Merhabalaaar. Ben evliyim 3 yıldır. Eşimle evliliğimiz normal gidiyor. Fakat zaman zaman tartısmalarımız oluyor. Benim onun ilgisini göstermemesinden şikayetlendiğimden dolayı. Şimdi diyeceksiniz belki çalışıyor vakti olmuyor yorgun oluyor vs vs. Bende çalışıyorum fakat eşime hep sevgi ve ilgiyi gösteren taraf ben oluyorum. Örneğin sabah uyandığım an sarılıyorum öpüyorum. Sevgimi dile getiriyorum. İşten dönünce direkt sarılıyorum özlemimi dile getiriyorum. Eşim bana karşı zaman zaman dile getiriyor ama genellikle getirmiyor. Örneğin ben ona hediye vs alırım fakat kendisi bana almaz. Sen zaten istediğini alıyosun der. Bu ilgisizlik değilde nedir sizce? ben mi kafamda büyütüyorum anlam veremiyorum. Aşk evliliği yaptık. Mesela kavga etsek adımı hep atan ben olurum kin tutamam cünkü. Ama kendisi ne adım atar ne özür diler. Yani erkeklere soruyorum özellikle normal mi?
Uzattım ama teşekkürler.
Uzattım ama teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beklentilerin normal ama eşin cevap verebilecek konumda değil artık. Zamanında eminim öyleydi ama artık değil
Nasıl yani?
Eşin seni çok seviyordur eminim. Ama evlilik böyle bir süreç işte.
Üzüldüm..
Neye üzüldün?
Evliliğin böyle bir süreç olduguna. Sevgi ve ilginin azaldığına erkekler tarafından
Eşinin ilgisiz olduğunu düşündüren nedir?
Sevgisini ve İlgisini göstermemesi. Hep sarılan öpen tarafın ilk benim olmam.
İlgiyi sunmanın sırası mı olur 😊 belki çok monoton bir hayatınız var. Renklendirmeye çalıştın mı
Evlendiğimizden beri böyle ama. Evlilik öncesi böyle değildi :(
Anne misin?
Değilim
Eşin çocuk istiyor mu
İstiyor fakat henüz şimdi değil hedeflerimiz öncelikle başka şeyler.
Eşin kadınlığınla ilgili mi? Cinsel hayatınız başarılı mı
Evet
Cinsel hayatınızda da istediğin ilgiden uzak ve bencil mi
Yok hayır
Biraz fazla abartıyorsun gibi 😊
Yok gercekten abartmıyorum. O da aynısını söylüyor ama abartmıyorum. Mesela en ufak kavgada hep adım atan benim asla burnu sürtülsün kafasında olan kızlardan olmadım. Olamamda kıyamam çünkü allahın kulu oda yazık günah. Ama üzülen ben oluyorum kıymetimi bilmiyor gibi hissediyorum
Fazla hassassın. Biraz oluruna bırak. Pek bir sorununuz yok 😊
Öyle mi dersin ☺️ peki teşekkür ederim çok sağol
Ne demek 😇
Sende ondan ilgini çek onun biraz burnu sürtülmesini sağla ki senin değerini bilsin
Bu karakterimde yok işte kim olursa olsun kin tutup uzaklaşamıyorum. Özellikle sevdiğimse söz konusu çok zor. Ama deneyeceğim ❤️🩹
Baya zor durum evliliğn nasıl gidiyor
Evliliğim güzel gidiyor işte dediğim gibi zaman zaman onun ilgi göstermemesinden patlama yaşıyorum
Ama sonucta gösteriyor ama
Kendisine göre gösteriyor. Fakat dile getirmiyor dediğim gibi sarılma olayı vs yok
Hic mi olmuyor mesela cinselik
Hayır cinsellikten kastetmiyorum. Cinsellik bir ihtiyactır. Ben ilgiden bahsediyorum :’)
Öylede sonucta cinselik kötüyse eşiniz ihtiyacını karşılayamadı zaman neden ilgi göstersin ikisfe birbirine bağlantılı bence
Hmm anladımm teşekkür ederim
Rica ederim
Evlilikte ilgi yok zaten zamanla bitiyor gün gelecek ilgisi cok daha az olacak
Benim ilgim hiç bitmiyor hep sevgi gösteriyorum. O zaman benim sevdiğim kadar sevmiyor
cinsellik nasıl. sorması ayıp
Olması gerektiği gibi normal yani
Sana sevgisi ilgisi bitmiş bence
:(
Deme ya…
özelde konuşalım mi. tam davranışlarini felan degerlendirelim
Kötüymüş be
Maalesef öyle 😔
Nolcak şimdi
Bilmiyorum artık
Gwçmiş olsun
Sağolasın