NEDEN GERÇEKTEN SEVEN ADAM YOK?

Arkadaş sevgimi sonuna kadar veriyorum, hayatıma sevgilim dediğim adamı aldığımda başka hiçbir adamla konuşmuyorum hayatımda ki tek erkek sevdiğimdir diyorum, son derece sadakat gösteriyorum, bir problem olduğunda sakince ve olgunca iletişim kurarak çözmeye çalışıyorum ilişkimde problem çıktığında kaybetmekten korktuğum için karşılıklı çözümden yana konuşuyorum, sevdiğim adamın dışında başka adamlara bakmıyorum kafamı eğip yürüyorum, sevdiğim adamla çocuk gibi yeri geliyor eğleniyorum ve gülüyorum ama sevgimin karşılığında hep hor görülüp, gecelerce ağlatılıyorum. Çirkin bir kadın da değilim. Sarışın (boya) , mavi gözlü, spor yapan, bakımlı, kendini seven ve özgüvenli bir kadınım. Neden ben verdiğim değerin karşılığında bir pok göremiyorum. Gerçekten HARBİ seven erkekler nerede? Biz de bir ananın evladıyız neden hor görüyorsunuz anlayabilmiş değilim. Sizinde ilerde kızınız olsa aynısını yaşatsalar mutlu mu olurdunuz? Sevince Allah için seviyorum, içimde art niyet olmuyor. Aşka küstüm artık, kalbim taşlaştı. Ya ben fazla iyi niyetliyim, safım, salağım ya da ben bu devirin aşk anlayışına ait insan değilim.

NEDEN GERÇEKTEN SEVEN ADAM YOK?