Aşk İlişkileri En son ne zaman sevgiliniz oldu? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Dikkat bu soru sizi yoğun bir şekilde maziye götürebilir 🛑 En son ne zaman sevgiliniz oldu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hiç bir zaman sevgilim olmadı ve olmazda 1 3 Yorumla hhangoverr +1 yıl Kanka senin bu karamsarlik ve vazgecmisligini ne yapacaz u Barış_LonelyForever +1 yıl hayat devam ediyor knk boş verdim ben hhangoverr +1 yıl Biraz silkelen kendine gel sürekli kendini yeriyorsun güçlü ol be kanka kendine değer ver gerisi gelir
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 5 sene önce tanıştık geçen seneye kadar vardı :D artık yok 1 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şu an netleşmeyen şeyleri söyleyemem.. 1 3 Yorumla hhangoverr +1 yıl Ooo enisteye bir selam cakildi burdan 😅 Yorumla madina1 +1 yıl Dur daha dur sfds Yorumla hhangoverr +1 yıl Hayırlı isler 😁 Yorumla
летящийoрел Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl No manita no dırdırrr 2 1 Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Artık alemde çok hızlıyım durdurabilirsen durdur Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Olmadı. 1 0 Yorumla
eskisifremiunuttum Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 2 sene önce. Artık sevgililik olayından uzak duruyorum çok yorucu 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sevgilim olmadı 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Uzun süredir bir ilişkim var 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hiç olmadı. 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 2 buçuk yıl önce. 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 yıl önce falan 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. 2.5 sene önce 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. şu an var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç bir zaman sevgilim olmadı ve olmazda
Kanka senin bu karamsarlik ve vazgecmisligini ne yapacaz
hayat devam ediyor knk boş verdim ben
Biraz silkelen kendine gel sürekli kendini yeriyorsun güçlü ol be kanka kendine değer ver gerisi gelir
5 sene önce tanıştık geçen seneye kadar vardı :D artık yok
Şu an netleşmeyen şeyleri söyleyemem..
Ooo enisteye bir selam cakildi burdan 😅
Dur daha dur sfds
Hayırlı isler 😁
No manita no dırdırrr
Artık alemde çok hızlıyım durdurabilirsen durdur
Olmadı.
Dur sayıyım
Aa yok
2 sene önce. Artık sevgililik olayından uzak duruyorum çok yorucu
Hayatımda hiç sevgilim olmadı
2020 de falan 😅
2021, hala da beraberiz
Hiçbir zaman :d
3 yıl önce nasıl bidah olamdı
Uzun süredir bir ilişkim var
1 sene önce ciddi olan bir ilişkim vardı..
8 ay once
24 yıl önce
Sevgilim var.
Hiç olmadı
Olmadı
Hiç olmadı.
2 buçuk yıl önce.
Tam 1 yıl önce
2 gün ünce ayrıldım çok mutluyum 🤣🤣🤣
12.2022’de bitti
Orta sonda sümüklü sümüklü gezerken
8 aydır yok