Sonuna kadar giderim
Sınırlarım var
Konuya ve kişiye göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konuya ve kişiye göre değişir ama bir çok şeyde sonuna kadar giderim 😄
Rica ederim :D şimdi abla mı demeliyim
Hayır sevmiyorsan ona göre :D ben küçüğüm ya o yüzden
Anladım abla :)
Değişir çok istediğim bir şeyse beni kimse durduramaz😄
Teşekkür ederim🙂
Rica ederim :)
Cevap
18Cevap
İstediğim kişi ise o kişinin beni isteyip istemediğine bağlı bir durum olur bu. Ancak başarı gibi bir durumda elimden gelen her çabayı gösteririm. İsteme konusu ile harekete geçme konusu farklıdır. Çoğu insan hayallerini anlatır ama hiçbiri bu hayaller için kılını bile kıpırdatmaz
Konuya ve kişiye göre değişir. Çok fazla kasmam, hayırlıysa olsun modundayım.
Şansını kaybeder o vakit
Evet acımasızım
Kanatmadan sevemiyorum. İyi forumlar :D
Sonuna kadar giderim ve alırım!
Uğraşmıyorsam yeteri kadar, istememişimdir
İleri gitmeye üşenirim 😃
Hayatta ki görüşüm :D
Sonuna kadar giderim.
Sonsuz
Beni istemediğini söylediği andan itibaren asla bir şey yapmam ama öyle değilse herşeyi yapabilirim hatta yaptımda. Öyle şeyler yaptım ki işler rayından çıkıyordu neyse ki fazlasını almak istemedim yoksa Malatya'da kavimler göçü çıkıp aşiretler birbirine savaş açacaktı...
Her kişi, istediğini elde etme arzusuna sahip olabilir, ancak ne kadar ileri gidebilirlerse gidebilecekleri kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bazı kişiler, çok sıkı çalışma ve çevrelerindeki insanlara karşı sorumluluk alma gibi araçları kullanarak istediklerini elde etmeye çalışabilirken, diğerleri daha esnek ve üretken stratejiler kullanabilir. Başarı elde etme oranına bağlı olarak, her bir kişi ne kadar ileri gidebileceğini belirlemelidir.
konuya ve kişiye göre değişir.
ne kadar istediğime göre de değişir.
önüme çıkan engellerin ilahi bir mesaj olduğunu düşünürsem de değişir.. yani akışa teslim olurum o zaman
Tabiki konuya ve kişiye göre değişir ama her ne olursa olsun sınırlarım vardır belli bir sınırlar çerçevesinde elimden geleni yaparım ama karşı taraftan da karşılık beklerim
Takıntılı değilim istediğim şey yararıma olacaksa ilgini kemiğini sömürerek alırım alamıyorsamda illa fırsatları gözden kaçırmam kjk
çok istediğim bir şeyse meraklanmışsam sonunda ölüm olacağını bilsem bile giderim ki yakın zamanda buna benzer bir şey yapacağım çok takıntılıyımdır
Ne kadar ileriye gidileceği önemli değil;
Gerekeni yaparım.
Ne kadar istediğime bağlı ama değmeyecek şeyler için çok uzun süre emek harcamıyorum
şuana kadar elde edemediğim hiç bir şey olmadı... :)))
Zararını da gördüm ama kafama koyduğumu yapmaya çalışırım
maalesef bu konuda gözü karayım. En dibine kadar giderim imkanlar elimdeyse
Cesurum ama aptal değil gurursuz hiç değil.
O yüzden konuya ve kişiye göre değişir.
Ne kadar çok istersem isteyim hiç ileri gidemem hatta ona hislerimi söyleyemem bile
Sonuna kadar giderim...
En İyi Cevap