Bana iftira attı bende tehdit ettim iş yerine gelirim seni orada rezil ederim sen kimsin bana iftira atıyorsun küfür ediyorsun falan. Bana bunları dedi. Başkası olduğunu düşünüyorum yok diyor varsa söyle ayrılalım diyorum yok falan diyor şimdi yazmıyorum o habire yazıp duruyor
Yanlışlıkla fake bi hesabı takıp etmişim ne ara ettim bilmiyorum oda inanmadı konuştun mu o kişiyle falan dedi iftira attı bende tehditler ettim sen kimsin bana iftira atıyorsun gelirim iş yerine rezil ederim falab dedim
Bak bana istek atmıştı o hesap bende isteği sildim profiline girip meğerse takip ete başmışım yani hiç bir suçum yok eğer aldatmış olsam bu sözleri hak ederdim zaten
Evet yani dün konuşurken bile niye uyumadın bu saate kadar dedi, yazmanı bekledim dedim yok neler karıştırıyorsun falan üstüme geldi. Instagrama çok girsem çok giriyorsun diyor girmesem de Instagrama bile girmemişsin napiyosun diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oha sen buna sevgilim mi diyorsun hala? Kendine gel. Yazdığı gibi korkak mısın yoksa. Bas Totosuna tekmeyi şunun
Bu insana sevgilim demek, kişinin kendine yapabileceği çok büyük bir hakaret. Zerre iletişime geçilmez böylesi ile. Ayır yollarını.
Ama bende onu tehditler ettim iş yerine gelirim herkese rezil ederim seni falan dedim
Adam sana neler neler demiş? Senin dediklerin öp başına koy hesabı bunların yanında. Hâla kendini mi suçluyorsun?
Bu nasıl ilişki ak liseliler bile seviyeli ilişki yaşıyor ak
Ayrıl ve bir daha iletişime geçme eğer hâlâ yazarsa engelle.
Kaybetme korkusu yok seni sevdiğini de düşünmüyorum. İnsanda gurur olur biraz
Bu a*nın ağzına s*sana ne bu saygısızlık hadsizlik nerde buluyo sana bunları diyicek cesareti
Sana bu şekilde saygısızca davranmasına müsaade etmen hata..
Küfredip engelle ya şu pisliği. Ne kadar saygısız bi aptal ya.
kes millete laf etme
Sende millete kes deme lan pe * venk.
@Matmazellz Sen sus sana haddini bildiririm terbiyesiiiiz
Ben insanların emirlerini dinlemem ve hadi haddini bildirsene sülükkk.
@Matmazellz Tamam sen çok haklısın aferim böyle devam et
Evet her zaman haklıyım.
@Matmazellz Evet sen haklısın matmazel :)
Evet ben haklıyım.
@Matmazellz Sen haklısın matmazel sana duygular beslemeye başladım çok dişisin
S * tir git.
@Matmazellz Tamam birisini bulacağım senin için sonra gideceğim
Hıhım.
Ya sen ne kadar saygısızsın ya
Matmazel evet öyle saygısız birisi
Sadece adamına göre davranan birisiyim hakedene veririm hakettiğini.
Ya Yeter of susun
@Matmazellz evet ben adam bile değilim aşağılık birisiyim
BENİM gibiler ölmeli
Psikoloğa görün normal değilsin knk
ya tamam üstüme gelmeyin amma abartıp tepki veriyonuz ya
sana saygı duymayan biriyse hemen ayrıl. uzatmaya hiç gerek yok.
Engeli bas ne uğraşıyorsun
Neden saldırganlaştı
Yanlışlıkla fake bi hesabı takıp etmişim ne ara ettim bilmiyorum oda inanmadı konuştun mu o kişiyle falan dedi iftira attı bende tehditler ettim sen kimsin bana iftira atıyorsun gelirim iş yerine rezil ederim falab dedim
Ne gerek var? Yanlışlıkla takip olmaz biliyorsun dimi
Bak bana istek atmıştı o hesap bende isteği sildim profiline girip meğerse takip ete başmışım yani hiç bir suçum yok eğer aldatmış olsam bu sözleri hak ederdim zaten
Aldattığını mı düşünüyor
Evet yani dün konuşurken bile niye uyumadın bu saate kadar dedi, yazmanı bekledim dedim yok neler karıştırıyorsun falan üstüme geldi. Instagrama çok girsem çok giriyorsun diyor girmesem de Instagrama bile girmemişsin napiyosun diyor
Sevgilini reddediyor musun
Arada bir resim isteyince evet
Siniri hırsı birazda bu yüzden. Kadınlığını daha çok hissettirdiğinde eziyet etmeyi bırakır.
Bu ne biçim sevgili, ağzını yüzünü kırasım geldi
🥺 engellesene şu amipi
hala sevgilim mi diyosun?
Bunu bide soruyonmu
Seviyesiz ilişkilerin müptelası olmuşsunuz.
takma ya boş işler bunlar
Ve bu kişi hala sevgilin mi?
Sg et ya bu ne boş ver gitsin yaa
Çocuk gibi konuşmuş
ayrıl şu rezilliğe bak