Sevdiğim bana her türlü zararı veren çocuk nişanlanmiş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü duyunca. Daha bir iki hafta öncesine kadar bana kız ayarla diyordu. Benim onu sevdiğimi bile bile. Geçen gün baktım ayın 16'sında nişanlanmiş. Moralim çok bozuk. Hiç doğru düzgün arkadaşım yok. İş bulamıyorum Zaten işe girsem bile bu kafayla nasıl çalışırım ki. Of çok kötüyüm. Beynim durdu önceden türlü türlü yapacak entrika bulabilirsin şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. Fikir verin ne yapabilirim o kızı nasıl bulabilirim?
3 gü
Ben bu durumu nasıl atlatacağım? O kızı nasıl bulabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba konuşmak anlatmak dertleşmek istermisn iyi geleceğini düşünüyorum karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulunabiliriz
Konuş burdan
Sana özel olan sana özel kalmalı o yüzden buradan konuşmayı tercih etmiyorum sağlıcakla kalın
3. şahıslardan hapse girmek istiyorsan dene bakalım naneyi yersin
O ne demek
Kardeşim senin akıl ruh sağlığın şu an yerinde değil, bu düşündüklerini ilerleyen zamanda hatırladığında kendine güleceksin. Demek istediğim olay şu özel hayatın gizliliği diye bir şey var, ve sen bunu ihlal etmek istiyorsun o zaman kanun da karşına çıkıp derki gel bakalım şöyle soğuk odalara…Sana kendimden örnek vermek isterdim ama yapmadım ona saygımdan değil hapse girmeye korkumdan şfldldlf bacım biriydi sonuçta da işte kanun bakmıyor orspumu değil mi senin hareketine bakıyor suçlu olup olmadığına bu durumda sen suçlu olursun okey uzatma
Yani yaptıkları yanına kâr mı kalsın. Beni zamanında dövdü benimle birlikte oldu beni kullandı o mutlu şimdi ben mutsuz mu olayım.
Ee akılsız başın cezasını senin ayakların değilde başka yerlerin çekmiş.. o zaman nerdeydin kardeş. Seninle birlikte oldu bi erkek için bir şey ifade etmiyor Türkiye de ama senin kızlık gitti bakire değilsin eskiden 40 talibin varsa şimdi düştü 20ye herkesin görüşü farklı mâlum.. sana geçmiş olsun bir insanı hayatına alırken de öyle yatmadan önce bir şeyler yapmadan önce bi terazi almak lazım ele avuca bu benle yatmak istiyor falan bak kardeşim seven inan sevdiğine dokunmaya kıyamıyor sana söyliyim..
20 taneye gerek yok 1 tane olsa yeter ben şimdi kimse ile evlenemem mi
Sana özelden yazıyorum
Mesaj gönderemez dedi burdan yazıyorum şffççg evlenirsin sen rahat ol bu ülkede insanlar trans kadınlarla evleniyor kadınlarda trans erkeklerle hey yavrum hey bak keyfine sen.
O kızı bulup ne yapacaksın saçmalama
Aralarını bozcam büyük bir ihtimalle daha önce hapise girdiğini babasının lokal işlettiğini dememiştir.
Sanane kanka ya bırak ne hali varsa görsün
Sonra sen kötü olacaksın
Ben yeterince kötüyüm zaten beni şikip şikip bıraktı
Konuşmaya ihtiyacın var mı
Konuşuyoruz işte
Sen bu çocuğu seviyor musun iki hafta öncesine kadar neden hala konuşuyordun
Sevmiştim ayrıca ona çok fedakarlık yaptım. Onun yüzünden bir sürü arkadaşım ve işimden oldum. Şimdi iş bulamıyorum o mutlu ya ben mutlu değilim. 😢
İyide sen olduğun yerde kalırsan sürekli geçmişi izlersen onum yaptığından çok daha büyük zarar verirsin kendine bunun farkında mısın
Onun mutlu olmasına dayanamıyorum
Sen çok yanlış yerde takılı kalmışsın be kankam üzüldüm senin adına
Kafanı dagitmalisin
Nasıl bugün temizlik yapcam yarın ben onu sadece sevmiyordum ki ben ona bir dünya fedakarlık yaptım.
Konuşmak istersen buradayım
Tamam konuşuyoruz işte
Özelden yani
Ben özelden konuşmuyorum kimse ile
KAP'a gozlerini
Ee sonra
Hepimiz huzura kavusalim
😆😆 bu iyiydi 👍