Hoşlandığım bir çocuk var otelde resepsiyonda çalışırken hoşlanmıştım ve o zaman kadın bile getirmişti otele 😞 6 ay mesaj attım ondan hoşlandığımı iliklerine kadar biliyor. O kadının mevzusunun beni üzdüğünü de. Hala o kadını ve o kadın gibileri instagramda takip ediyor hatta sonrasında da iki fotoğrafını bişe beğenmiş o õrs.. nun instagramının da gizliliğini açtı son günlerde, ya benim baktığımı biliyor ne diye açıyor ya.
3 gü
Hoşlandığım çocuk başka kadınları beğeniyor ve bunu gözüme sokuyor. Niye bunu yapıyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hoşlandığını bildiği halde böyle şeyler yapıyorsa büyük ihtimal kendisi egosunu tatmin etme niyetinde olan Egoloman birinin tekidir. Sen ona gösterdiğin sevgi enerjisini kendine sakla. Ondan sonra olacakları Allah bilir. Ama şüphen olmasın her şey daha hayırlı olacaktır
Böyle bir yaşam tarzı olduğunu bildiğin halde ondan hala nasıl hoşlanıyorsun anlamıyorum ve sana saygısı olmayan biri bence bu neden kadınlar hep yanlış kişilere aşık oluyor anlamıyorum.
Öncelikle mantığın ters çalışıyor, bunu detaydan ve görüşlere attığın yorumlardan anlayabiliyorum. Anlar mısın bilmiyorum ama yine de yazayım. Dünya senin etrafında dönmüyor, kimse sana inat bir şey yapmıyor. Herkes gibi o da kendi hayatını yaşıyor ve sen dışarıdan izliyorsun.
Kasten gibi ya çünkü benim profiline baktığımı biliyor bugüne kadar da kapalıydı, üyelik açmadan bir hafta önce ona o kadınla alakalı üzüldüğümü o kadının ona dokunmuş olması düşüncesinin beni üzdüğünü ima etmiştim mesajda
Umrunda değilmiş demek ki.
Ya he knk he ben İngiltere prensinden hoşlanıyorum zaten o kadar kız kuyruk olmuş ki adamın umrunda değilim adımı bile unutmuştur aynen. Bir erkek olarak şu yaptığın yorumun saçmalığı resmen… hangi erkek bugüne kadar birini umursamamış a. k ya umursamak da aşık olmak o kızı istemek demek değil zaten
Umursayacakları listesi uzunsa umursamayabilir olarak düşünmek zor değil.
He he çok uzun
Ayrıca kimin neyi umursayıp neyi umursamadığını bilemezsin
Evet bilemem, bilemediğim anda eylemlerine bakar karar veririm.
Bu aalında karşındaki erkeğin netliğini ortaya koyuyor. Bu adam net bir şekilde bekarlığına doymaya çalışıyor senin düşündüğün şekilde düşünebilmesi için biraz daha olgunlaşması lazım en kötü şartlarda onu kabul eden kızın çapkın erkekten hoşlanması
Böyle yaşamış ve böyle şeyleri seven adamı istediğin gibi yapamazsin uzak durmani tavsiye ederim
Size verilmiş olan sevgiyi neden bu tür insanlara harciyorsunuz bu insanları narsislestiriyorsunuz? Ya ne gereği var ! Kendine değer vermiyormusun sen sen taştan o altından mi? Hayatım salll hoşlanti insanı duygu ama bu duyguyu canavarca kullanmak kul hakkı. Adam narsist bir adam. Sende kendine eziyeti seven bir hanımefendi inanki değmez
Hoşlanma işini biraz takıntı haline getirmiş olabilir misin? O çocukta sana değer vermiyor. Her şeyden önce kendine değer ver. Ondan uzaklaş o kim de kendini üzüyorsun.
Bu tarz erkekten ya da kadından, yani insandan umut beklenilmez. Hislerini kalbine göm ve yeni birileriyle tanış.
Sen niye ona meraklısın bu kadar
Sen böyle yaparsan parmağında oynatır seni
Niye meraklısın diyor a. k hoşlandığım için olabilir mi avel. Parmağında oynattığı da yok sorulan şeye yorum yapın bir yerlerinizden element uydurmayın
Sürünmeye devam et umarım daha beterini yapar sana 😅
Dünyada başka erkek mi kalmadı neyinden hoşlanıyorsun dedim
Sende anlayacak kapasite yok
Seni oynattı taklalar bile attırdı sana
Bir yerlerinden element uydurmada senden iyisi yok
Kanka yarısına kadar okudum ben ama bu çocuk seni üzer net
Sen bunu gözüne sokmasına izin mi veriyorsun hâlâ hayret bir şey
Sen kendine böyle birini layık görüyorsan sana daha bişey demiyorum
Adam aşk ilişkisi değil s*KS ilişkisi yapıyor. Seni sevse bile aklı hep onlarda olacak bence böyle sürmez bitirmelisin
Seni çok iyi anlıyorum benzer şeyler yaşadım inan değmiyor
Senin sevdiğini bildiği hâlde sana bunu yapıyorsa yol ver unutmaya çalış ondan sana hayır gelmez
Sana değer verecek birisi olsaydı bir şans tanırdı
Sana saygı duymuyor hâlâ onu beklediğin ve onun gibi birisini sevdiğin için
Takıldığı o.. pular yattığı 8373737 kadından biri olmaya razı ama? Onlar onu beklemiyor mu? Onlara niye saygı duyuyor
Kendi dengine saygı duyuyor işte, artı olarak öyle erkekler sevgiden de sevgi dilinden de anlamaz, sevgiyle yola da gelmez bilerek gözüne sokar seni de diğerleri gibi maymun etmek icin
Ne diyorsun yani bilerek mi açtı? Kasten gibi ya çünkü benim profiline baktığımı biliyor bugüne kadar da kapalıydı, üyelik açmadan bir hafta önce ona o kadınla alakalı üzüldüğümü o kadının ona dokunmuş olması düşüncesinin beni üzdüğünü ima etmiştim mesajda
Neden bunu ona söylüyorsun ki bazı iğrenç erkekler bu zaafını kullanır sadece buradan seni önemsediğini çıkarma daha senin gibi başka kızlar da vardır acı vererek kendi egosunu tatmin edip kendine bağladığını düşündüğü. Ve ayrıca duygularını paylaşacak insan var, paylaşılmayacak erkek var. Ona tüm önemsediği konularda merakını gidermişsin zaten sana bir ihtiyacı kalmamış cnsel olarak birliktelik yasamayacaksan
ilgilendiğini daha da hissettirmen gerek. Sert davran korkma.
ilginizi çat diye kesin umrunuzda olmadığını hissettirin bakın nası adam oluyo
Şok yaşat ona askım ben de kızlardan hoşlanmaya başladım de
Snaa deger vermiyor çapkın dışarda gözü var daha neyini anlamadin
Erkek adam çapkın olur
Bütün kadınları çok sever değerini bilir asla incitmez üzmez