Bakım yok, fizik yok, kendini geliştirme yok. Hani ağzı iyi laf yapsın diyorsunuz ya, bazen şahit oluyorum kendini zor ifade ediyor. Kafa tam takır. Bu adamlar nasıl kız buluyor kafam almıyor.. onca özelliğim var yalnızım ama bu adamlar hep dolu? Özgüvenim düşüyor. Bu tarz erkekler nasıl kız arkadaş ediniyor. :(
Gerçekten özsaygı bile bırakmıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaliteli insanlar genellikle yalnız başlarına kalıyorlar.
Öyle ya da böyle yalnız olmak sürekli üzüyor
İllaki ama etraf çıkar ilişkilerini meşrulaştırmış ve buna alışmış, kabullenmiş insanlarla dolu. Böylesine samimiyetsiz bir ortamda yalnızlık bazen kötü gelmiyor bana, çıkarım için birileriyle birlikte olmayı da istemiyorum dolayısıyla yalnız kaldığım için mutlu olabiliyorum.
Ne olursa olsun insan bazen yanında birisini istiyor ama bu doğru.
Dertsiz başına ne dert alıyorsun tavlasan nolacak bu devirde kime güveneceksin
Hocam ömür boyu yalnız mı kalalım?
Hayatını yaşa paran varsa vur geç acıma yoksa acınacak hale gelirsin
Param var ama alakası yok
Eskiden denediklerim istememişti beni
Bu devirin kızları şıpsevdi tipler yani güven arama parmağında dolandırırlar seni onu demek istiyorum yani dertsiz başına dert alma yoksa kız tavlamak kolay bişey dediğim gibi vur geç tek birine başlı kalma sistem ona odaklanmış acıma kimseye
Hocam beni beğenmiyorlar, yani hep öyle oldu
Şeytan tüyü yok sende hiç çevrene bakmıyormusun kadınlar tipe bakmaz lafa bakar üzerine üzerine git elde edince yol ver süründür gitsin köpeğin olurlar zaten kızlar tipsiz erkekleri sever bakma sen tiple alakası yok bu işin ağzın laf yapsın ama peşinden koş pes etme gerçi gizli olayım yoksa feministler damlar yoruma
Kız çevrem kalmadı ki, kurslara falan yazıldım bir ara ama orada da pas veren olmadı. zaten artık iç sesim ne yapsan olmayacak yine beğenmeyecekler diyor hep öyle oldu çünkü
Param var diyorsun değilmi yaz geliyor turlara katıl şehir turları bileti al oralarda dolu kadın kız olur olmadı tatile çık rus kovala en iyisi onlar bizim Türk kızlardan bi bok olmaz ciddiyim bu konuda hayatını yaşa
Rusca bilmiyorum ama
İngilizcem var sadece
Dilin önemi yok hepsi tarzanca bilir :) yeterki sen çabala hem onlarda tipe bakmaz sadakata bakar ve öyle insan severler
Yani bence extra bir çaba harcama zaten karşına çıkar
Erkekler için öyle olmuyor. Bir anlamadınız
Kız tavlamaktan kolay ne varki
Bilmiyorum ben yapamadım.
Bulma boş ver
Ne alaka ya
Sevgili şart değil yani biraz başka şeylere odaklan 😏
Bir çok hobim var zaten, ama ana odağı kadın olan htta sevgilisi olsa bile başka kadınlara zarf atan adamların boş kalmadığına bazen şahit oluyorum ve tek hobisi kadınlara yavşamak
🤦🤦
?
Girisken ol sende
Öyleyim, hep şansımı denedim