Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kaç sen önce bi erkek öğretmen kız öğrencisini sevmiş ama ni zaman sonra kızı kaçırmış evlenmişler kızında gönlü varmış demekki
Ama şu zamanda böyle bişeyin olmasını asla doğru bulmam sen oraya ders vermeye gidiyorsun bişeler öğretmeye gidipte küçük kızlara aşık olmaya değil o yüzden öyle bişe olsa bile kendisini tutmasını tercih ederim. Bilgili bi öğretmense böyle bişe düşünmez dahi. Çünkü öğrenciler öğretmenlerine aşık olurlar çünkü çocukturlar onlara göre her şey hoştur ama ileriki zamanda akılları başına geldiğinde kendi kendine gülücekler aklımdan nasıl böyle bişe geçirdim diye.23 Yorumla- +1 yıl
Kız liseye mi gidiyomuş?
Cevap sahibi+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk değil de beğeni olabilir evet. Bende yks dönemimde fizik hocamı çok beğenirdim ama dış görünüş olarak değil bilgisine hayrandım ve fizik dersini hiç sevmediğim halde sürekli hocama soru sorabilmek için bir sürü fizik testi çözdüğümü bilirim. 😅
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHislerini kontrol edemezsin olabilir belki ancak bu kesinlikle kendi içinde gizli kalmalı. Bunu ne karşısındakine ne de başkasına belli etmemeli veya anlatmamalı. He 18-19 yaşına girer, reşit olur o zaman isterse açıklar duygularını.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üniversite de olsa biraz daha normal karşılanır. Ama lisede oluyorsa ve öğrenci 18 yaşından küçükse bu sapıklıktır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 1 gün meslek lisesine derse gidiyorum uygulama için. Şuradan sağ salim çıksam yeter diyorum ne aşkı ıspglslcls
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılbenim tanıdığım öyle bir çift var lise bitince evlendiler. öğretmen olan kadındı
24 Yorumla
Soran+1 yılBizde tam tersi yaş farkları kaçtı peki
- +1 yıl
tam bilmiyorum ama çok da bir fark yoktu
Soran+1 yılBizde biraz var
Geçende bunla ilgili bursa da olmuş haber okuduydm o geld aklıma direk
21 Yorumla
Soran+1 yılNe olmuş ben görmedim
+1 yılEtik değil.
Lise öğrencilerinin büyük bir kısmı 18 yaşın altında olduğu için legal hiç değil.
Ne yapıyorsunuz ya siz?
05 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapmiyoz soru soruyoz
- +1 yıl
12. sınıflarda oluyor zaten geneli %90'ı 18 - 19 yaşında oluyor
- +1 yıl
@Abdullah_Karakiliç Yine de etik değil. Kaldı ki böyle bir şeyin duyulduğunu bir düşünün. Şayet soruda ifade edilen şey doğruysa (umarım değildir); yüzlerce, belki de binlerce veli çocuklarını eğitim alsınlar diye okula gönderiyor ve emanet ettikleri hoca öğrencilere "aşık oluyor" (bunun adı "aşk" olmaz gerçi, ancak şimdilik en uygun tabir bu sanırım).
Normal bir ülkede ne olacağını söyleyeyim: Duyulduğu anda bütün veliler ayağa kalkar ve pek çok kamu görevlisinin görevinden alınacağı, hatta görevi ihmal, kötüye kullanma vb suçlamalardan yargılanacağı, ülke genelinde bir skandal olur.
Bizde ne olur sorusuna ise siz cevap verin: Siz, bir veli olarak, okula gönderdiğiniz çocuğunuza öğretmeni "aşık" olsa ne yaparsınız?
İnsanlar oraya, eğitim görsünler diye çocuklarını emanet ediyor. Bu cümlenin ne anlama geldiğini açıklamama gerek yok sanırım.
