Bu çocuğu elde etmek için uğraşır veya direk acıkırmısınız yoksa hiç bir şey yapmayıp çocuktanmı hamle beklersiniz
Kızlar aşık değilsiniz ama bir çocuktan hoşlanıyorsunuz, ne yaparsınız?

Bu çocuğu elde etmek için uğraşır veya direk acıkırmısınız yoksa hiç bir şey yapmayıp çocuktanmı hamle beklersiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Walla benim harekete geçmem için çok seviyor olmam lazım. Hoslantidan yapmam herhalde. Ama belli de olmaz bana.
Uğraşamam, yorulurum ben. Kusura bakma yapı olarak biraz odunum da
Kaçarım, ki genelde bugüne kadar hep öyle yapmışımdır.
Kaçınca ne oluyor
Saçma sapan geçici ilişkiler yaşamıyorsun ve kendini bir kişiye saklıyorsun yani dolayısıyla eşin olacak kişi senin için daha değerli oluyor veya günaha girmiyorsun ki namaz kılıyorsan secdeye gitmeye yüzün oluyor. Yaşıtların her seferinde sana gelip bir erkek için ağlarken sen o sırada eğitiminde kariyerinde zirveye çıkıyorsun, arkadaş çevrenle aran daha iyi oluyor çünkü onca boş vakti onlara veriyorsun. Boş vakitlerini değerlendirmeni saymıyorum bile, hobilerinde kendini geliştirmek ( enstrüman çalmak vb.) veya ilgi alanlarında ( müzik, tarih, siyaset, sinema, sanat vb.) cidden araştırmalar yaparak belli seviyelerde bilinçlenmek. Şimdi gelir "bunları ilişkin varkende yapabilirsin" tayfası. Çevremde onlarca kız arkadaşım var zerre bu alanlarda benimle yarışamazlar bile. Duygusal şeyler insanı cidden yıpratıyor ki özellikle belli olgunluğa erişmemişken yaşanılan ergensel tecrübeler facia ve tramva. her şey zamanında güzel. Vakti gelince Allah kalplere o hissi koyar zaten ki ahirette bile yanında olacak kişiyi seçiyorsun yani saçma sapan geçici hormonlarla kararlar almak yerine kırmızı çizgilerini iyi bilmek ve ona göre hareket ederek birini hayatına almak gerekli. Zaten günümüzde evliliklerde kavga veya boşanmalar hep bu yüzden. Normalde tahammül edemeyeceği şeyleri hormonların etkisiyle es geçiyor, gözüne perde inmiş şekilde kafasında resmettiği kişiye aşık oluyor kabullenmiyor karşıdaki kişiyle ilgili olumsuz görebileceği şeyleri ve bam günün sonunda hormonlar ortamı terk edince bireyler daha bilinçli değerlendirmeler yapıyor ki mantık devreye girdiği için daha realist yaklaşıyorsun ve beklenen hazin son. İstersen ağla kör kütük aşık ol intihar eşiğine gel, eninde sonunda o hormonların belirli bir süresi var ve kimse unutulmaz değil. Unutulmayan şey hatıralar ve yaşınılan hislerdir. Doğal olarak herhangi bir hatıranın olmadığı kişiyi unutman daha kolaydır. Sonuç olarak kaçınca kendine hayatın boyunca yapabileceğin en büyük iyiliği ve yatırımı yapıyorsun.
Onunla konuşmaya çalışırım
Uzak dururum
Ne alaka hoşlandığın insandan uzak durmak
Kendimi mahvetmek istemiyorum reddetse ayrı ders ayrılsa ayrılsam ayrı dert bağlanırım üzülürüm aylarca devam eder m@la dönerim gerek yok
Direk açılırım.