İyi akşamlr KS ailesi
Bir program ben erkek arkadaşımın ordan konumunu takip ediyodum neyse bu anladı biraz ama hala ben olduğumdan emin değil ben inkar ettim olayın üstünü kapattım
yapma sebebim şu bu ortadan kayboluyo saatlerce yok sabaha geliyo buda beni rahatsız ediyor kendisinede söyledim ama bişey ifade etmedi
Bugün ve şuanda da aynısını yapıyo saatlerdir yok o programdan bakacak mıyım diye beni deniyo sanırım wp 5 kere girdide bana yazmadı ben bu yüzden yaptığını düşünüyorum ve son zamanlarda güzel kelime canım hayatım falanda demiyo
sordum bişey mi var her seferinde yok diyor
Nasıl toparlıycam bu durumu ben nasıl davrancam şu an deliriyorum bana yazmıyo diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle, partnerinizin konumunu izlemek, özel hayatına saygı duymamak anlamına gelir ve bir güven ilişkisi için sağlıklı değildir. Bu davranışın yanlış olduğunu kabul etmeniz iyi bir adımdır.
Şu anda partnerinizin size ilgi göstermemesi ve mesaj atmaması sizi rahatsız ediyor gibi görünüyor. Ancak, ona bunu açıkça ifade etmeniz ve endişelerinizi paylaşmanız önemlidir. İletişim kurarken, anlayışlı ve sakin bir şekilde davranın ve onun görüşlerini de dinleyin. Belki de bu davranışının nedenlerini ve nasıl hissettiğini öğrenebilirsiniz.
Ancak, eğer bu davranışlarının temelinde güven eksikliği veya diğer sorunlar varsa, bu daha ciddi bir konu olabilir ve bir terapistle konuşmak yararlı olabilir. Ayrıca, gelecekte böyle davranışlardan kaçınmak için, dürüstlük ve saygıya dayalı bir ilişki kurmanız önerilir.
Bu iletişimi nasıl sağlayacağım geçende böyle davrandığında konuşabilir miyiz diye mesaj attım ve şöyle söyledim sen böyle yaptığında ben merak ediyorum ve wp giripte bana yazmaman beni üzdü gözgöre göre yazmadın ben buna çok kırıldım
Oda bana cevaben bazen her girdiğimde yazamayabilirim ben öyle yaptığımda sen alınma olur mu ben sana illaki yazıcam dedi
Tamm bu cevap kısmen yeterli
Ama ben benim sergilediğim davranışa yani takip mevzusuna bağlıyorum olayı
Dediğiniz gibi yanlışlığı kabul ediyorum
Terapist desteği alıyorum ve net olmamı duygularımı ifade etmemi söylüyor
Yani ben şu an mesaj atıp bu durumun beni
Endişelendirdiğini mi söylemem gerekiyo veya rahatsız ettiğini nasıl iletişim kuracağım
İletişim kurmak için açık ve net olmak önemlidir. Bu durumun seni rahatsız ettiğini ve endişelendirdiğini açık bir şekilde ifade etmek iyi bir başlangıç olabilir. Ancak, belirttiğin gibi, bunu yaparken sergileyeceğin dil ve tonlama da önemlidir. Sözlerinize özen gösterip, sakin bir şekilde ve karşı tarafa suçlama yapmadan hislerinizi açıklamanız gerekiyor.
Örneğin, "Seninle konuşmak istedim çünkü senin yapın beni endişelendiriyor ve beni rahatsız ediyor. Seninle birlikte olmak istediğim için, bana her zaman yazamayabileceğini anlıyorum, ancak son zamanlarda yazmadığın zamanlarda kendimi yalnız hissettim. Bununla ilgili ne yapabileceğimizi düşünebilir miyiz?" şeklinde bir ifadeyle, karşınızdaki kişiye endişelerinizi ve duygularınızı aktarabilirsiniz.
Bu iletişim yaklaşımı, duygusal bir bağ oluşturmak ve açık bir şekilde ifade edilen duygularla daha olumlu bir yanıt almak için etkili bir yol olabilir.
Çok ama çok teşekkür ederim güzel bir ifade ile bunu ona aktarmalı mıyım
Peki şu an şimdi ona böyle bi mesaj atmam doğru mu
Mesaj atmalısın..
