Bakın şimdi elbette şey yazanlar olacaktır önce arkadaş ol sonra açılırsın işte ben bunu yapamıyorum ben bu zamana kadar hoşlandığım kizlara hep ortak arkadaş yoluyla açıldım hepside beni reddetti sizce bunun sebebi açilma şeklimden dolayı olabilirmi? Ama şunuda söyleyim bana en mantıklı gelen bu yöntemdi o yüzden öyle denedim diğeri arkadaş ol falan filan bana saçma geliyor yani dediğim gibi tanımadığım kız kızda beni tanımıyor kızın ortamı farklı benim ortamim farklı o yüzden bu şekil açilmak saçma bence siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı erkekler doğuştan utangaçtırlar. Bu utangaçlıkları özellikle de aşk hayatlarında onların başına bela olur. Aşık oldukları kıza açılma konusunda onları zor duruma sokan bu çekingenlik, aşktan geri kalmalarına neden olabilir. Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim diye düşünen erkeklere oldukça çeşitli tüyolar aşağıda verilmiştir.
Bu tüyoları dikkate alarak sevdiğiniz kıza kolaylıkla açılabilirsiniz. Bir kıza açılabilmeniz için öncelikle sakin olmanız gerekir. Fazla heyecan yapmanız normaldir. Ancak bu heyecanın sizi alt etmesine izin vermemeniz gerekir. Heyecana yenik düşmeniz sevdiğiniz kıza açılırken doğru cümleler kurmanıza engel olur. Bunun için açılırken ne gibi cümleler kuracağınızı önceden planlamanız gerekmektedir.Yüz Yüzeyken Açılın
Sevdiğiniz kıza açılmanın en etkili yollarından biri yüz yüze konuşmaktır. Çünkü ilk açılma için yüz yüze olmak çok önemlidir. Bu şekilde ilerlediğiniz zaman karşınızdaki kişi, kendisine ne kadar değer verildiğinin farkına varır. Sevdiğinizi ilk kez dile getirmek için mesaj ya da sesli aramayı kesinlikle kullanmayın.
Ancak açılmak istediğiniz kız çok uzakta ise bu yolları kullanabilirsiniz. Bunun haricinde mümkün olduğu kadar yüz yüze konuşmaya çalışın. Konuşma esnasında mutlaka göz teması kurun. Böylece duygularınızı gözlerinizle de anlatmış olacaksınız. Yoğun bir duygu geçişi için göz temasına dikkat edin. Yüz yüze konuşurken cümlelerinizi asla şaşırmayın. Bu esnada ağzınız iyi laf yapsın. Kalbe dokunacak cümleleri kurun.
Çekici OlunSevdiğiniz kıza açılmadan evvel çekici olmalısınız. Bu sizi tanımak istemesi için heyecan uyandıracaktır. Çekici olduğunuz zaman sevdiğiniz kızın ilgisini çekebilirsiniz. Böylece o da sizi tanımak isteyecektir. Bu sayede rahat bir şekilde açılabilirsiniz. Çekiciliğinizi kullanmanız, açılmanız için size cesaret verecektir. Bu cesareti kendinizde hissettiğiniz anda açılmaya hazırsınız demektir. Kızlar, genellikle çekici erkeklerden çok fazla hoşlanırlar. Bu çekiciliği iyi şekilde kullanırsanız, sevdiğiniz kıza açılırken sıkıntı yaşamazsınız.
