1 yıllık ilişkim var ya normalde iyi insan her dediğimide yapar ama zihniyeti karakteri gerçekten bozuk olduğunu düşünüyorum. Paranoyak mıdır nedir anlamıyorum. Uyanıyoruz uyanır uyanamaz günaydın demeden telefonda birşeymi var yazan mı var bunları soruyor. Telefonumda hangi uygulamalara kaç dakika kaç saat girmişim onlara bakıyor. Ya çevreme bakıyorm böyle ilişkiler yok bu tarz insanlar yok. Eve kim gelse görüntülü arıyor bakıyor. Uyuyunca görüntülü uyuyoruz uyanıyoruz. Olmayan şeyleri söylüyor suçluyor Gerçekten bezdirdi artık. Birde böyle evlenmeyi düşünüyoruz evlenince düzelir mi yoksa bitmeli mi.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kuruba bakmada evlenince düzeleceğine inanmak en basit tabiriyle ahmaklıktır, adamda ayrı bir eziklik duygusu var zaten her an aldatılıyorum hissini yaşıyor büyük ihtimallede kendini yetersiz gördüğü için yapıyor öyle adamla ömür geçmez evlilik olmaz
Manyak mıdır nedir yani amaç ne herşeyimi biliyor zaten telefonlarımı karıştırıyor. Huzursuzluk çıkarmanın ne anlamı varki
birazda senden kaynaklanıyor sanki bu durum, neyin olursa olsun nasıl olursa olsun herkesin bir özeli vardır, aşkından geberiyor olsamda telefonumu karıştırmaya teşebbüs dahi edemez, sen buna izin verdiğin için her seferinde biraz daha abartmış kısa zaman sonra dahada çekilmez hale gelecek
Ama kendisinden geçiyor çoğunlukla. Huyu böyle yoksa böyle olmazdık oda bna suç atıyor bn senin yüzünden bunları yapıyorm diye
o zaman yol yakınken vazge., çekilmez o adam
O süreci nasl atlatırım ki çevremde kimse bırakmadı kısıtlayıcıydı
ondan kurtularak başlamalısın
Ee kurtulmaya çalışıyorm yine geliyor 3 5 gün sonra
orayı geç, sen izin vermesen yaklaşamaz yanına öyle ya da böyle senden yüz bulupta geliyodur
Yani evet bnde kopamıyorm iradeli olamıyorum o konuda. Fakat ailem bile sevgilime ısınmıyor başından beri. Olmaz diyorlar onlarda biliyor sürekli ayrıl barış ayrıl barış
ne kadar zamandır sürdüğünü bilmiyorum ama denemişin olmamış denemişin olmamış neden hala ısrar ediyosun acı çekmek ya da üzülmek hoşuma gidiyor diyorsan bişey diyeme tabi ama bu konuda otoriter olmazsan daha çok çekersin
Haklısın herkes öyle söylüyor. 1 buçuk yıldır işte 2 gün iyiysek 5 gün kötüyüz. Sürekli onun halleri yüzünden. Ne anlayış ne saygı hiçbir şey yok. Uzun olur diye yazmadım her kavgada küfürler ediyor. Etmeyecm diyip düzelecem diyip her zaman daha beterini yapıyor
bak şimdi en başından şunu belirtmek lazım, kavga edebilirsin tartışabilirsin bunlar olağan şeyler ama kavga esnasında küfür hakaret gibi şeyler varsa kadına saygı yoksa inan bana ben olsam bir dakika durmam, zaten anlattığın durumlar çekilecek şeyler değil sevgi aşk bir süre sonra kaybolan şeyler şimdi seviyorum razı olurum diyebilirsin ama nereye kadar dayanacaksın onu düşün
şu an bile dayanamıyorm ama bağlılık alışkanlık var diye bırakmak zor geliyor. Yani iftira suçlama herşeyi yapıyor. Kendi suçlu olsa bile kabul etmeyen biri üstünü ört pas eden biri ama benim en ufak birşeyim olsa dağlar kadar büyüten biri. Napacam ben bu insanla. Ve bu halde bana vicdan yaptırıyor bn herşeyine katlanıyorm yutuyorum.
