Güncellemeler
+1 yıl
Şeytan diyor ki at şimdi ona bişey ordan 😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim mesaj attı bana az önce
canım ya ınstagramı benim. Ablamın cocuguna verdım sıfresını oyle benim. Pek ılgı alanım degıl kullanmıuorum annesıne demıs ılla acacam annesı ızın vermemıs bu yasda bende bugun verdım ona canım bisey atma ordan burdan at bir sure gonlu olsun
sizce ne kadar doğru böyle bişey olabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hesap hareketlerini takip et
Çevrim içi özelliği kapalı takip edemem ki
Ama şöyle yapabilirim kendisi işe gittiğinde telefon kullanmıyo
Eğer işde olduğu vakit benim stroşeri bakılırsa anlarım çocukda
Doğru bi taktik olur mu
Storyne bakmama ihtimali de var küçük çocuk sonuçta neyi kurcalayacağı belli olmaz ama denemekte fayda var. Bir de takip edilenler kısmını da sık sık kontrol edebilirsin. En son takip ettikleri sevgilinin tarzında mı yoksa ergen bir çocuğun takip edebileceği tarz da mı ona da bir bak.
Onu nasıl yapcam bilmiyorum ki bana öğretir misin
İnstagramda sevgilinin profiline gir. Profil resmin yanında gönderi, takipçi, takip yazıyor. Orada en sağdaki takibe bas. Ordaki hesapları bir bak bir incele başka zaman bir değişiklik var mı yeni hesap takip etmiş mi diye tekrar incele.
Ha tamm bakarım
Kesin bir halt yemiştir. 😀
Offf kuyruklu yalana bak be hahzshhs
Yapmayın bee
Ne yapcam ben ne yapmalıyım
sakın inandım deme.
İnanmadım
Ebeveyn denetimli Kreş mi bu
instagramını vermişmiş.
kızıyorum kızıyorumda insnaları sa... yerine koyuyorlarya ona ayar oluyorum. Baya baya bi haltı gözünün önünde yiycek dende saf saf kedidir kedii diycen.
Direk dedim annesi izin vermemişse sen niye verdin annesinin bildiği vardır dedim
çok kullanmıyo olabilirsin instagramını
Ne biliyim verdim öyle olsun ne olacak önemli değil yazmış
Doğru söylüyorsun.. Annesi sigara içme dese paket paket alsın bari.
ki yaşçada küçükse ya görmemesi duymaması gereken şeyleri görrü duyar diye nerede düşünceli olmak?
Baya çocuğa önden piskolojik eziyet etmiş.
Ki bu ihtimal varsa
ki yoksada durum ciddi varsada ciddi.
Çok anlamadım sizi 😅 şu an kafam karışık
Şöyle yiğenlerinin yaşı küçük ilkokul çağlarında
Yani sevgilimde bende sevgili videoları böyle bize hitap eden şeyleri atıyoduk ordan
Sevgilim şey dedi hani ona verdim hesabı ordan bişey atma görür ederler ablam falan ayıp olur dedi
diyorumki
verdim dediği şey Yotube Kids hesabı diğil.. instagram. şimdi kaç takipçisi varsa tümüne şeymi dedi
arkadaşlsr yegenimde telefon lütfen yazmayın mı
Var 1000 küsür takipçisi 😂
Allah aşkına Empati kur :)
yazarmıydın 1000 kişiye..
Yazmam orada başka kızlarda var onlarda bişey atabilir
Günaydın :) Ve ne tesadüf yazma diye diye bi seni buldu. sanki dersin sen sevgilisi diğil Erşan Kuneri sin.
😂😂😂
Yazıyım ona şifrw böyle veriliyo bende alabilir miyim şifreni önemi yok
Hakikaten şifresini yeğeni biliyor sen bilmiyormusun?
Ben bilmiyorum ben istemem ki ne diye istiyim ne alaka yani oda benden istemz evli değilim herkesin kendşne ait özel alanj var
Yazdım vallahi biz de bakabiliyoz mu verilsin şifrelee
ne dedi :)
Cevap yok
bu arada kendine özeli var dedinya
tam olarak yeğeniyle nasıl bi nikah türünde birlikteliği var?
O konuda haklısın cidden şu an sinirden tansiyonum falan yükseldi
Ben genel olarak konuştum mesela benim telefon şifremi bilmez veya sosyal medya şifrelerimi falan ne gerek var kocam değil belki kız arkadaşlarım bişey attı özel veya ailesel şeyler var şu aşamada doğru değil de
şu an onun yaptığı yanlış
yahu yok dur gerilmede.. Dediğin gibi bayanın bi çantası bi hesabı kurcalanmaz zaten..
güven yoksa çözüm kurcalamak değil zaten.
ki onun söylediği bu şeyin yalan olduğunu düşünüyorum.. böype sçama sapan birşeyi çoğu erkek klasikleştirdi.. yok kuzenim eklemiş konuşmuş o kızla yok kardeşim attı o mesajları.
Demekki mahrem özel diye bir kelime konuşulmazmış.. her an en özelini bir yeğeni bir kardeşinin görebilme potansiyeli var.. miğdem bulandı.
Birde beni uyarıyo yok bişey atma ordan ablam falan görür görürse o zaman niye veriyorsun
Zaten yanlış ilkokul çağındaki bi çocuğa niye insagtaö veriyon ne gerek var annesi yok demiş sana mı kalmış
Ya birde kaçtır giriyo wp bana yazmıyo cevap vermiyor şeytan diyo sopayla döv
Yeminle gözüm falan kararıyor
ohoo ablam görür yeğenim görür.. bu şaka falan diğil dimi? Baya baya bu telefon telefonluktan çıkmış elden ele ve ilk okul çağındaki çocuğa gelince dediği olsum. sevgilisi olarak sana gelince YAZMA. yazarsan çocuğun piskolojisi bozulur.
şaka gibi...
Ciddi söylüyorum iyi değilim tansiyonum yükseldi
benim yüzümden :(
Gerçekten Özür dilerim. Durum bu diye izah etmek istedim. Siz kendinizi kötü hissetmenize sebep oldum. lütfen affedin tamam başka yorum yapmam söz.
Seninle ne alakası var %50 %50 durum
Tabi ki olumsuz olanı ağır basıyo
Gerçekten Özür dilerim. Durum bu diye izah etmek istedim. Siz kendinizi kötü hissetmenize sebep oldum. lütfen affedin olur mu. başka yorum yapmam söz.
Alakası yok ben iyi düşünmek istedikçe hep böyle oluyor ve ben gerçekten hasta oluyorum
Tansiyonum başım vertigom artıyo
Alakası yok ben iyi düşünmek istedikçe hep böyle oluyor ve ben gerçekten hasta oluyorum
Tansiyonum başım vertigom artıyo
İyi düşündürtmek için bile olsa yalan söylemek doğru olmazdı.. ama durum bu. vertigoyu yaşarım bilirim.. lütfen sakin bi yerde oturun ve düşünmemeyi deneyin.. :(
Umarım biz yanlış düşünüyoruzdur
Cevap vermesem daha iyi :/ siz iyimisiniz?
Umarım iyisinizdir. 😔
Pek sayılmam
:(:(
Yalan söylüyor
yalan yersennnn :)
Yemedim tabii
yeme boş ver dönerse kabul edersen safsın net