Aşk İlişkileri Çocuğuna düşkün olmayan bir erkek neden boşanırsam çocuğu alırım der? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi geceler.. Güncellemeler+1 yıl Tesekkur ederim Güncellemeler+1 yıl Gunaydin Çocuğuna düşkün olmayan bir erkek neden boşanırsam çocuğu alırım der? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Seni ezcek seni yipratim icine yüregine ateş sokcak ya ondan. iste çok hemde çok basit bir erkek modeli ksr bakma. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Madem amacin sadece cocuk al bosan dedim sacmalama dedi engelledim sence pesime duser mi dersin Yorumla eserbay +1 yıl Onu bilemem ama erkekler birakilmayı terk edilmeyi insan gibi karşilamadığını çok iyi biliyorum. Yorumla Soran +1 yıl İnsan gibi iliski de kurmadi bosanmayi demedim en son sadece bitti yazdim engelledim Yorumla eserbay +1 yıl Engellemen onu daha çok hırçınlaştiracak diye düşünüyorum. tabi kisiligini bilmek gerekiyor belki tam istediginide yapmış olabilirsin Yorumla eserbay +1 yıl Onun yani Yorumla Soran +1 yıl İs icin sehir disina cikacakti seni bir goreyim dedi bende acamadim sonra yine yazmis aramis ac hemen diye gorunce kapattik sonra birseyden kizdim bitti dddim Yorumla eserbay +1 yıl Sende fazla zora teşvik etme tabiki. konuşulacak biri ise ki sanmiyorum adam akıllı bitirtmeye çalış Yorumla Soran +1 yıl O ne dusunuyordur Yorumla eserbay +1 yıl Engellemeden önce ayrilmayı nekadar sindirebildin ona bilemiyorum. ama mutlaka tepkinin farkindadır. Yorumla Soran +1 yıl Kendi yapti hetseyi Yorumla eserbay +1 yıl Sorması ayıp sebep ne Yorumla eserbay +1 yıl Özelse cvp vermek zorunda değilsin Yorumla Soran +1 yıl Kendi hayatinda yaptigi yanlislar Yorumla Soran +1 yıl Belki bana yapti yanlis o kismi cozemedim Yorumla eserbay +1 yıl Boş ver üsteleme bence Yorumla eserbay +1 yıl Bırak diledigi gibi gelişsin her şey Yorumla Soran +1 yıl Engelde kalsin ama demi cunku konusunca cozulmuyor Yorumla Soran +1 yıl Oyle yaptim zaten artik oluruna biraktim Yorumla eserbay +1 yıl Hakkinda hayırlısı olsun Yorumla eserbay +1 yıl Sıkilırsan istersen yaz. Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seni onunla tehdit ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Madem amacin sadece cocuk al bosa dedim sacmalama dedi engelledim sence pesime duser mi dersin Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Düşer Yorumla
enskadir33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Boşanmasın diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Madem amacin sadece cocuk al bosa dedim sacmalama dedi engelledim sence pesime duser mi dersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni ezcek seni yipratim icine yüregine ateş sokcak ya ondan. iste çok hemde çok basit bir erkek modeli ksr bakma.
Madem amacin sadece cocuk al bosan dedim sacmalama dedi engelledim sence pesime duser mi dersin
Onu bilemem ama erkekler birakilmayı terk edilmeyi insan gibi karşilamadığını çok iyi biliyorum.
İnsan gibi iliski de kurmadi bosanmayi demedim en son sadece bitti yazdim engelledim
Engellemen onu daha çok hırçınlaştiracak diye düşünüyorum. tabi kisiligini bilmek gerekiyor belki tam istediginide yapmış olabilirsin
Onun yani
İs icin sehir disina cikacakti seni bir goreyim dedi bende acamadim sonra yine yazmis aramis ac hemen diye gorunce kapattik sonra birseyden kizdim bitti dddim
Sende fazla zora teşvik etme tabiki. konuşulacak biri ise ki sanmiyorum adam akıllı bitirtmeye çalış
O ne dusunuyordur
Engellemeden önce ayrilmayı nekadar sindirebildin ona bilemiyorum. ama mutlaka tepkinin farkindadır.
Kendi yapti hetseyi
Sorması ayıp sebep ne
Özelse cvp vermek zorunda değilsin
Kendi hayatinda yaptigi yanlislar
Belki bana yapti yanlis o kismi cozemedim
Boş ver üsteleme bence
Bırak diledigi gibi gelişsin her şey
Engelde kalsin ama demi cunku konusunca cozulmuyor
Oyle yaptim zaten artik oluruna biraktim
Hakkinda hayırlısı olsun
Sıkilırsan istersen yaz.
Seni onunla tehdit ediyor
Madem amacin sadece cocuk al bosa dedim sacmalama dedi engelledim sence pesime duser mi dersin
Düşer
Boşanmasın diye
Madem amacin sadece cocuk al bosa dedim sacmalama dedi engelledim sence pesime duser mi dersin