Benim erkek arkadaşım ben çok yakışıklı biriyim, senden daha iyisine laik birisiyim dedi, terk etti beni.
Bu neyin kafası 🤔
Bu neyin kafası 🤔
Bir kız beni sevdiğini söylese ona dürüst neyimi sevdin neyim ilgini çekti diye sorardım ya görüntümü beğendin ya maddi olarak iyi hayat yaşarım diye ya güçlü olduğumu sandığın için ya da yedekte tutacak birine ihtiyaç duyduğun için olurda aradığım gibi erkeği bulamasam diye ya da zeki olduğumu düşündüğün için ya da tavırlarımı havalı bulduğun eminim kalbimi sediğin için tercih etmedin değil mi kalbimi tercih etmeyen kıza neden sadakatli olayım seni neden ömürlik seveyim diğer kızlar farkın nedir neden seni seçmeliyim derdim bana diğer kızlar gibi olmadığını kanıtla eğer kalbimi seviyorsan bedel ödemeyi göze alırsın bedel ödemekten vazgeçiyorsan kalbimi asla sevmediğini düşüneceğim benim için bedel ödemeyeceksen peşimi bırak şimdi senden uzaklaşacağım beni gerçekten sevdiğine bir gün şahit olursam ben sana geleceğim derdim bedel ödemeyen kadar benimle görüşme derdim bana olan sevgini ispat et derdim
Vay arkadaş kendisini dev aynasında görmek bu iste. Halbuki 1 tek sivilce çıkar tipini düt atar.. kendini çok beğenen insanı olduğu yerde toplumdan soyutlamak lazım. Kimseye bulaşmadan kendini sevsin.
Cevap
27Cevap
Helva yap kız arkasından kolu komşuya dağıt kurtulmussun işte narist egoist birinden sen değil ben seni istemiyorum diyemedinmi o beyin yoksununa
Aynayı totosuna tutarak "noldu kaş göz mü çizdin?" demeliydin 😂🤣 Orası tipinden daha çok bi şeye benziyodur 🤣
8 ay sonra şunu anladım, malla berabermişim
geçmişe bakma boş ver tecrübe de geç. Mal biri kimdir? neler yapar nasıldır onu öğrenmiş oldun öyle düşün 😂
Bu kadının yine yanlış bir tercih yaptığının kanıtı 😂
Son insanın kalbini kırdığında beyaz adam güzelliğin yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Özguven ego patlaması olmuş nerden buluyorsunuz böyle ma. lları ya
Kadın çirkin olmaz her kadın güzeldir gel baştacı yapayım seni🔥
kondom yırtılması sonucu dünyaya gelmiştir senin sığır
Troll ise komik değilse daha komik
Değil 🤦
Yalnız “laik” değil o , onu bir düzeltelim
soru trol gıbı geldı kbakma.
İyi yönünden bak , kurtulmuşsun
Kızların yaptığının aynısını
Bu nasıl bir egoymuş la
Din devlet işleri ayrı olmalı tabi hak veriyorum
Cidden çok mu yakışıklı arkadaş