Merhabalar içimi kemiren bişey var?

Ya bizim komşumuzun gelini var kız kardeşi 31 yaşında evli 2 çocuklu adamla sevgili ve gelinin kız kardeşi bu kişi ve kız o adam ile beraber 3 ay önce adamın karışı ve adamın annesi evini başmışlar metresin yeni evliyim eşimin kardeşi bekar ona taktı bu pisliğin içinde oldugu halde ve kız kardeşi böyle bir pislğin içinde ve kardeş sonuçta haz etmiyorum bu olayı öğrenmeden öncede o gelinden hazetmezdim nişanlıydım 3 ay önce nişanlım elini omzuma atmak istedi yani sarılmak istedi insan içindeyiz yapma dedim sessizce beni orada o gelin kötü gösterdi nişanlıma karşı biz nişanlı iken neler yapardık diye pis bir şekilde anlatmaya başladı ama ne kadar iğrenç ya mahrem nedir ya bu insanlar için anlamadım dün bize geldi komşumuz o gelin banq neden beni çağırmıyorsun dedi hiç ses etmedim bişey anlatıyorum öğretmenim branşım ile ilgili konu oldu o ise ilkokul mezunu kalkmış sürekli ezmeye çalışıyor konuda şu muzun yetiştiği yerler neresi TV den konu açıldı açıklıyorum coğrafyacı olarak adam sürekli ezmeye çalışıyor ve elime aşırı yakın davranış cilveli konuşuyor istemediğim uzak durdugum halde bitiyor dibinde benmi evham yapıyorum ama kalbim o kadar uzak ki ona karşı oda yeni evli sürekli eşini şikayet ediyordu bana ama bilemedim eşimbişey yapmadı ama soguk davranıyorum istemsizce öyle kalıp savaşan bi karakterim yok bittimibştti çeker giderim olan hiç bişey yok ama huzursuz ediyor o kadın beni bende 29 yaşım o 31 yaşında gelin dediğim kişi eşm 36

Merhabalar içimi kemiren bişey var?