Seven erkek senin üzerine titrer. Sen kırılma, incinme diye kelimelerini özenle seçer. Eğer hatası varsa senin gönlünü alana kadar içi rahat etmez. Çabalar, uğraşır, asla pes etmez. Sana emek verir, zaman ayırır. Sana kaybetme korkusu yaşatmaz. Sevmeyen erkek tam tersi seninle konuşmasına, üslubuna dikkat etmez. Kırılıp kırılmaman umrunda olmaz. İlgilenmez, vakit ayırmaz, seni merak etmez. Sadece canı istediğinde arayıp sorar. Ve en önemlisi seven erkek ne olursa olsun gitmez, sevmeyen erkek en ufak bahanede bırakıp gider..
Seven erkek sadece seni özlediğinde 5 dakikalığına görmek için 1 saat seni bekleyebilir. Birlikte yemek yerken senin yemediğini görünce kendi elleriyle yedirmeye çalışır, senin için tüm işlerini hemen halledip ne kadar yorgunda olsa seninle konuşmaya çalışır buluşmaya çalışır, bebeği gibi sever, ilgi verir, hediye alır içinden geldiği için, sen söylediğin için değil kendi içinden geldiği için, sevmeyen erkek, aramaz yazmaz, sormaz. Bi erkeğin sana yürüdüğünü söylersin, seninle buluşmaya gelmez o çocuğu dövmeye gelir, seni kıskanmaz kısıtlar, o alıp yapmaz sen söylersin öyle yaparsa yapar seni mutsuz eder :)
Bana derste birkere iste hoca bize gorev verdi ben dedim hocam benim ne sicjm var bana bunu verdiniz oda bana dediki hocam helinin tek sucu dunyaya gelmek iltifatmi eetmiş hakartmi ben anlamadim
Nasıl Bi yüz ifadesi vardı. Yani açıklayıp işte yok cennette olman gerekirdi tarzında bir şey deseydi tamam da şimdi yüz ifadesi alaycı bir şekilde use hakaret gibi oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seven erkek senin üzerine titrer. Sen kırılma, incinme diye kelimelerini özenle seçer. Eğer hatası varsa senin gönlünü alana kadar içi rahat etmez. Çabalar, uğraşır, asla pes etmez. Sana emek verir, zaman ayırır. Sana kaybetme korkusu yaşatmaz. Sevmeyen erkek tam tersi seninle konuşmasına, üslubuna dikkat etmez. Kırılıp kırılmaman umrunda olmaz. İlgilenmez, vakit ayırmaz, seni merak etmez. Sadece canı istediğinde arayıp sorar. Ve en önemlisi seven erkek ne olursa olsun gitmez, sevmeyen erkek en ufak bahanede bırakıp gider..
Seven erkek sadece seni özlediğinde 5 dakikalığına görmek için 1 saat seni bekleyebilir. Birlikte yemek yerken senin yemediğini görünce kendi elleriyle yedirmeye çalışır, senin için tüm işlerini hemen halledip ne kadar yorgunda olsa seninle konuşmaya çalışır buluşmaya çalışır, bebeği gibi sever, ilgi verir, hediye alır içinden geldiği için, sen söylediğin için değil kendi içinden geldiği için, sevmeyen erkek, aramaz yazmaz, sormaz. Bi erkeğin sana yürüdüğünü söylersin, seninle buluşmaya gelmez o çocuğu dövmeye gelir, seni kıskanmaz kısıtlar, o alıp yapmaz sen söylersin öyle yaparsa yapar seni mutsuz eder :)
Aldı hediye ama veremedi
Bir gun ozledigi ıcin bizim evin onune kadar geldi
Kıskaniyor
Bebek gibi seviyor hemde, mutlu olursun merak etme
Seni ağlatıp enerjini düşürmüyorsa ondan olur
Yanında değerli hissediyor musun
Evet
Beni aglatip enerjimi dusurmekmi ne alaka anlamadim
Bide abi san birsey sorucam
Yani değerli hissettiriyor mu yoksa moralini mi bozuyor kırıyor mu
Bana derste birkere iste hoca bize gorev verdi ben dedim hocam benim ne sicjm var bana bunu verdiniz oda bana dediki hocam helinin tek sucu dunyaya gelmek iltifatmi eetmiş hakartmi ben anlamadim
Benimle ugrasiyor
Sinirlendiriyor sinirlendirmekte hosuna gidiyor
Nasıl Bi yüz ifadesi vardı. Yani açıklayıp işte yok cennette olman gerekirdi tarzında bir şey deseydi tamam da şimdi yüz ifadesi alaycı bir şekilde use hakaret gibi oluyor
Guldu
Sonra
Okey ozaman senden hoşlanıyor ediyor, sevdiği insanı sinirlendirmek çoğu insanı mutlu eder eğlenceli gelir
Tesekurler
Rica ederim
Abi san birsey sorucam
Seven her zaman fedakardır
seven her an sevdiğiyle beraberdir
aradaki farkı anlamışsınızdır
Ya birsey diycem seven bir erkek dokunurmu
Dokunur mu derken
Sevdiği için dokunmak ister ama ilerisini düşünüyorsa dokunmaya kıyamaz kişisine göre değişir
@Dertortağınız1 dokunmayan kaybeder ben dokunmaya kıyamazken başkası şu an çatır çatır dokunuyor
Orası öyle ama sen daha iyisini kazanıcaksın en sonunda, unutma ne yaşstırsan onu yaşarsın masum seversen masum sevilirsin ondan daha mutlu olursun
Anladim
@Dertortağınız1 bu söylediklerin anca kendini kandırmaktır !