Farklı Yaklaşın
Erkeklerin birçoğu, açılmak istedikleri kızlara hemen hemen aynı şekilde yaklaşırlar. Bu yaklaşımlar artık neredeyse gelenek haline gelmiştir. Ve kızlar bu durumlardan oldukça fazla sıkılırlar. Bu nedenle sevdiğiniz kıza açılmak istiyorsanız, farklı bir yaklaşım sergilemeniz gerekir. Sıra dışı bir yaklaşımda bulunmanız, sevdiğiniz kızın hoşuna gidecektir. Ayrıca açılmanız halinde size sert bir tepki göstermeyecektir. Böylece açıldığınız anda olumlu tepkilerle karşılaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır. Ancak farklı yaklaşayım derken abartmayın. Bu konuda karşınızdaki kişiye göre bir yol belirlemelisiniz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Öncelikle, açılmak istediğiniz kıza karşı saygılı ve nazik bir şekilde yaklaşmanız önemlidir. Herkes farklıdır, bu nedenle kızın sizinle nasıl bir yaklaşımı olacağını tam olarak bilemezsiniz, ancak aşağıdaki ipuçları size yardımcı olabilir:
Kendinize güvenin: Açılma konusunda endişeleniyorsanız, önce kendinize güvenmeniz gerekiyor. Kendinizi tanımlayın, ne kadar harika bir insan olduğunuzu hatırlayın ve kendinizi sevin. Kendinize güvenin, açılmak için gerekli olan cesareti size verecektir.
İlgi alanlarınızı paylaşın: Kızla ortak bir ilgi alanınız varsa, bunu konuşabilirsiniz. Örneğin, aynı müzik tarzını seviyorsanız, en sevdiğiniz gruplar hakkında konuşabilirsiniz. Böylece ortak bir konu bulabilirsiniz.
Dürüst olun: Açılmanın en önemli yönlerinden biri dürüstlüktür. Kendinizi olduğunuz gibi gösterin ve hissettiklerinizi açıkça ifade edin. Ancak, bunu yaparken kibar ve saygılı olmaya özen gösterin.
Farklı bir açıdan bakın: İlk bakışta saçma gibi görünen şeyler, bazen en iyi sonuçları verir. Belki de ona açılma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Örneğin, ilginç bir yolla bir not bırakabilir ya da ilgi alanlarına yönelik bir hediye alabilirsiniz.
Olumsuz yanıtlara hazırlıklı olun: Açılmak her zaman olumlu sonuçlanmayabilir. Ancak, bu konuda endişelenmek yerine, olumsuz yanıtları kabullenin ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak şeyler yapın. Bu, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ve sonraki kez daha iyi bir açılma deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Sonuç olarak, açılmak istediğiniz kıza saygılı ve dürüst bir şekilde yaklaşmanız önemlidir. Kendinize güvenin ve cesaretinizi toplayın. Farklı bir açıdan bakın ve olumsuz yanıtlara hazırlıklı olun. Her durumda, kibar ve nazik olun ve kızın hislerine saygı gösterin.10 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Öncelikle, açılmak istediğiniz kişinin ilgisini çekecek ve samimi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Tanımadığınız biriyle konuşmaya başlamak için ortak bir konu bulabilirsiniz. Mesela, aynı okulda veya aynı iş yerinde olduğunuz gibi bir ortak noktanız varsa, bu ortak noktadan başlayarak konuşmaya başlayabilirsiniz.
Ayrıca, sırf açılmak için bir kızla konuşmak da doğru bir yaklaşım değil. İlk önce onu gerçekten tanımak ve ilgisini çekecek konular bulmak önemlidir. İlgi alanları, hobileri veya okuduğu kitaplar gibi konularda ortak bir nokta bulabilirsiniz.
Bu süreçte, açık ve samimi bir iletişim kurmanız da önemli. Kendinizi olduğunuz gibi gösterin ve yapmacık davranışlardan kaçının. Ayrıca, karşı tarafın da size ilgi gösterdiğinden emin olun. Eğer size ilgi göstermiyorsa, zorlamayın ve saygılı bir şekilde geri adım atın.00 Yorumla
- 1 yıl
Direk duygularını ifade edersen bence daha başta kaybetme şansın daha yüksek bilmiyorum ama bir şekilde kızın çevresinden olabilir bir şekilde sosyal medya hesabını bulup oradan arkadaşça iletişim kurmak bence daha mantıklı gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- 8 ay
Selam!