P. S. : Gerçekten üzerinde konuşmanın bile abesle iştigal, ve hatta utandırıcı olduğuna inandığım bir konu. Söylediklerime tepki gösterirsiniz ya da göstermezsiniz ancak bu yorum, bu etik dışı davranışı konu alan söz konusu soruya yapacağım son yorumdur. Düşüncelerim budur.
Daha ne siz yazın, ne de ben cevap vereyim. - +1 yıl
Haklısın kral da ben buna haklı demedim veya destek çıkmadım o öğretmene doğuda olsaydı sıkarlardı zaten merak etme : ))))))
- +1 yıl
@Abdullah_Karakiliç Size kızmadım; yalnızca şu vaziyeti katiyen aklım almıyor. Biz lisede okurken; hocalarımızın karşısında, korkudan değil saygıdan, hazırolda dururduk. Bir aşırılık yaptığımızda, hocalarımızın bir bakışı bizi hizaya getirmeye yeterdi. Eğitim için gider, okulda eğitim görür dönerdik eve. Disiplinden ve derslerden bırakın aşkı meşki, bazen yemek yemeyi ve uyumayı dahi görecek halimiz olmazdı (şaka yapmıyorum). Çünkü bilirdik ki birkaç yıl, belki ay, belki de hafta veya gün sonra bizi bekleyen ve kaderimizi belirleyecek bir sınav var. Hocalarımız işte bize bu disiplini ve bilinci aşılayacak kadar dürüst, disiplinli ve idealistti.
Bu sayede istisnasız hepimiz tıp okuduk, mühendislik okuduk, hukuk okuduk; hepsinden önemlisi de, hayatta kendi ayakları üzerinde durabilen insanlar olduk. İçimizden ülkenin en iyi üniversitelerini bitirenler de çıktı, şimdiden adını dünya çapında duyuranlar da.
Şimdi ise buraya bakıyorum, ve anlayamıyorum. "Ben buraya nasıl düştüm?" diyorum kendi kendime. Sadece bu soru değil, bu sitede sorulan soruların (!) çoğunu aklım almıyor.
Siteye üye olalı sanırım 3. Haftamdayım, ancak yok "30 küsür yaşındaki sevgilimden hamileyim ne yapmalıyım", yok "hocam bana aşık", yok "sevgilimi ATM olarak görüyorum"... Gördüklerimi daha saymak istemiyorum.
Herkes seçiminde özgür, kim kimle ne yapıyor karışmam, karışamam da ancak görüyorum ki ortada ciddi anlamda kayıp bir nesil var, ve dahası; dejenere olmuş bir sosyokültürel yapı var.
Yarın belki benim de çocuğum bu okullarda okuyacak, bu öğretmenler girecek dersine. Evet, belki sen öğretmeninin sana aşık olmasını dert etmeyebilir, veya edebilirsin benim umurumda değil, ama o öğretmen yarın benim çocuğuma da aynısını yapacak belki. İşte o benim umurumda.
Ben bu sitedeki sorulardan bıktım. Gerçekten bıktım. O yüzden hesabımı komple kapatacağım artık.
Dediğim gibi, sitemim size değil. Yanlış anlaşılmasın lütfen. İyi günler.
+1 yılValla olmaz tabiki olmamalı ama maalesef böyle olaylar oldu oluyor 🤷🏻♀️ insanın aklı almıyor gerçekten böyle şeyler duyunca
10 Yorumla
+1 yılBenim hıca bana açıldı hem de 8. Sınıftaydım daha asla atlatamıyorum onu
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu bide aranızda yaş farkı çok muydi
Soran+1 yılMuydu
- +1 yıl
9 yaş vardı ona rağmen açıldı bana
- +1 yıl
Sonra konuştuk falan özür diledi böyle bi şey yapmamam gerekiyordu dedi
Soran+1 yılPeki nasıl davranıyodu sana
Soran+1 yılDiğerlerinden farklı miydi
- +1 yıl
Hediye falan alıyordu sürekli ben pek aldırmıyordum hepsinden farklıydı tabiki de bildiğin sevgili gibi kıskanıp kısıtlıyordu
Soran+1 yılHmm pekiii teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖğretmen öğrenciye
Öğrencinin de öğretmene olmasını doğru bulmuyorum okul dışında olabilir ama okul içinde bu tarz olaylar hiç hoş şeyler değil20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer olursa adı istismar olur. Platonik olursa kimse bilmez ama sevgili maksatlı saçını okşasa sonu kötü