Onunla sabah olur onunla akşam olur onunla yatarım onunla kalkarım!
Konuşturma lütfen 🥺
Ama gercekten yapiyor
Hani eskilerin bir sözü vardır
Yemeyenin malını yerler
Kim demişse doğru demiş
Ne ma.. l ma.. l yav sen
seven erkek tırnağının ucuna zarar gelmesinden korkar sevmeyende ölsen umurunda olmayan o kişi işte ayrımı basit
Seven erkek sexting yapmak ister sevmeyen ilgi göstermeye çalışır.
Sevmeyen hemen ilişki ister. Seven ise taşlar yerine oturduktan sonra ister
seven erkek koymaya bile kıyamaz ama sevmeyen erkek icinden gecer gider fleldldl
Bence sevenle sevmeyen arasindaki farka deilde sevdirebileen kadina bakmak lazim
Biri iyi davranır biri kötü
seven sen ne yaparsan yap kabul eder
Seven s. kilir
düt sevilir👍
Neden oyle diyorsun seni hadi ordan i
Tecrübeyle sabit
Geri.. zekalımısın bosu bosuna size vermelik ariyosunuz demiyoruz
Niye seni s.. tilermi
Yazdığımdan bu sonucu mu çıkardın e beynini s…tigim 😮💨😄
o fark yatakta belki olur çok net
Seven erkek benim gibi severek miker.
Ooo cok
Ablasen ban mi dedin ooo yu hakli degilmiyim amam
Hepsi aynı
Demi hepsi ayni terbiyesiz ahlksiz
Evet
Abla san birsey sorucam sorabilirmiyim
yaşlarımız yakın nedir soru
Abla ssimdi benim bir sevgilim var titokta hesabinabir geliceğimiz yok diye bir story atmıs bende anlmadım onu ban atmış yoksa baskasinamı
Bizim bir gelecegimiz yok diye story atmış
Bana atı baskasinami
genelde koymuş ola bilir ülke konusunda mesela
aranız nasıldı soğukmu yoksa normal mi
ve benim düşüncem sizinle ilgili bir şey olsaydı özelden derdi
Ya biz bununla kustuk ama ben buna istek atinca baristik birbirimizin gonlumu aldik sonra bunuatti
sizinle ilgili sorun olsaydı özelden derdi her kesle paylaşmazdı bence
Oylemi
Kendi hesabindan paylasmiş ama
Yani hesabına atmış
öyle bence kendisine de sorsaydınız ama bence genel olarak koymuş
Anldim
Bir tane daha atmış suphesi iln sansini denslesin
Yanlız olmak yanlıs insanlarla olmaktan iyidir
Yazmıs
Kendisine bir yazın ünvanlımı yazdıkların diye
Bir sey istiycem
Bu cocugun hesabini size versem agzini aramizin kimi seviyormus diye
Neden açık sözlü olup sormuyosunuz (bu arada sosyal medyam yok)
Cesaret edemiyorum
bi şey olmaz yazın siz
Ne yazim oncee selam
sevgili değilmisiniz konuyu açın bi şekilde ya da attığı gönderiye yazın ünvanlımı bu deyin