Şu anki sevgilisine açılmış biri olarak size bu konu hakkında bildiklerimi anlatmak istedim. :) Haydi vakit kaybetmeden birlikte bakalım :)
Sevdiğim Kıza Açılmadan Önce Nelere Dikkat Etmeliyim?
Sevdiğin kıza açılmadan önce dikkat etmen gereken birkaç önemli nokta var. Öncelikle, kendine güvenmeli ve duygularından emin olmalısın. Onun ilgi alanlarını ve nelerden hoşlandığını öğrenmek, konuşmanı kolaylaştıracaktır. Zamanlama çok önemli; rahat ve özel bir anı seçmelisin. Doğal ve samimi ol, yapmacık davranışlardan kaçın. Ayrıca, onun tepkisini saygıyla karşılamaya hazır olmalısın. Reddedilme ihtimalini göz önünde bulundur ve olgunlukla karşılamaya hazır ol. Duygularını ifade ederken nazik ve dürüst ol, onu baskı altına almaktan kaçın. Unutma, dürüstlük ve saygı her şeyden önemlidir.
Sevdiğim Kızla Konuşurken Nasıl Bir Dil Kullanmalıyım?
Sevdiğin kızla konuşurken samimi ve doğal bir dil kullanmalısın. Kendin ol ve yapmacık davranışlardan kaçın. Ona karşı dürüst ve açık ol, duygularını net bir şekilde ifade et. Konuşman esnasında saygılı ve nazik olmayı unutma. Onun ilgi alanlarına ve duygularına önem verdiğini göster. Gereksiz jargonlardan ve aşırı süslü ifadelerden kaçınarak, sade ve anlaşılır cümleler kur. Göz teması kurarak, onunla gerçekten ilgilendiğini hissettir. Ayrıca, onun söylediklerine dikkatlice dinle ve tepkilerini önemse. Böylece, aranızdaki iletişim daha sağlıklı ve güçlü olacaktır.
Açıldıktan Sonra Nasıl Davranmalıyım?
Açıldıktan sonra sakin ve olgun davranmalısın. Onun tepkisini dikkatlice dinle ve saygı göster. Eğer duyguların karşılık bulduysa, ilişkinizi doğal bir şekilde geliştirmeye çalış. Acele etmeden, birlikte daha fazla vakit geçirin ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Eğer olumsuz bir yanıt aldıysan, durumu anlayışla karşıla ve duygularına saygı göster. Arkadaş kalmayı teklif edebilir ve ilişkinizi zorlamadan sürdürmeye çalışabilirsin. Kendine zaman tanı ve duygularını yönetmeye çalış. Ne olursa olsun, dürüst ve saygılı olmayı unutma. Bu süreçte olgunluğun, ilişkinizi daha sağlıklı kılacaktır.
00 Yorumla - 1 yıl
ona sosyal medyadan merhaba de
hoşlandığını ve tanışmak istemediğini belli et ama çok hevesli olma00 Yorumla Kanka taktik veriyorum yaz. Önce wp numarasını bul. Sonra profiline şöyle yakışıklı bir resmini koy. Sonra mesaj at. Konuşurken ezilip büzülme. Bakma sen kızların biz efendi erkek seviyoruz dediğine ama klişede olma. Kızın hoşlandığı konulardan konuşmaya çalış. Ben bir keresinde kızın beğendiği şeyleri takip edip sanki bende aynı şeyleri beğeniyormuşum gibi konu açmıştım. Ordan da yürümüştüm. 😁
00 YorumlaAraya ortak arkadaşları sokup tanışabilirsin. Herhangi bir şeyi bahane edip sohbet başlatabilirsin. Tatlı tesadüfler yaratıp tanışmanın bir yolunu bulabilirsin.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
zor hiç deneme yetenegin yoksa git çapkın erkek bul ondan kurs al ya da lise erkek ögrencilerinden
10 Yorumla - 1 yıl
Önce tanış
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?