Yani bunu bazen ben de yapıyorum insan boşlukta kaldığı zaman acaba ne yapıyor ne ediyor hayatında birisi var mı yok mu ya da acaba bana geri döner mi tekrardan eskisi gibi olur muyuz diye bir ulaşmak istiyor, yani at gibi giden it gibi geri döner hesaba ama ben şunu gördüm defalarca eski sevgili ya da hayatımda eskiden bir şeyler yaşadığın insana ulaşmak çok da güzel bir şey değil denenmişi denemeyeceksin
Ya size alışmıştır ve merak ediyordur ya da sizi yedekte tutuyordur ve bu yüzden gidebileceği başkası kalmamıştır ve size dönmüştür. Aynı durumu yaşarsam eğer onsuz da hayatımın çok güzel ilerlediğini ve mutlu olduğumu söyler ve hissettirirdim.
Başkasını bulamadığı için tabi ki başka neden olacak. baktı ki ondan iyisini bulamıyor özledim bahanesi ile geri geliyor ya da amacı sadece hayatımda birisi olsun mantığı da olabilir
Daha iyisini bulamayınca döner, diğer ihtimal de özlemiş olabilir. Hiç şaşmaz bu durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü başka seçeneği kalmadığını hissetmiştir ve seni de yedekte olarak gördüğü için sana geri dönmüştür. Ya da duygusal bir boşluk içerisindedir ve yine başka kimseyi bulamamıştır.