Sevdiğiniz kişi için verdiğiniz en büyük mücadele nedir?
Baş ağrısı ve acısına dayanmak.
#NatureCycle

Sevdiğiniz kişi için verdiğiniz en büyük mücadele nedir?
Baş ağrısı ve acısına dayanmak.
#NatureCycle
şu an için sevdiğim için verdiğim bir mücadele yok sevdiğim olmadığı için. ama kendimi sevdiğim için kendime karşı her zaman mücadele verdim. kendimi mutlu etmek ya da geliştirmek için ya da hayatta anlamsız ya da geçmişte kalan konular için kendimi üzmemek gibi. bu yüzden de kendimle barışık yaşadım her zaman yani kendimi suçlamadım yaptıklarım ya da hatalarım için.
Seviyorum seni kardeşim :) Kalbin çok temiz
Saol abi iyi ki varsın :)
Eski eşim ile sorunlarımızı çözelim evliliğimizi kurtaralım diye çok mücadele etmiştim zamanında.
Bundan sonra bir başkası için mücadele edeceğimi sanmıyorum.
Çünkü mücadele etmek için kaybetmekten korktuğun birşeyin olmalı.
Kimseyi kaybetmekten korkacak kadar hayatımın içine koymam.
Fenomenliğinizi tebrik ederim 😋
en büyük mücadeleyi kendimle verdim. Kendimden ödün vererek, bir çok insandan vazgeçip onu hayatımın merkezine koyarak.
Teşekkür ederim, bu anlaşılıyor. İnsanlardan uzak duruyorsun artık :)
Rica ederim. İnsanlardan uzak durmaya çalışıyorum, ne kadar uzak durmaya çalışsam da onlar durmuyor. En güzeli bazen aralarına karışıp kendinden uzaklaştırmak.
Ama unutmamalısın, zehirli bitkilerin arasında şifalı bitkiler de olabilir. Bu şekilde onları da kaçırırsın.
O kadar zehirliye maruz kalınca bir kaç tane şifalı ot hayat kurtarmıyor. :)
Bi kez ağlamıştım sayılır mı 🤦♀️🤦♀️
Tamam geç hadi geç bu seferlik :D
Cevap
4Cevap
Kendi kabul edemeyeceğim şeyleri kabul etmiş gibi yapıp kendime duyduğum saygıyı azaltmaktı
Ne kendimle ne de dış etkenler ile verdiğim mücadele hiçbiri yormadı. Ancak onunla verdiğim mücadele..! Onun hayatında ona rağmen kalmaya çalışmak, ona rağmen ilişkiyi devam ettirmeye uğraşmak, ona rağmen sevmek... en büyüğü, en zoru, en yıpratan mücadele buydu. Pişman mıyım degilim. O günlerde öyle gerekiyormuş öyle yapmışım diyorum. Onu kötüler miyim asla. Yolu açık hayatta şansı bol olsun.
Mücadele bir yerden sonra kaybediyor kendini hani bazı şeyler olucaktır ya olur bir yerden sonra bağlamak istersin o düğüm çözülür mücadelende bitmiş olur..
Kendimle savaşmak sanırım. Bu iç savaşta hem doğru yolu bulacağıma hem sevdiğimi mutlu edebileceğime inanıyorum. Onu çok seviyorum keşke biraz hissettirebilseydim...
Biz mücadeleyi beraber veriyoruz, böylesi daha güzelmiş
İnsanların ağızlarıyla uğraşmak... Olamazsınız diyenlere " sanane" diyip durmak
Hayatımızı birleştirmek, zaten tüm zorlukları beraber üstlenmek oluyor bu
Kendimden fedakarlık ederek aramızdaki ilişkiyi ayakta tutmaya çalışmak... Yapılmamalı...
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/c4sanova
Şikayet eder misiniz Ozelden Herkese Hakaretler ediyor Klavye Bebesi lutfen
işin açıkcası böyle bir mücadele etmedim. çünki böyle mücadele değer birisi çıkmadı karşıma
Kendimi fazlasıyla rezil ettim yetmez mi..
Yeteri kadar darbe yedim kimse için mücadele edemem bundan sonra
Gururumu hiçe saydığım olmuştur
Ne yoktuki yagmurda beklemek
10 yıllık ömür hipotek etmiştim
Uzaktan olsa bile sadakatli olmaktı
Uzak mesafe
Mücadele etmediğim için bitti
Herşeye rağmen kabul etmek ☹️
Kalbim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?