00 YorumlaÜniversitede olabilir belki. Ama digerlerinde olamaz.
10 Yorumla
+1 yılEtik açıyı geçtim, legal değil son sınıf değilse. Olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılÖğretmen öğrencisine aşık olur mu bilmiyorum ama ben fizik öğretmenime aşıktımm
10 Yorumlabuna öğretmen öğrenci olarak bakmamak lazım. İnsan insana her zaman aşık olabilir, sevebilir
00 Yorumla
+1 yılÖğrenci öğretmene aşık olur da, öğretmen öğrenciye nasıl aşık olur ya çocuk daha onlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan değilmi duyguları olan hayattan zevk almaya çalışan bir öğretmen olamaz mı?
10 Yorumla
+1 yılHayır pedofili resmen reşit değil lisedeki çocuklar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Etik değil. Olmaması gerekir. Özellikle de yaşlar küçükse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde tam tersi oluyor öğrenciler öğretmenine aşık oluyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilecek bişey. öğrencisini diğer öğrencilerden üstün tutmasın. Lise olduğu için daha çocuk olur. çocuğu korkutacak hareketler yapmasın mesela. yani bir öğretmen gibi davransın her öğretmen gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay arkadaş kimler kimlere aşık oluyor bi biz aşkı bulamadık
00 YorumlaBizim lisede sınıftaki arkadaşın başına geldi. Hoca aşık kıza
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl davranıyor hoca
- +1 yıl
İşte sürekli bakıyor. İltifatlarda bulunuyor. Ve sanki sınıfta diğerleri yokmuş da bı tek o kız varmış gibi onla ilgileniyor. Gülümsüyor sürekli oyle
Soran+1 yılNe tarz iltifatlar ne gibi bide hiç yazışmışlar mı
- +1 yıl
Evet yazisiyorlar da. Canım tatlım vs
Soran+1 yılOkeyss teşekkür ederim
+1 yılNe kadar imkansız şey varsa millet bulur , biz körünü topalini bulamadık
00 Yorumla
+1 yılOlabilir oda insan duyguları var sonuçta. Aşık olabilir ama olması doğrumu yanlış mı orası tartışılır
00 Yorumlamerhaba ben de öğretmenim sormak istediklerin varsa yazabilirsinz
00 Yorumla
+1 yılOlur sonuçta pedodili bir hayatta var artık şu boş kokan dünyada
00 YorumlaLiseli bir çocuğa herhangi bir yetişkinin "aşk" hissedeceğini sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir neden olmasın? Genelde lise de öğretmeler yeni atanmış oluyorlar Max 4-5 yaş fark olur eğer öğrenci de olgun ve saygılı ise olunur bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana sürekli diğerlerine göre ağır başlı olduğumu söylüyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler diğer kızlara kıyasla ağır başlı kızlardan daha çok hoşlanırlar genelde ama sadece dile getirmek için de söylüyor olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsan insana aşık olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir hayatta her şey mümkün
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz olmamali etik ve ahlaki cerceve disinda
10 Yorumla etik açıdan olmamalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır lisede böyle şeyler olmamalı
10 Yorumla Lisede biyoloji hocam olmuştu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki tam tersi olur olursa öyle olur anca..
00 Yorumla
+1 yılhmm Tam tersini duydum ama bu pek bi abes geldi..
00 Yorumlaetik hareketler değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı ayıptır bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. olmamasi daha dogrudur.