Çok sordum ama aynı sizin yazdığınızı mı yazıyım yoksa daha mı farklı
Bilmem benim yazdığımda olabilir ama sizin aklınızdan gelerek bir şeyler yazmanız çok daha iyi olacaktır..
Şimdi o bana yazmadıya kaç kere giripte ben üstüne düşüyo gibi olurum
Ama üstüne düşmezsende barışamazsın ki..
Küs değiliz şuanda konuşuyoruz da böyle bana ilgisiz olması bazı şeylere sınır getirmesi üzüyor beni
5 saattir yok konuşmuyoruz wp girdi kaz kez bana yazmadı
Ben buna üzüldüm
Kıyamam... dediklerime dikkat edin yine de siz.
Pekala teşekkür ederim
Günün güzel geçiyo mu kendine vakit ayırıyorsun tabi ki, ben günümü değerlendirdim aynı zamanda da seninle olmak istedim
Her zaman yazmayacağını anlıyorum
Yazmadığında da yalnız hissettim
Öyle bi mesaj atıyım dedim
Böyle yazdım sizce nasıl ifade edebildim mi
Korkuyorum ben ya
Yazdım böyle oda hemen wp girdi çıktı
Yeterince güzel ve anlamlı bir mesaj.. Cevap almamaktan korkmayın dönecektir size.
Neden korkuyorum peki
Korku değildir bu tedirginliktir.. Cevap almayı çok istiyorsunuz ve alamamaktan tedirginsiniz.. Bir bardak su için ve iyi bir nefes egzerzsizi yapın.
Tamam yapıyorum şimdi
Rahatlayın lütfen.. Çok tedirgin bir izlenim yaratıyorsunuz bu beni de tedirgin ediyor.. Sizin için endişeleniyorum. Lütfen sakin olun..
Öyleyim zaten şu an wp girdi ve çok tedirgin oldum elim ayağım dolaştı korkularım başladı
Nefes egzersizler yapmaya çalışıyorum
Lütfen rahatlayın ve yeteri kadar temiz hava almak için pencere vs gibi şeyleri deneyebilirsiniz.
Ya olumsuz bişeyse
Ayy sinirlermm bozuldu ağlamak istiyorum
Hadi ama lütfen yanındayım ben senin ağlamak yerine dertleşebiliriz.. Ben de çok üzüldüm bu duruma. Evet hata yapmış olabilirsin ama hayat bu işte...
Ablama geçtim ettim zaman geçti öteye beriye
Öyle oldu balım benim
Ne olsun sen yaz ben müsait oldum mı yazıyorum zaten sana dedi
Ben nasıl yazacağım şimdi beynim çalışmıyor ağladığımda
Yazmaya devam et bak cevap veriyor sakin ol lütfen
Ne yazıcam ki kaldım böyle
Yazacağın şeyleri kalbinden gelerek yazmalısın ilk gelen şeyi yaz gitsin
Düşünüyorum şu an beynimi toparlıyım
Sakin ol ve nefes egzersizlerine devam et
Aklıma dondu sanki bişey gelmiyor
Yaa hahahah şapşik aşık seni :D
Azıcık fikir verin olmaz mı dondum klasik bişeyde yazmak istemiyorum
Bende sizin gibi şaşkınım açıkcası.. özür dilerim hafif tipsyim ayrıca.
Yazdım bişeyler
Mutlusun dimi biraz daha şimdi
Biraz daha iyi ve mutlu oldum
Sanırım ilgi hep bende olsun istiyorum
Böyle girdiğinde hemen bana yazsın istiyorum ama öyle olmuyor
Ama biliyorsun ki hayat akışı diye bir şey var.. Hep sana nasıl ilgi göstersin ki.. Evet baba sevgisi görmeyen kızlar biraz daha fazla ilgiye muhtaç oluyor.
Çok haklısın
Tabiki de öyleyim :D
😄😄 ben böyle her yazdığında ürküyorum ve korkuyorum ne yapcam
Nefes egzersizlerini unutma sakin ol.
Yapıyyorum yapıyorum da
Benim iletişim problemim var ve konuşma sohbet bulamıyorum ne konuşacağımı bilmiyorum
Yaratıcı ol şekerim şu an bende iyi değilim alkol etkisinden sacma seyler yazmak istemiyorum yarın senin için neler yapabiliriz bi bakalım.
Aynı evdemi yaşıyorsunuz
Hayır ayrı şehirlerdeyix
Hm anladım peki senin evine geliyormu o kalmaya