Organizasyon filan istemem sevmem öyle şeyler, tamamen doğal bir anımızda beklenmedik bir zamanda pat diye söylemeli bence. Şaka mı yapıyor ciddi mi? Buna emin olamayım bi sorgulayım ne diyo bu diye 😂 Tabi inşallah sonra şaka yaptım felan demez 🤔😂
Ben olsam normal bir gün gibi götürür yemeğe çıkartır ve deliler gibi eğlendirirdim günün sonunda evine bırakmadan önce en sevdiği şarkıyı açar bir süre dinledikten sonra şarkının adını söyleyerek "bu şarkının sanatçısı değilim ama bugün o güzel gülüşlerini aklıma kazıdım eve döndüğümde gülüşlerini tıpkı bir şarkı gibi hatırlayarak unutmamayı sağlayacağım" diyerek cebimden çıkardığım yüzüğü parmağına takıp "aklıma gülüşlerinle kazıdığın şarkının sanatçısı olmaya ve benimle beraber bu şarkıya bir isim bulmaya var mısın" derim
Ben ahımlı şahımlı teklifler etmem benle evlenesi varsa alirım bir çiçek bir gül veya bir simit götürürüm akşam sahile otantik bir ışığın altında operim yanağından veya alnında seninle evlenmek istiyorum benimle evlenirmisin derim kabul ederse nikah işlemleri başlar bunu büyütmenin gostere göstere yapmanın bir anlamı yok
Çom abartılı, ekstrem şeylere gerek yok. Şık bir restorana götürür (İstanbuldaysa kesinlikle boğaz kenarı) yemekten sonra yüzüğü çıkarır teklif ederdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seyime yüzük takip cikararak yapmayı düşünüyorum indir fermuari al sana sürpriz