Şimdilik aramızda bir sorun yok iyi anlaşıyoruz ama bu kültür farkı ileride sorun yaratır mı diye düşünmüyor değilim. Siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aşkısan sorun olmaz
küçük şehirde değilsen sorun ne oaşcak oralarda yobaz çok
İstteyim
ailen tutucu mu ya bişi dicem de yanlış anlama her sevgiliyle evlenilmşyor zaten.. ilk sevgilin mi bu
Hayır
akışına bırak
Aileleriniz karismiyorsa
Alisirsin bence zamanla sıkıntı cikmaz
Müslüman kız gayri müslim biriyle evlenemez net
Bu konuda fikrini sormadım
burada bir soru sordun cevap bekliyorsun ama hesabına gelmeyen yoruma çemkirme kibar ol
Canım ne isterse onu derim çemkiririm de beğenmiyorsan s gidersin
Çok terbiyesizsin sorun seni insan yerine koyup cevap verende
Kuranda yazıyor soran
müslümansa sıkıntı olmaz
Hristiyan
sıkıntı
büyük günah bide aşkınız biterse aldatma ihtimali daha fazla yabancılarda
Benim inancıma göre değil
kanka senin inancında aldatmak serbest mi
Aldatmaktan mı bahsetmiştim?
ben ondan bahsettim
Sorun yaratacak olan ailelerdir
Aşk bittiği zaman problemler ortaya çıkar
Deme öyle yq :/
Benim Almanya'da kürdistanci Kürt bir erkek arkadaşım vardı evet aşk felan güzel bir şey ama bu böyle devam etmez ailesiyle oturup konuşursun tutup gözünün önünde senin milletinin yikilmasini felan konuşurlar sevinirler öyle bir zoruna giderki ve Ermenistancilarda Kürdistanci bunu biliyoruz bilmiyorum ben çok rahatsız oldum bana PKK yi savundugunda sende olursun eminim
İşte bundan çekiniyorum en çok da ailesi ne düşünecek hakkımda diye bana PKK desteklemediğini Atatürkçü olduğunu söyledi ama bilemiyorum
He he hep öyle derler ben teröristleri sevmem dedi sonra ben bişey paylaştım nasıl patladı anlatamam
Çok bozuldum şu an ya :/
Hiç yaklaşma sana tavsiyem bu ülke senin baba evin tutacak sovecekler önünde ben çok Ermeni gördüm çok kibar konuşurlar bu ülkede yatıp kalkarlar git bakalım Ermenistanin sinirina onlar gibi gezip tozabiliyor musun rahat bırakıyorlar mi sirf türk olduğun için bizim Türkler dünyayı çok toz pembe goruyo burdaki aşk cinsiyet millet tanımaz diyen Z kuşağına inanırsan da sonun hiç hayır değil çünkü ben kendime yediremedim tuttu teröristi savundu gözümün önünde nasıl zoruma gitti gırtlağini sıkmak istedim onlar kibar gozukur alttan alttan böyle kuyu kazarlar. At bakalım önüne devletimiz ırkçı de nasıl sayıp döküyor halbuki ırkçı felan değiliz ermenisi de kürdü de arabida bizim üniversitelerde ağzına kadar dolu kimse ayırt felan etmiyo ama yanına git bişey de evet ırkçılık var diye bas bas bağırıyorlar garibim türk cocuklarida avutmaya çalışıyor açın yavrum gözlerinizi saf olmayın nolur saf olmayin
Kızım senin aklın yok mu kürdistancıyla sevgili oldun koskoca almanyada adam mı yoktu
@Kapisss kız ne bilim ben alnında kürdistancimi yaziyodu sanki o peşimden koştu konuştu böyle olunca da biraktim
Ha öğrendikten sonra hemen bıraktıysan sorun değil
@Kapisss zaten sevgili olmadım çünkü tanımadan etmeden bu zaten olayı anlamadan işi aceleye getirmeye çalışıyordu hep tabi müsade etmedim sonra emin olunca ben tamamen bitirdim kafamdan uzun süre peşimi de bırakmadı vururum da dedi ben nişanlanicam Felan dedim naparsan yap dedim sonra bir iki kez daha yazdı birakti
Neden olmasin ki