seninki aşk felan değil, önce kendi içinde bu sorunu çöz bence, adam resmen seni eziyor, sana aşağılık duygusunu benimsettirmiş kendi fikirlerini bile söyleyemiyorsun biraz üzerine geliyor suçu kendinde arıyorsun baksana, bu aşk değil saplantı sen bu adamı saplantı haline getirmişsin o yüzden kopamıyorsun
Olabilir gerçekten. Manipüle ediyor beni yaptıklarıyla söyledikleriyle. Narsist bir kişilik araştırmalar sonucu öyle görünüyor. Böyle insalardan kurtulmak çok zor olduğnu söylüyorlar yaşayan varmış.
onlardan kurtulmak aslında çok basit o tür insanlar kendi zayıflıklarını başkalarının zayıf yönleriyle kapatırlar tek yapman gereken bu durumu yaşatmamak, kapıyı çekip çıksan roller tersine döner ama her seferinde bunca yaptığına rağmen yine gelmesine izin verdiğim için şu anda eziliyosun
Evet beni kuklası etmiş gerçekten. Ama oda benm her dedğimi yapıyor bir yere gitme desem gitmiyor evde oturuyor. Ama bu beni ezeceği anlamına gelmez ki. Geçmişide çok parlak değil kızlar tarafından ilgi görmeyi seviyor kendini yakışıklı göstermek istiyor herkese. Geçmişte kızlar çok pohpohlamış onun ceremesini ben çekiyorum. Kafası ergen kafası olgunluk yok. Herkesin niyeti kötü diyor bir kendisi düzgün sanki. Kendisi hepsinden beter haberi yok.
iyide hala onu iyi gösterecek kırıntıları önüne koymaya çalışıyosun snein beklentin ne
Bir beklentim bile yokki ondan. Ama birden çekip gitsem vicdan yapıyorm. Diyor bn bir şey yapmadım sen gittin ben elimden gelenş yaptım. Birde utanmadan bu savunmaları yapıyor. Ama gözardı ettiği şey 1 yıldır bana eziyet ediyor bunları hiç göz önünde bulundurmuyor
sen gerçekten iyi değilsin bak çok ciddiyim iyi değilsin, beklentim ypk diyosun vicdanyapıyorum diyosun, sanki aşağılayan aldatan hakaret eden görmezden gelen sensin, farkında değilsin ama bütün bunlar sana karşı yapılıyor, eğer silkelenip kendine gelmezsen bu kötü günlerini çok daha kötü günler bekliyor haberin olsun
Beni kendine benzetti. Farkındayım o yüzden bu süreci nasıl atlatırım korkusu var. 😒 napacm bilmiyorum evlenince düzeliriz diyor her defasında kanıma giriyor bilmiyorum
ya allah aşkına senin üzerinde bir hakkı yokken böyle olan bşr adam aynı evde yaşamaya başladığından neler yapar tahmin edemiyomusun sen
Napacm bilmiyorm. Biranda çekip gitsem ne yapar sence beni suçlu göstermezmi böyle bi hastalıklı insan. Herkese beni kötüler çıktı gitti engelledi der
desin ne kaybedeceksin, herkes seni suçlu görsün nolur bi anlat bakıyım, milletin seni suçlu görmesimi daha önemli yoksa senin hayatının mahvolmasımı önemli
Kim ne ettiyse onu çekerr gitsin söylesin. O sanıyor ki bütün kızlar kendisinin peşinde bu halleri beni delirtiyor canım ya. Onada kalsa sanki ben sadece ona muhtacım
Canım lafı yanlış oldu kusura bakmayın
önemli değilde, konnuşurken bak ne güzel konuşuyosun peki bunu uygulayabilecekmisin, orada ne durumdasın onu söyle :)
zaten şuanda kavgalı gibiyiz ne olack bilmiyorm. Güya buluşacaktık onunda suçunu bana attı bir şey demedin gel demedin. Yani kendisini hiç söylemiyor ya
ya şimdi daha detaylı konuşmak istiyom ama burdan ancak bu kadar oluyor, bu adamla bu kadar sorun üzerinden hala buluşma ayarlayıp bide suçlu sen çıkıyosan hakkaten suçlu sensin, ççünki kabul ediyosun herşeyi
Ben sizi takip edeym ama puanm yetmiyor yazmak için
takip et mesaj açıksa yazarım
Açık
İleride sana Cook sıkıntı olacak çok
Diyorki bunları senin yüzünden yapıyorm bna vicdan yaptırıyor aklınca
Beraber olusaniz gece bana yapıyorsa herkese yapar diyebilir
Kendini aşıyor bunlarıda söyler zaten
Sx yapıyor musunuz
Düzelmez