Aşk İlişkileri 2 ay Temas bağımlısı bir sevgili seni mutlu eder mi? Brodsy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Bende temas bağımlısıyım ve mutlu ederdi açıkcası: ) Temas bağımlısı bir sevgili seni mutlu eder mi? Cevapla 28 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla eşim çok mutlu 😄 durduk yere masaj yapıyorum küssem bile ben yanına gidiyorum. Ayrı yatamıyorum 😂 hayat ona güzel 2 1 Yorumla Brodsy 2 ay Şanslı adammış açıkcası😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay dokunamaz bi tek kocam ayaklarima dokunabilir. Fetisi vardir Allah korusun 1 1 Yorumla Brodsy 2 ay İnsan sevdiğinin her yerini sever bence: ) Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 75,6b cevap paylaştı. Evet temas bağımlısı bir sevgili beni çok mutlu ederdi aslında kimi mutlu etmez ki sürekli dokunmak baş başa kalmak birlikte zaman geçirmek. 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Problem olmaz. Teması severim sevdiğimiz ile... 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evet mutlu eder. Sürekli sarılmasam bile elimle kolunu, elini, yanağını tutarım 1 0 Yorumla
httplikeme Takip Et Xper 2 Yaş: 105 2 ay Genelde insanlarla temas sevmeyen biri olarak beni bile rahatsız etmez hatta hosuma gider 1 2 Yorumla Brodsy 2 ay İkinci foto çok iyi değil mi😂 Yorumla httplikeme 2 ay Corap olsa daha iyi olurdu bence ilk resim daha iyi Yorumla
İsimsiz_bir_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Benim hoşuma gider şahsen bende biraz öyleyim. 1 2 Yorumla Brodsy 2 ay Aynen ya temas başka bir şey: ) Yorumla İsimsiz_bir_kız 2 ay Sevgi ilgi hoşuna gider herkesin Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Temas önemli. Sıcaklık hissedilmeli. Soğuk bir his mesafe yaratır. 0 0 Yorumla
İsimsiz7327382 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 2 ay Etmez. İşimi nasıl yapcm ayol, ikide bir gelir dokunur. Diyelim bir makale yazıyorum: Dikkat falan bırakmaz. Hoş değil demek istiyorum son kararım efenim. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Temastan çok haz etmediğim için çokta mutlu etmez.. 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Etmez ama sigara kokanlardan iyidir 2 0 Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Xper 7 Yaş: 70 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Sevgili beni mutlu eder 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Sürekli dip dibe olmak beni rahatsız eder ya. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Eder tabi bende s2ini avuclardim onun 2 4 Yorumla Brodsy 2 ay Tövbe ahajsjsj Cevap sahibi 2 ay Ne yapardım nolcak Brodsy 2 ay Manitalar arasında her şey mübahdır katılıyorum: ) Cevap sahibi 2 ay Bencede
Gizli Üye (36-45) 2 ay Evet severim 1 3 Yorumla Brodsy 2 ay Bence de güzel oluyor: ) Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hiç değil gelmedim ama böyle birine, şans yok Yorumla Brodsy 2 ay Anlamadım? Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Etmez 1 1 Yorumla Brodsy 2 ay :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla eşim çok mutlu 😄 durduk yere masaj yapıyorum küssem bile ben yanına gidiyorum. Ayrı yatamıyorum 😂 hayat ona güzel
Şanslı adammış açıkcası😂
dokunamaz bi tek kocam ayaklarima dokunabilir. Fetisi vardir Allah korusun
İnsan sevdiğinin her yerini sever bence: )
Evet temas bağımlısı bir sevgili beni çok mutlu ederdi aslında kimi mutlu etmez ki sürekli dokunmak baş başa kalmak birlikte zaman geçirmek.
Problem olmaz. Teması severim sevdiğimiz ile...
Evet mutlu eder. Sürekli sarılmasam bile elimle kolunu, elini, yanağını tutarım
Genelde insanlarla temas sevmeyen biri olarak beni bile rahatsız etmez hatta hosuma gider
İkinci foto çok iyi değil mi😂
Corap olsa daha iyi olurdu bence ilk resim daha iyi
Benim hoşuma gider şahsen bende biraz öyleyim.
Aynen ya temas başka bir şey: )
Sevgi ilgi hoşuna gider herkesin
Temas önemli. Sıcaklık hissedilmeli. Soğuk bir his mesafe yaratır.
Etmez. İşimi nasıl yapcm ayol, ikide bir gelir dokunur. Diyelim bir makale yazıyorum: Dikkat falan bırakmaz. Hoş değil demek istiyorum son kararım efenim.
Temastan çok haz etmediğim için çokta mutlu etmez..
Etmez ama sigara kokanlardan iyidir
Mutluluk budur işte
Sevgili beni mutlu eder
Sürekli dip dibe olmak beni rahatsız eder ya.
Evet mesela sevgilim olsaydı s2ini tutardım
Eder tabi bende s2ini avuclardim onun
Tövbe ahajsjsj
Ne yapardım nolcak
Manitalar arasında her şey mübahdır katılıyorum: )
Bencede
Evet severim
Bence de güzel oluyor: )
Hiç değil gelmedim ama böyle birine, şans yok
Anlamadım?
eder bende öyleyim
Evet 😊
Etmez
:d