Merhaba
21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı sizce nedeni benden kaynaklı mı
1 kıza açıldım sadece o da reddetti tavsiyelere açığım
Merhaba
21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı sizce nedeni benden kaynaklı mı
1 kıza açıldım sadece o da reddetti tavsiyelere açığım
Ben 23 yaşındayım ve şu ana kadar benim de sadece çok kısa süren bir flörtüm oldu. Onun haricinde de birkaç defa açıldığım birkaç kişi oldu, ama ya beni istemedikleri için reddettiler veya yanlış anlayıp reddettiler, çünkü birkaç kişiye kendilerini sevdiğimi direk kendim söylemek yerine arkadaşlarım aracılığıyla iletmiştim ve onlar da benim değil de başka birinin kendilerini sevdiğini zannedip sinirlenmişlerdi. Sonrasında kendilerini seven kişinin aslında ben olduğumu öğrendiklerinde bana yakınlaşmaya çalışmışlardı, ama bu kez de ben utandığım için geri çekilmiştim.
Beni geçen yıl reddeden kıza istek attım bekletiyor geri dönmesi imkansız değil mi hoca
İmkansız diyemem, ama geri dönme ihtimali düşük.
Bununla birlikte, seninle ilgili fikrini değiştirirse olumlu dönüş de yapabilir.
İsteği görmüş ama onaylamamış kibarca s git diyor
Fikri değişmez ki uzak şehirde ben başka
Sabır sabır sabır! Bir insanın sevgilisi olmadıysa bu "yazık bir kişiyle bile çıkmamış, öz güveni yok herhalde" dedirten bir olay değil. Sevgililikte mantığa dair hiçbir şey de yok zaten. İki hoş söz söyleyip birini tavlıyorsun.
Mıç mıç hareketler falan ee sonra? Saçma sal*k sebeplerle ayrıl ya da bütün paranı harca. Apt*llıktan başka bir şey değil sevgililik. Yine tercih meselesi ve evet var. Site sevgilisi olmamış, öz güvensiz insanlarla kaynıyor ‽
Yani özgüvenim yerinde ama insan yinede istiyor
Cevap
1Cevap
Dışarıdan soğuk ve ciddi duruyorsundur ya da üzülerek söylüyorum ki tip ve para açısından yetersiz duruyorsundur
Şimdi tip olarak çirkin değilim söylentilerden bahsediyorum
Paraya gelirsek şuanda üni öğrencisiyim öyle kimseye bol keseden para dağıtamam haklı olarak okuyorum
Ciddi bir insanım zaten yanımdaki çocuk kıza ağız göz eğince benim sinirim bozuluyor öyle birisi değilim ha zaten çevremde de kız arkadaşım fazla yok
Evet iyi bir ailenin çocuğuydum işim olmadı geçmişte
Kariyer ve ticaret odaklı yürüdüm istediklerim de olursa birkaç yıl içerisinde refah seviyem yüksek olacak orta okulda bu işlerle uğraşan arkadaşlarımın geneli şu an da asgari ücretle başkasına çalışıyor
Her zaman duygularımdan önce zekam ile ilerledim bundan sonrada aynısına devam
34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Geçmiş olsun sana böyle girersin mezara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?