Evleneceğim adam kariyer yapmama karşı, birsürü malı var ama üstüme bir şey vermiyor üstelik başka ülkeye götürmek istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
002 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama kimse bana acımıyor
- +1 yıl
Kendi hayatına devam etmelisin kedi yoluna bakmalısın toparlamalı sın kendini
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki tek çıkış kapın o olsun istiyor böylece o ne derse yapmak zorunda kalacağın bir senaryo oluşur.
Elinde bir mesleğin yoksa, yakınında ailen yoksa, malın mülkün yoksa bir yerde ne söylerse susup oturmak zorunda kalacağını düşünüyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizce de öyle olmaz mı
- +1 yıl
Bu zamanda kadının en azından elinde bir mesleği olmalı mutlaka yani bunu bir erkek olarak söylüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGelecekte neler yaşayacaksınız bilinmez, yapmak istediklerinizden kimse için vaz geçmeyin evleneceğiniz kişi kendi adına egoistlik yapıyor, seven biri sevdiğinin kararlarına saygı duyar, evlilik kararını tekrar gözden geçirin, hayat çok kısa bu evlilik, bu kişi, sizin hayatınızı şimdiden engelleyen biri sizin için uygnmu, gelecekte pişman olur musunuz, katlanabilirmisiniz,
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum boşanmayı düşünüyodum ailemden kurtulmak için evleniyodum
- +1 yıl
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın derim, beterin beteri var, bir taraf aileniz, bir taraf tamamen tanımadığınız biri ,
Soran+1 yılNeden böyle anlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKariyer yapmanı istemiyor çünkü güçlü kadın istemiyor, üzerine mal kaydı yapmıyor çünkü yine güçlü kadın istemiyor kısacası bu adam kendine bağlı, kolay kullanabileceği bir kadın daha doğrusu köle alıyor yani köle olmak ve sürekli bunun ağzına eline bakmak istiyorsanız buyrun ilişkiye devam edin...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet di mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
17Cevap
+1 yılSeni kendine hapsetmek istiyor. Amacı seni rahat ettirmek olsa zaten cimrilik yapmaz ve üstüne yapar. Hem çalışma diyor hem de vermiyor. Aza tamah ettirip, eline baktırmak istiyor. Okurken soğudum.. Madem eşinden mal saklıyor, o halde kariyerine de laf etme hakkı yok. Kararları sen belirle.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizlik duyuyor kendi istedigi gibi yasamanınızı ona bağlı yaşamanızı kendi ayaklarınız üzerinde duyarsanız kendini başarısız görmekten korkiyor sizi engelliyor!!
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden güvenmiyor
- +1 yıl
Sizin maddi bağımsızlığınızı engelliyor kendi güven sorunlarını çözmesi lazım?
+1 yılEvlenmemişsin ki, neden üzerine bir şeyler yapsın? Ayrıca bir şey yapmak zorunda değil bu birincisi. İkincisi kariyer yapmanı engellemeye çalışan birinin tek amacı seni kendisine muhtaç etmektir. Sakın oyuna gelme
00 Yorumla
+1 yılSeni kendine muhtaç bırakmaya çalışıyor. Yarın öbür gün onu terk etme diye. Tek şansın olarak onu görmeni istiyor. Psikolojik ve maddi yönden seni kendine hapsediyor.
021 Yorumla
Soran+1 yılTerk edeceğimi mi düşünüyor
- +1 yıl
Hayır ileride terk etme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Yani umrunda değilsin. Onun yanında ol yeter. Tek başına ne olduğun kim olduğun önemli değil. Yani o kişi öyle bi kafada
Soran+1 yılNeden yanında olayımki
- +1 yıl
Bazı erkeklerde hayatına giren kadınlara karşı bi terk edilme korkusu ve aşırı sahiplenme içgüdüsü vardır. Eğer senin güvenebüleceğin işin kariyerin yakınında seni destekleyen ailen arkadaşların olmazsa sen yalnızca hayatındaki erkeğe odaklanırsın. Her olumsuzlukla şunu düşünürsün; o giderse ben onsuz ne yaparım. Çünkü seni bazı şeylerden uzaklaştırmakla aslında senin çaresiz ve kimsesiz hissetmene yol açar.
