Merhaba arkadaşlar, benim bundan 3 yıl önce 5 yıllık bir ilişkim vardı bitti, biz ayrıldıktan sonra bu kız benden önceki sevgilisi ile yeniden görüşmeye başladı ancak ilk zamanlar kız bana yazıyordu bir bahane bulup arıyordu ama ben hiçbir şekilde karşılık vermiyordum ve karşılık alamayınca da son bir yıldır ne aradı ne sordu bundan yaklaşık iki ay önce beni aramıştı ben görmemiştim tabi yine aramasına geri dönüş yapmadım son iki üç aydır telefon numaramı bir kaydediyor bir siliyor sizce bunu neden yapıyor sinyal mi vermiyor selektör mü yakıyor sizce derdi nedir bu kızın
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 2
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Baya baya seni unutmamış işte
Öyle mi dersin? Numaramı silip silip tekrardan kaydetmesi unutamadığını mı gösterir diyorsun? Silip silip yeniden kaydediyor ama yazmıyor neden?
Sinyal veriyor sana işte. Kaydedip wp den resmine durumuna vs bakıyordur
Sinyal vermesi yerine neden yazmaz ki? Bu zor bir şey değil olmazsa gerek nitekim benim ona yazmayacağımı çok iyi bilir çünkü yazmam ona ben ona rağmen benden bekliyor oluşu ona hayal kırıklığından başka bir şey yaşatmaz çünkü yazmam ben zamanında çok çabaladım çok uğraştım şimdi öyle sinyal vererek olmaz o işler
O zaman merakına yenik düşüyor. Sürekli fotoğrafına falan bakıyor. Değişiklik var mı diye bakıyor. Sonra siliyor
O zaman merakına daha çok yenik düşecek :) Çünkü bir kere bittiği zaman asla eskisi gibi olmaz hiçbir şey ama neden merak ediyor ona anlam veremiyorum üstelik hayatında biri varken beni merak etmesi, acaba diyorum unutamadığı için midir çünkü onu çok sevdim hatta öyle çok sevdim ki bana sen beni hayatımda tanımış olduğum en güzel seven adamsın derdi daha önce beni hiç kimse böyle sevmedi derdi bana onu saf temiz güzel duygularla sevdim ona ona sevgimi başka birinde bulacağını zannetmiyorum hoş oda bunu söylerdi ama artık bitmiş gitmiş senin hayatında biri varken neden böyle yapıyor?
Ya 3 yıl olmuş, kardeşim bırak boş ver. Yeni ufuklara bak. Barışsan yine bırakıp eski sevgilisine koşar bu. Belli ki yedekliyor. Seni de yedeğe almak istiyor. Sil geç. Umursama yenisiyle tanış
Hayır ondan bir beklentim yok zaten öyle bir şey olsa bu kadar çabasına bir karşılığım olurdu zaten, benim merak ettiğim şey neden bu tür bir davranış sergiliyor ki amacı ne? Yeniden birşeylerin olabileceğini düşünerek mi böyle davranıyor sizce, bir kadın gözü ile yorumunuzu merak ediyorum.
Beklentiniz yok madem neden merak ediyorsunuz? Aldatılmaya yer aramayın. Kendi yolunuza bakın. Size ışık yakıyor, barışmak için. Belli ki boşta kalmış. ya da yedekte tutmak. Prim vermeyin, şöyle karaktersizlere
Merak etmemin bir nedeni yok sadece niçin öyle davranıyor onu anlamanın peşindeyim yoksa bir beklentim yok dediğim gibi olsa zaman o girişimlerde bulunduğunda bende karşılık verir onu yeniden hayatıma alırdım sadece niçin ışık yakıyor bana bunu bilmek hakkım diye düşünüyorum ona yüz vermeyeceğimi prim yaptırtmayacağımı oda çok iyi bilir.
Diğer adamla seni kıyaslıyordur 😂 ne için neyden vazgeçtim diye belki😂 gerçekten 30 yaşındaysanız ergen gibi davranmayı bırakıp siz de ona bakmayın. Silin numarasını. Bir daha da kaydetmeyin. Bakıp bakmadığını görmezsiniz böylece