her tartışmada bir daha konuşmayacağım falan neler neler söyledi ben her tartışmada istemeden sevmediği şeyleri yapıyorum uzatmalar ısrar etmeler falan araya 5-6 gün giriyordu ben adım attığımda konuşmaya başlıyorduk tabi eski sıcaklığımız yoktu arada soğukluk vardı en son yine tartıştık daha dikkatli olacağım diyorsun her seferinde aynı şeyleri yapıp kendinden daha çok soğutuyorsun cidden artık kendinden nefret ettiriyorsun dedi ilk kez o zaman engelledi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında negatif duyguları geçtikten sonra gelen bir rahatlama duygusu o. Yani tekrardan ilişkinin iyileşebileceğinden ümitlenmeye başlaması ile ortaya çıkan iyi duygular onlar. Yani aslında nefret sevgiye dönüşmüyor, sadece kişinin o ilişkiyi iyileştirebileceğine inanmasıyla gelen bir motivasyon vasıtasıyla güzel duygular hissediyor. Ki bu tarz ilişkilerde sürekli aynı döngü devam eder, bir türlü dikiş tutturulamaz yani. O yüzden toksik bir ilişki türü olduğunu söyleyebilirim.
Evt ama ilk zamanlar gerçekten bile isteğe yapmıyordum daha sonra sakin kafayla düşünüp hatamı fark ettim daha dikkatli olmaya çalıştım benim bir hastalığım var ama ciddi bir şey ameliyat olup olmayacağım ayın 25 inde belli olacak ama ona söylemedim sadece ilaç kullanıyorum diye biliyor ciddi bir şey diye bilmiyor söyleyemedim oda tekrar ısınabilmek için kendince bir şans vermişti eski samimiyetimiz yoktu ama ben ona buluşalım diyince haftada 1 bile olsa buluşuyorduk ama arada mesajlaşma falan yoktu test sonuçlarım çıkana kadar bana ısınmasını istemedim kendimi düzeltmiştim onun sevmediği şeyler için ama sonuçlar belli olana kadar bana tam ısınmasını istemedim o yüzden ufak tefek aynı davranışları yapmaya devam ettim ondan bu süreçte de tam kopmak istemedim ameliyat derlerse ona her şeyi o zaman söylemeyi düşünüyordum o zamana kadarda onla vakit geçirmek istedim ameliyat derlerse o zaman kendi isteğiyle yanımda olmak isterse bir şey demeyecektim ama onunda bir hayatı var sonuçta her şey netleşene kadar bana bağlansın istemedim çünkü bitecekse bile tekrar bağlandıktan sonra bitmesi daha zor olurdu ben sadece sonuçlar çıkana kadar bile isteğe yaptım bu sefer o davranışlarımı ama o benden önce davrandı noktayı koydu şu an bu durumdayız ve hiçbir şeyin doğruluğunu bilmiyor denedik olmuyor ısınamıyorum içimden gelmiyor konuşmak istemiyorum her seferinde kendinden daha çok soğutuyorsun uzaklaştırıyorsun nefret ettiriyorsun bu saatten sonra hiçbir şey değişmeyecek dedi ve engelledi
O zaman yapacak bir şey yok. Toksikleştiyse ilişkiniz, yavaş yavaş ayrılma yoluna gitmen lazım.
Nefret aşka en yakın duygudur nefret varsa acı vardır ümit vardır aşk da mümkün
Bu iyi bir şey mi ki
Yani nefret eden için iyi değil o kişiyi unutmadığını gösterir nefret edilen ve bekleyen içinse iyi bi ümit vardır hala
Bence onun içinde iyi unutamaması neden kötü olsun ki bana en son tartışmada her seferinde kendinden daha çok soğutuyorsun uzaklaştırıyorsun nefret ettiriyorsun bu saatten sonra hiçbir şey değişmeyecek dedi ve engelledi diğer yorumlara olayı daha detaylı anlattım ordan bakabilirsin istersen
Kolay kolay engelleyecek birisi değil ilk kez engelledi biz kere kavga etmiştik baya o kavga benden soğumasına sebep olmuştu sonra araya 5-6 gün girdi ben hatamı kabul edip özür mesajı atmıştım sonra normal bir şekilde seviyeli konuşuruz dedik ama ondan sonra her buluşmamızda yakınlaşma olmuştu sonra ufak tefek yine tartışmalarımız oldu benden kaynaklı ama araya 5-6 gün girince ben yazıyordum konuşmaya başlıyorduk en son kendince tekrar ısınabilmek için şans verdi benim bir hastalığım var ve o bunun ciddiyetini bilmiyor söylemedim 2. Sonuçlarımdan sonra ameliyat olup olmayacağım netleşecek ve bu süreçte bana ısınmasını istemedim sadece sonuçlarım çıkana kadardı yoksa kendimde o davranışlarımı törpülemiştim ama sonuçlar netleşmeden ona gösteremezdim yani bu seferki bilerek yaptığım bir şeydi ama o benden önce davrandı son noktayı koydu ama bunların hiçbirini bilmiyor anlatmak için yanına gittim kavga ettik bana her seferinde kendinden daha çok soğutuyorsun uzaklaştırıyorsun nefret ettiriyorsun bu saatten sonra hiçbir şey değişmeyecek dedi ve ilk kez engelledi ve 2 haftadır konuşmuyoruz birbirimizi görmüyoruz acaba ya denedim olmuyor ısınamıyorum oda değişmiyor diyip dönmemezlik adım atmamazlık yapar mı diyorum çünkü ne kadar doğruları bilmese de olmadığını gördü ama nefrette bir duygu sonuçta belki özler engeli kaldırır olmaz mı
Çok kızdırmışsın
Evt ama ilk zamanlar gerçekten bile isteğe yapmıyordum daha sonra sakin kafayla düşünüp hatamı fark ettim daha dikkatli olmaya çalıştım benim bir hastalığım var ama ciddi bir şey ameliyat olup olmayacağım ayın 25 inde belli olacak ama ona söylemedim sadece ilaç kullanıyorum diye biliyor ciddi bir şey diye bilmiyor söyleyemedim😓 oda tekrar ısınabilmek için kendince bir şans vermişti eski samimiyetimiz yoktu ama ben ona buluşalım diyince haftada 1 bile olsa buluşuyorduk ama arada mesajlaşma falan yoktu test sonuçlarım çıkana kadar bana ısınmasını istemedim kendimi düzeltmiştim onun sevmediği şeyler için ama sonuçlar belli olana kadar bana tam ısınmasını istemedim o yüzden ufak tefek aynı davranışları yapmaya devam ettim ondan bu süreçte de tam kopmak istemedim ameliyat derlerse ona her şeyi o zaman söylemeyi düşünüyordum o zamana kadarda onla vakit geçirmek istedim ameliyat derlerse o zaman kendi isteğiyle yanımda olmak isterse bir şey demeyecektim ama onunda bir hayatı var sonuçta her şey netleşene kadar bana bağlansın istemedim çünkü bitecekse bile tekrar bağlandıktan sonra bitmesi daha zor olurdu ben sadece sonuçlar çıkana kadar bile isteğe yaptım bu sefer o davranışlarımı ama o benden önce davrandı noktayı koydu şu an bu durumdayız ve hiçbir şeyin doğruluğunu bilmiyor denedik olmuyor ısınamıyorum içimden gelmiyor konuşmak istemiyorum her seferinde kendinden daha çok soğutuyorsun uzaklaştırıyorsun nefret ettiriyorsun bu saatten sonra hiçbir şey değişmeyecek dedi ve engelledi