Seni sallamıyorum demeye çalışıyor kendi üzüntüsünü göstermemeye çalışıyor kendi erkek kimliğine yediremiyor bu davranışı o yüzden bu tarz şeylere başvuruyor
Okulda kızlarla falan da konuşuyor 9 aydır sevgiliydik 10 gün oluyor ayrılalı ama çok mutlu davranıyor yazdığımda tersliyor ayrılık yaradı dedi canım çok yanıyor geri gelmesini çok istiyorum
Biz aynı okuldayız cuma günü kızın saçını okşamış kızda onun saçını okşamış ben bunu duyunca yıkıldım ama mutlu gibi davrandım hep arkadaşlarına sorardım hiç sormadım daha sonra arayıp sırlarımı başkasına anlatmışsın dedi olucağı varsa da olmaz dedi ve küfür etti snapchat şifresi duruyordu onu değiştirdi her şey o kadar canımı yakıyor ki sadece pişman olup gelmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce
Şimdi biz bir tartışma yaşadık sonra ben arkadaşıma sürünsünde öyle barışıyım yazmıştım daha sonra barıştık ve o bu mesajı gördü seninleyken içim acıyor diyerek ayrıldı
Bir şey diyemeyeceğim, aranızda bi saygı sevgi varsa olabilir denemeye değer sen yaz o yazsın kimse bir şey kaybetmez ama dediğim gibi arada saygı sevgi inanç varsa ilişkiye dair…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni sallamıyorum demeye çalışıyor kendi üzüntüsünü göstermemeye çalışıyor kendi erkek kimliğine yediremiyor bu davranışı o yüzden bu tarz şeylere başvuruyor
Geri döner mi sizce
Dönüp dolaşıp gene gelir ya şu an kendi ruhunu doyurmaya çalışıyor kesin konuşmayayım ama
Okulda kızlarla falan da konuşuyor 9 aydır sevgiliydik 10 gün oluyor ayrılalı ama çok mutlu davranıyor yazdığımda tersliyor ayrılık yaradı dedi canım çok yanıyor geri gelmesini çok istiyorum
Genelde hatta video vs lerde de görüyorum erkekler baştan böyle gözüküyor sonra pişman olup üzülüyorlar
Kızlar ama baştan üzülüp sonradan atlatıyorlar
Genelde öyle oluyor canını sıkma
Bende izliyorum videoları o yüzden 1 ayı bekliyorum bakalım özleyecek mi
Bir bak bakalım ozleyebilir
Eğer rahatsız etmiyorsam bir kaç şey daha söyleyeceğim
Biz aynı okuldayız cuma günü kızın saçını okşamış kızda onun saçını okşamış ben bunu duyunca yıkıldım ama mutlu gibi davrandım hep arkadaşlarına sorardım hiç sormadım daha sonra arayıp sırlarımı başkasına anlatmışsın dedi olucağı varsa da olmaz dedi ve küfür etti snapchat şifresi duruyordu onu değiştirdi her şey o kadar canımı yakıyor ki sadece pişman olup gelmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce
Yok ya ne rahatsızlığı
Bakayım
Bence fazla yalvar yakar olma ona daha da havalanır
Beraber attığımız storyleri arşivden silmiş sanırım canım çok yanıyor nasıl geri döndürücem ya
Donmesin kendini daha çok önemse her zaman
Dönerse ne mutlu sana ama dönmezse de kendini düşün
Sizce videolara inanmalı mıyım 1 ay olayına
Yani genellikle doğru çıkıyor evet
Size mesaj atabilir miyim
Tabi ki de
İşte Xper seviyem yeterli değil
Biraz yorum kasıp 2xper olayım mesajlaşalim
Az kalmış 11 puan daha olsam seviye atlayacagim
Olsun hemen yazayim
Doldu mu
Bakayım hemen
Ama sende Xper 1 sin sende de olmayabilir
Size bugün içinde döneceğim
Sen yazınca ben cevap verebiliyorum sanırım
Tamam 11 puan daha gelince döneceğim
Oldu mu
Valla henüz olmadı olur olmaz haber edecem
Aklıma
Aklimda
Tamam
Xper 2 oldum ama size mesaj gonderemiyorum
3 olması gerek sanırım
Hım ona da az puanım var mutlaka haber edecem ama
Merak etmeyin
Tamamdır
Bir gelişme oldu mu konu ile alakalı
Bugün sürekli bakıyordu ve ortak bir arkadaşımıza yazmış aramıza kalsın Sıla story atıyor mu belki benden gizlemiştir diye sormuş
Tamam tamam aramızda
He o zaman barışma belirtileri
Benim anladığım size dönmeye başlıyor
Benim haber aldığım arkadaşına özlemedim sevmiyorum unuttum yazmış ya haber aldığımı öğrendi ya da öyle
Yok sonuçta bir merak duygusu sezdim onda
Sıla story atıyor mu demesi fire vermesine neden oldu
Önceden dönme şansı 10 falan diyorsam bu sözle 40 falan
Onu sevdiğimi söylüyor ben ondan kaçıyorum falan demiş ama
bir sey yapmaya calismiyor, stalk yapmayi kes..
Kafa dağıtmaya çalışıyor
Geri döner mi sizce
Bilmiyorum ya belli olmaz
Storyleri sildiğini nasıl anladın
Nasıl yani
Sidlemiyorum diyor ne yapıyor sence
.
Ergen mal mk kime neyi ispatlıyor :)
Geri dönmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım
Kim ayrıldı sebep neydi
Şimdi biz bir tartışma yaşadık sonra ben arkadaşıma sürünsünde öyle barışıyım yazmıştım daha sonra barıştık ve o bu mesajı gördü seninleyken içim acıyor diyerek ayrıldı
Bir şey diyemeyeceğim, aranızda bi saygı sevgi varsa olabilir denemeye değer sen yaz o yazsın kimse bir şey kaybetmez ama dediğim gibi arada saygı sevgi inanç varsa ilişkiye dair…
Ben yazınca tersliyor bu yüzden ondan bekliyorum hem zaman geçince pişman olucağını düşünüyorum
Anladım en azından yazmışsın o halde hemen söz geliyor seni seveni zehir olsa da yut seni sevmeyeni bal olsa da unut
Beraber gezdiğim yerleri paylaşıyor sanki o beni süründürmeye çalışıyor gibi
Ya Boşversene kimse hint kumaşı değil hadi eyvallah
dikkat cekmeye calısıyor klasik
Geri döner mi sizce
geri donmesinini istiyorsun
Evet
verdinmi peki hic ona
Hayır tabi ki
istegimi kbl etsne detaydan yzcm sna
Kabul edemiyorum
neden yazıyorm bu üyeye mesaj atamazsın diyor bna istk at yazayım sonra silersin beni yine
Yazabilirsiniz sanırım
evt yzdm
yeni birisini bulmaya çalışır
Hiçbir şey