Soran+1 yılEvet öyle hissediyorum
Soran+1 yılŞu an onu terk edemiyorum mesela
- +1 yıl
Ve emin ol bunun devamı gelir. Bir bakmışsın o olmadan hiçbir şeye karar veremiyorum ve o olmayınca kendini yapayalnız hissediyorsun. Bu da bir çeşit psikolojik şiddet işte. Ama sen kendin için iyi olanı yap ne eş ne aile. Önce kendini düşün. O zaman diğerlerine sıra gelir. Ama sen kendini düşünmezsen başkalarından sana sıra gelmez
Soran+1 yılEvet biliyorum bunu bilerek yapıyor o zaman bir de zor süreçteyim. Ben ilerde bırakmayı düşünmüştüm ama sanırım anladı di mi
- +1 yıl
Olabilir. Ama bazı erkekler yapısal olarak böyledir. İşlerin ciddiye binme ihtimaline karşı önlem alır. Ve bunun sonucu toxic ilişki meydana gelebilir.
Soran+1 yılAnladım peki yani psikolojik şiddet mi görüyorum
- +1 yıl
Yani. Birinin bu kadar hayatına müdahale etmesine izin verme. Karar veren kısmın esiri olma. Karar vermesini bil. Özellikle kendin hakkındaki kararları başkasına bırakma. Yaşam özgürlüğünü elinden alırlar. Nefes alırsın ama yaşadığın hayat senin hayatın olmaz
Soran+1 yılBilmiyorum yani boşanamaz mıyım neden ayrılma ihtimalini düşünüyorki
- +1 yıl
Bilinçli olarak yapmıyor bunu. İçgüdüsel.
Soran+1 yılBence bilinçli neden bunu düşünüyor
- +1 yıl
Terk edilme korkusu olabilir. Sana karşı takıntılı olabilir. Kendince çevreye karşı duruşunu bozmamak için olabilir. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü sebep. Ama bu davranış iyi bir davranış değil. Bunu kabul etme
Soran+1 yılTerk edeceğimi düşünüyor bence
- +1 yıl
Olabilir. Ne yaşadığını daha iyi sen bilirsin.
Soran+1 yılKanka bu istedikleri fazla mı sence
- +1 yıl
Canım resmen hayatını istiyor daha ne istesin. Hayatındaki değerler karşılığında karın tokluğuna yaşa diyo.
Soran+1 yılBir de hemen çocuk istiyor neden olabilir
- +1 yıl
Gerçekten mi artık? Evinin kadını çocuklarının anası ol diye😂 sana biçtiği hayat bu.
+1 yılÖfff kızlar bırakın şöyle adamları, analarının dizi dibinde otursunlar. Yardımcı olacak yorum yapayım diyorum da ayrıl gitsin demek valla en iyimser yorum olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın neden böyle ama
- +1 yıl
Bilemedim valla ben hödükçe buldum
Senin mesleğine karşı bu tarz davranış çok da samimi gelmiyor bunu yapmasına izin verme bu ona bağımlı olmanı sağlıyor amaç o
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet di mi
Üstüne bişey vermesine gerek yok zaten nikahtan sonra aldığınız her şey ikinizin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sözleşmesi?
+1 yılBencil birisine benziyor. Yarın obur gün ona bir şey olsa sana neolacak?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvli olacağız
- +1 yıl
Ölümlü kalimli dünya bugün yaşıyorum mesela yarın ölmeyeceğimizin garantisi var mi? Senin kariyerini bitirdikten sonra seni korelttikten calismaktan soguttuktan sonra sen birdaha nasıl is dünyasına adım atacaksın? Ya da ölümü geçelim , bu hayatta evlilik kadar ayrılıkta var.. dusunmesekte var yani. Diyelim ayrıldınız ufak çocuklar var velayeti sende ve mahkemede nafaka bağlamadı. Ne yapacaksın? Erkeğin eline bakarak ileriyi düşünmeden yasanirmi?
Soran+1 yılNafaka vermeyebilir mi mahkeme? Beni yurtdışına götürmek istiyor da
- +1 yıl
Bu adam bana güven vermedi.. belki seviyor ama bu gerçek sevgi değil takıntı olabilir.
Yurtdışına gitceksen bile ailenden birini yanına al birsüre.. kendine dikkat et
Soran+1 yılNeden birini alayımki
- +1 yıl
Ne kadardır tanıyorsun bu adamı? Güveniyor musun?