00 YorumlaEtik bulmuyorum açıkçası..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama etik değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Olur tek taraflı olur
00 YorumlaOlmaz
Farklı amacı olabilir00 Yorumla
+1 yılTam tersi olmaz mı normalde :D
00 Yorumla
+1 yılHayır böyle saçma bir şey olamaz
00 Yorumla
+1 yılOluyor örneği bile çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır pedofoli oluyo ama yapan çok var
05 Yorumla- +1 yıl
lisedekilerle pedofili olmaz
- +1 yıl
Kim karar veriyor buna sen mi? Gidin biraz anayasa okuyun 18 yaş altı ve çoğu ergen oluyor. Cezası da çok büyüktür küçüğün rızası olsa bile
- +1 yıl
yasal olarak suç fakat pedofili şeklinde hastalık değil
- +1 yıl
@SSvermiştim Ne sıfatla bunu söylüyorsunuz ruh sağlığı uzmanlarından daha mı iyi biliyırsunuz
- +1 yıl
neye gece gece.. iyi geceler
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes kesin negatif bakacak ama neden olmasın ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede bide sanki çok büyük suçmuş gibi hepsi başıma hakim kesiliyo yargılıyolar sanki kendileri çok iyi insanlar mükemmeller
Cevap sahibi+1 yılBence öğrencilerin aşkı daha pislik kaç tane birinden hamile kalıp çocuk düşüren öğrenci duydum hep yine öğrenci sevgilisinden nedense yaş farkı olunca millet hemen bi kuduruyo dibinde kıskançlık mı var artık bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılErgen erkekleri çok itici buluyorum şahsen her zaman olgun tercihim 👍
Soran+1 yılBencede yaş farkı olunca bişey olmuyo bunu anlamıyolar ortaokulda bile var hamile kalıp düşüren
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlanı gorduk. Olmayiversin ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmamalı. Oluyorsada mğretmenlikten atsıblar onu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmamalı ama gönül bu nelere konuyor bir bilsen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa vadeli evet. Çünkü ilerledikçe saçmalaşıyor.
00 YorumlaBu kız sen misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKomik olan ne
+1 yılOlabilir,
017 Yorumla
Soran+1 yılBencede olabilir
- +1 yıl
Senmisin o?
Soran+1 yılÖğrenci benim
- +1 yıl
Yaşlar ne?
Soran+1 yılBen 18 e giricem o 33
- +1 yıl
Kim kime aşık
Soran+1 yılBen ona onun da bana olduğunu düşünüyorum olabilir mi diye düşünüyorum ama ilk onun beni sevdiğinden şüphelendim
- +1 yıl
İlgisi nasıl?
Soran+1 yılBence diğerlerine göre bana farklı ama arada dengesiz hareketleride oluyo öğrencisine konuşur gibi normal konuştuğu ama ilgili farklı davrandığı anlar çoğunlukta
- +1 yıl
Diğer öğrenciler içinde mi yapıyor?
Soran+1 yılDiğer öğrenciler içinde çok konuşmuyoruz ama çok bakıyo yazısıyoruz genelde yazisirken bi anda öğretmen olası tutuyo
- +1 yıl
Delil bırakmak istemiyor
Soran+1 yılDiğer öğrenciler varken konuşmamamızın sebebi daha önce ikimizi shipleme olayları vardı o yüzden
- +1 yıl
Shipleme?
Soran+1 yılYakıştırma
Soran+1 yılO beni seviyomuş ben onu seviyomusum gibi gibi şeyler konuşuldu bı ara
- +1 yıl
Buradan değil istersn takp atabilirsin
+1 yılAşık olmak bir yana verene basıyor öğretmenler
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Çok alaka aşkım sonu sekse bitiyor
- +1 yıl
Ben çok öğretmeni tanıdım böyle öğrencisine tak tak çak an Hepsi de arkadaşımla bana anlatıyordu
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. olabilir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılAşık olmamalı bence.
00 Yorumla
+1 yılOlamaz
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı.
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!