Evet arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum sizlere ben 15 gün önce ayrıldığım sevgilimle onun istemesi sonucunda 2 gün önce barıştık ama bir hatayla sürekli eskileri açıp huzursuzluk çıkardım ve biraz üzerine fazla gittim üzüldüğünü ve onu sevmediğimi düşünüyor seviyorum onu çok benimsiyorum aslında o da bunun farkında ama şu an ayrılmak isteyip bana böyle bir tavır aldı benimle uzun vadede yapamayacağını falan söyledi ve şöyle bişey de var bu kız ayran gönüllü sürekli mutlu edilmek istiyor zora gelince sıkılıyor ve hemen soğuyor hayatına çok kişi girmiş içine dokunacak iltifatlarla konuşmasını bilen bir insan bunu rahatlıkla elde eder ve benimle 1 aylık sevgili iken ilk buluştuğumuzda dudaktan öpüştük ilk kez bu kızla öpüştüm ve benden göğsünü oksamami falan istedi yani benle bir aylık ilişkide bunları yapan insan diğer ilişkilerinde neler yaptığını düşünemiyorum demem o ki aşk insanın gözünü kör ediyor ya da onunla o şeyleri yaşamış olmam beni ondan ayiramiyor herşeyin farkındayım ama onu bırakamıyorum ve böyle davranması da benim zoruma gidiyor ne yapabilirim ben bu çıkmazda
Kız sana seni seviyorum diyor ama sorun çıkartan sensin ayrıca burada aranızda geçen özel şeylerle ilgili detay paylaşman kızı değil seni zor duruma düşürür demek ki kız dokundurtarak sevilmek istiyor onun sevgi anlayışı böyle her ne kadar bana göre ters bir durum olsa da saygı duyuyorum kendi adıma neyse konu benim düşüncelerim değil şimdi bence sen ya bu durumu kabullenir ve bu kızla yoluna devam edersin kızın geçmişteki ilişkilerini açmamak kaydıyla ya da ayrılırsınız olur biter
Ya her şey çok güzel gidiyordu benimle çok mutlu olduğunu söylüyordu ama sonra bu eskilere girdikten sonra benim canım sıkıldı öyle herkesin elde ettiği birini istemiyorum ama seviyorum onsuzda yapamıyorum