Sevmeyen biri uzak mesafe ilişkisi yürütür mü?

Evet aslında soru bu kadar. sevmediğiniz biriyle uzaktan ılişki yürütür müydünüz
Bir ilişkinin sürdürülmesi, o ilişkiyi paylaşan kişilerin birbirlerine olan duygularına, sadakatlerine, güvenlerine ve ilişkiye verdikleri değere bağlıdır. Uzak mesafe ilişkileri de bu açıdan ele alındığında, iki kişi arasındaki mesafeyi korumak, birbirlerine olan duygusal bağlılığı, iletişimi ve sadakati zorlayabilir.
Bir kişinin bir uzak mesafe ilişkisi yürütmesi için, sevgi, güven ve bağlılık gibi duygusal bağların mevcut olması önemlidir. Eğer bir kişi, birisini sevmiyorsa, uzak mesafe ilişkisi yürütmesi muhtemelen zor olacaktır. Ancak, bazı durumlarda bir kişi, bir ilişkiyi sürdürmek için farklı nedenlerle uzak mesafe ilişkisine başlayabilir. Bu nedenler arasında, gelecekte bir araya gelme planları, birbirlerine olan güven ve saygı, ortak hedefler veya farklı sebepler yer alabilir.
Sonuç olarak, bir kişinin uzak mesafe ilişkisi yürütüp yürütemeyeceği, o kişinin kişisel tercihlerine ve duygusal durumuna bağlıdır. Ancak, bir ilişkinin uzak mesafeye dayanması, ilişkiye olan duygusal bağlılığı ve bağlılık düzeyini arttırabilir.
Kesinlikle hayır çünkü ne masum bir insana yedek muamelesi yapıp duygularıyla oynamak, ne de sevmediğim biriyle uzak mesafe ilişkisi yaşamayı düşünüp zamanımı boşa harcamak gibi bir niyetim asla olamaz...❌
Muhteşem bir cevap çok teşekkür ederim ben aldatılıyor muyum diye korkuyorum o yüzden biraz böyle saçma bir soru oldu maalesef.
Yo hayır saçma bir soru değil öyle düşünme, netice de cevabını merak ettiğin bir soru ve seni çok iyi anlıyorum, çünkü içine düştüğün uzak mesafe ilişkisinde partnerinin sana ikanet edip etmediğini merak ediyosun ve onun tarafından sevilmediğini düşünüyosun, böyle soru sorarak cevabını öğrenmek senin en doğal hakkın...
Evet aynen merak ettiğim erkekler böyle bir şey yapar mı uzaktan birini idare edip başka ilişkisi olabilir mi diye ama senelerce sevmediğin birini hele de uzaktan bunu yapmak bana göre çok yanlış hatta günah çünkü kul hakkı ben inanıp evlenecek diye bekliyorum.
Biraz uğraşır fakat , her akşam goruntulu konuşma istenir , o hep geçiştirir gün içerisinde ararsın açmaz ve mesaj atarsın 10 tane o yazar bir tane. Ki insan anlar ya sevilip sevilmedigini
Aldatılıyorsam nasıl anlarım peki ben yani uzakta ya onu nasıl anlayabilirim bi fikrin var mı
Hem sevmiyorum, hem uzak mesafede ve yürütürüm? Bunu gerektiren en ufak sebep gösterin))
Çok saçma geliyor farkındayım hiçbir mantığu yok ama erkekler böyle bir şey yapar mı sevmeden yedekte tutar mı uzaktan birini idare eder mı diye sordum
Sanmıyorum ya. Niye öyle bir şey yapsın. Ortalıktan kaybolur sonra özledim diye gelir en olmadı.
Cevap
10Cevap
Sevmedigim biriyle uzak veya yakın iliski yürütmem
Sevmediğin biriyle normal şartlarda bile ilişki yürümez ki hele bir de uzak mesafe gibi bir ilişki imkansıza giriyor
Mantıklısı o tabii ki de benim şüphem var yedek mı tutuluyorum diye. başka ilişkisi olan sevmediği birini uzaktan idare eder mı diye
Uzak mesafe ilişkisi zaten zor bir de sevmiyorsan iyice zor. Hayır o yüzden.
Uzaktan ilişki yürütmek yakından yürütmekten 2 kat daha zor bu yüzden gerçekten sevmediğin biriyle uzaktan ilişki yürümez. En azından ben yapamazdım.
Erkekler iyi yürütüyor uzak mesafeyi sevmese bile
Bana da çok saçma geliyor sevmeden neden yürütülür diye O yüzden
Yürüse de aldatır sadece ilişkinin yürüdüğü düşünülür.
Kimse yapmam demiş ama yapanlar var
Zaten kızlar yapmaz diye düşündüm ben de erkek milleti.. seviyorum diye uyutuyor mu diye. ama senelerce yapar mı yani sevmese bilemiyorum kafam çok karışık
Evet erkekler yapar emin ol benimki yaptı
Deli miyim ben niye yürüteyim
Mantıken öyle tabii ki ben sadece şeyi merak ediyorum erkekler yedek olsun uzaktan birini idare eder mi başka ilişkisi olup da
Yav uzakta ki yedeğin ne faydası var bize.
Hiç böyle düşünmemiştim😁
Sevdiğimle bile yürümez
Yakında olsada sevmiyorsuan neden uğraşasın
Uzaktan ilişki çok zor gider bence
O nu çok sevıyosam
Yurutmem
Uzaktan zor
Sevişmek için yürütür
O ne demek ya uzak mesafe ilişkisi zaten çok görüşmüyoruz yılda 1 2 bunu onun için yürüten de mi var
Evet çakıyımda sonunda seni yedege almıştır
Senelerce bunun için yürümez zaten çok görüşmüyoruz saçma
Seni eldd etmek istiyor anla işte seni kendisine baglamak istiyor
Yürümez
Uzaktan yürümexz
Bir erkek sevmediği bi kızı hem de uzak mesafede elinin altında tutmak için senelerini harcamaz herhalde? Ondan emin olamadım Başka ilişkisi varken beni de idare ediyor olabilir mi diye
Olabilir
Sağol
Konuşmak istersen beklerim bu konuda
Burdan yardım etseydin iyiydi neyse teşekkürler.
Burdan yazamıyorum ki yorum kalkıyor hemen
En İyi Cevap