucak uzaklaşıyorsa bu genelde onun gergin olduğu veya gerçek niyetini belli etmeye hazır olmadığı anlamına gelir; ama yine de senden hoşlanıyor olabilir.
Dışa dönük bir kız ise uzun manalı bakışlar atar. Utangaç ise çaktırmadan bakmaya çalışır ve göz göze geldiğinizde gözlerini kaçırır. Sürekli tatlı tesadüfler yaratır. Seni gördüğünde yüzünde tebessüm oluşur.
Sosyal medyadan anlama yolj peli
Paylaşımlarını beğeniyorsa 🤷
Wjatsapp konuşma desem
Cevap
1Cevap
WhatsApptan anlamak çok zor jest ve mimik yok bu yüzden emojiler yardımcı olabilir ben mesela sürekli emoji kullanırdım sevdiğim kişiye karşı başkalarına dümdüz yazardım
İltifat çok seni seviyorum çok vb
Merak eder uzun süre yazmayinca, biraz annen gibi davranabilir sana eğer geç yazıp açıklama yapmadiysan azıcık sitem yapar ve sana anlatmak ister herşeyi
Sürekli sürekli kıskanır
Ama wp de
Ee dayı
Wp de ne kıskanması
Hiç görmediğin birisi nasıl hoşlanır ki saçma
En İyi Cevap