Kizlar bir hocam var hep gözleri bende gözlerini benden çekmiyor?

Erkekler size soruyorum bir hocam var tenefüslerde hep bana bakıyor gözlerini benden çekmiyor onunla eskiden arkadaş gibiydik eskiden sarılırdı saçımdan ve alınım dan öperdi derste kaçtım zaman yanıma gelip benle oturup konuşurdu gidip müdüre söylemezdi halada öyle dersten kaçtım zaman müdüre kaçtım söylemiyor arkadaşlariyla danıştırdı beni geçenlerde sınavla ilgili bir şey sormak için onun yanına gittim sonra arkadaşı hocama dediki seninki geldi dedi bir hafta sonra onun sınavına girmediğim halde bana sınavdan bana sınavdan bana sınavdan 90 vermiş her beni gördüğünde en az 5 veya 10 dakika gözlerini benden çekmiyor sınıf yoklamasını bile bana yazdırıyor 1 yıl önce başka bir hocayla danıştım beni onunla görünce sinirleniyor gözlerini bizden hiç çekmiyor ona bir şey yapmadım halde bana trip artıyor eskisi gibi benle sohbet etmiyor ama hala gözlerini benden çekmiyor onun dersinde yemek bile yemeni izin veriyor ya ama istiklâl marşında hep bana bakıyor en az 1 ve ya 2 dakika bakıyor sizce neden böyle yapiyor ona bir soru sordugum zanan gözlerimin içine bakıp bana cevap vermiyor bir keresinde arkadaşım beni yanlışlıkla itti sonra hoca ona bağırıp çatmaya başladın sen naptın kıza dedi nasıl böyle bir şey yaparsın dedi kızda ağladı yazık sonra ben düştüm diye 2 gün yüzü üzülmüş gibiydi kıza ceza vermişti ama hala kızla eskisi gibi konuşmuyor yani biri bana bir şey yaptı zaman deliriyor sizce neden böyle bir şey yapıyor

Kizlar bir hocam var hep gözleri bende gözlerini benden çekmiyor?