Sanırım biz dünyayı izlemeye gelmişiz🤢💔 Düzgün insan kalmadı mı artık ümidimi kesmeli miyim? Neden sevgilerin içi boşaldı. Herkes kötü niyetle sevgili olmaya çalışıyor. Midem bulandı bu tarz insanlardan ilişkilerden. Saf temiz bir sevgi istiyorum sadece çok mu? Bir lokma bir hırkaya razıyım. Helalinden yuvamı kurmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim.
21 yaşıma geldim bir tane bile sevgilim olmadı. Güzel olmak sevilmek nasıl bir his?
Nasip kısmet ve biraz da şans işi aslında bunlar yüzün gayet güzel cidden iyi bir kızsın bunları çok dert edip kendini üzme bence olacağı varsa bir anda beklemediğin bir anda oluyor sen ne kadar kovalarsan bil ki o kadar uzaklaşıyorsun bu sevgi aşk denen saçma kavramdan. Bence önceliği kendine ver kendine odaklan bir şeylerle uğraş hem üzüp kendini umutsuzluğa kapılmazsın hem de karşına ummadığın yerden biri çıkar belli mi olur bahtın açık olsun
Aynı senin gibi düşünen, gerçekten de derdi hayatının aşkını bulup bir yuva kurmak olan ama bütün kadınların paraya veya dış görünüşe aşırı önem verdiklerini, bu yüzden kimseyi bulamadıklarını düşünen erkekler var, hem de sayıları hiç de az değil. Sen de sadece yakışıklı olan ve/veya paralı olduğunu belli eden erkeklere ilgi gösterdiğin için, diğerlerine hiçbir şans vermediğin için, o diğerleriyle beraber dünyayı izliyor olabilir misin?
Benim de olmadı bu yaşa kadar. Şans işi ayrıca bu zamanki sevhililikler sevgi barındırmiyor. Gerçi insan onu da deneyimlemek istiyor da olmayınca olmuyor...
Yaş aşağı yukarı 20-21 daha önünde koca sene var. Benim yaş oldu 30, bundan 4 sene önce aşk konusunda ömür biçtim 35 maksimum 40 olsun ondan sonra ümidim yok dedim. Olmazsa da ucunda ölüm yok ya
Guzel insan. Bir lokma bir hirka demissin. INan bende oyle o mantiktayim ama sunu bilgi karsindaki once oyle der oyle yapar sonra birakir gider. Artik bu devirde bu tur asklari aramak mantiksiz. Maalesef millet tek bir seyin pesinde. Oda lay lay lom bazende... neyse konusmayayim ben yoksa agir olur laflarim. Ve asla unutma her insan guzeldir kimi yuzu kimi kalbi kimi gozleri ama her insan guzeldir ve her insan ozeldir kendince.
inşallah sıkma canını.. kısmet bu. bende senın dedıgın bır erkeyım ve öyle bır evlılık yaptım kı öyle bır ınsan cıktı kı hayata kı en buyuk sınavım oldu. yanı. sevmeyı bılırım ama ne hıkmetse adam gıbı hıc sevılmedım. ve ben 35 yasındayım. sen gencecıksın daha cok ınsan tanırsın. acele etme.. herseyın zamanı var. allah güzel gönlüne göre nasıp etsin inşallah.
Çok tatlı ve güzel bir kızsın neden sevgilin olmadı acaba. Gerçi ben 20 yaşındayım ve benim de hiç sevgilim olmadı. Soğuk görünen biriyim teklif etmiyorlar.
Yaşın yeni hayat uzun ve seçeneklerin sadece azınlığı doğru karar. Acele etme ve gerçek aşkı bekle. Yoksa sadece karnında sıpa kıçında sopa ile tek başına kalırsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benımde olmadı normaldır :) ve guzel bırısın hıc teklıf eden oldumu? :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bak ben yakışıklıyım anlayışlı süper düzgün düşünceli biriyim benimde olmadı olmayınca olmuyor kısmet bu işler 2 ay önce birine teklif ettim kabul etti ama olmadı def etmek zorunda kaldım