Soran+1 yılHayır güvenmiyorum
- +1 yıl
zaman iste ondan düşünmek için ,. Bu sürede onu iyi bir araştır , tanı. Sevmediği şeyleri yap mesela bir tepkisini ölç. hemen kiziyormu? Nekadar asabi? Ailene karşı davranışları nasıl falan.
Güvenmediğin birisiyle değil ülke , onun evine dahi gidilmez. Güven herşeydir. Bol şans
Soran+1 yılBi şey daha desem başkası ile ilgili
- +1 yıl
Dışarı cikacam kbakma..
+1 yılCimri adam onunla yürünmez arkadaş bir ömür boyu üstüne dön almayan adamdan ne bekleyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılMal vermiyor don almamak değil
+1 yılÜzerine neden bir şey yapsın ki? Kariyerine devam et, kimseden bir şey bekleme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni köle olarak görüyor böyle biriyle neden evleniyorsun ki bu devirde kariyersiz insan mı var seni kötü bir duruma düşürüyor böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılKöle olmak ne demek peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha evlenmemişsiniz bunu nerden biliyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olucak ona muhtaç kalmani her istedigini yapmanı onu birakincada dımdızlak kalmani istiyo. Yani adam evlenmeden boşanmayı düsünmüs...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMalını üzerine geçirmeyi bosverde kendi kariyerinden vazgeçme...
Soran+1 yılNeden dımdızlak kalmamı istiyorki
Soran+1 yılBoşanacağımı mı düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle bı düşün evlendin paran yok çocuğun var iki tane ve bu adam sana herşeyi rast gele soyluyo ve sen calısamazssin çocuk var çeker oturursun mecbur ama paran ve birikimin olursa her şekilde bırakır boyun egmezssin kimseye...
Soran+1 yılEvet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılüstüne neden versin wk adamın malı sonuçta. evli olsan bir derece daha evli bile değilsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince de
Cevap sahibi+1 yılevlenince de vermek zorunda değil. kariyerini engelliyosa engellemesine izin verme. adam malı yaparken sen yoktun sonuçta.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat sizin karar sizin
00 Yorumla
+1 yılsebebı ayrılırsanız sen bosta kalacan senı kendıne mecbur bıraktırmak ıstıyor yerınde olsam karıyere devam ederım
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşta kalınca tekrar mı döneceğim
- +1 yıl
onun amacı o sen kımseyı dınleme benı dınle karıyerıne odaklan ayak ustunde dur kendın
Soran+1 yılAyrılacağımı mı düşünüyor yani
- +1 yıl
hyr ama ole bısı yaparsan senıkendıne mecbur etmek ıstıor yanı
Soran+1 yılTekrar mı döneyim diye
Yukarıda biri evlenme yazmış neden yazmışsın 🤦🏻♀️ akıl çok önemli 1 2 ay sonrada evden dışarı çıkma ma kızıyor dersen şaşırmayız.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmama kızar mıki
+1 yılSeni kendine muhtaç bırakmaya çalışıyor kendi istediğini yap gerekiyorsa vur tekmeyi gitsin😄
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet di mi yaa
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu böyle ona muhtaç kal gitmek istediğinde gidemeyesin diye yapıyor
- +1 yıl
En iyisi kendi ayaklarının üstünde durmak yanında biri olsada olmasada ben hem okuyup hem çalışıyorum aileme bile ihtiyacım yok
Soran+1 yılAilem kötü kurtulmak için evlendiğimi biliyor
- +1 yıl
İşte zayıf tarafını kullanıyor benimde ailemle aram iyi değil ama evlenmek de istemiyorum çözüm değil zaten
Soran+1 yılBoşanacağımı mı düşünüyor
- +1 yıl
Olurda bosanirsan yani
Amacı seni ekonomik yönden ezmek ilerlemeni durdurmak ona bağımlı hale getirmek
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYani amaç ne
+1 yılKöle Isaura
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılAmacı sana üstünlük kurması ataerkil bir zihniyette bence
00 YorumlaMalının kıymeti vardır
Gidersin diye korkar01 Yorumla
Soran+1 yılHerkese yediriyor
+1 yılAmacı sana lafını kolayca kabul ettirmek.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılSeni baskılamak kontrol altına almak
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ego ve kendini yüksek görme. Senin yapmanın normal olduğu şeyleri sana izin veriyorum yap diyerekten kendilerini yükseltme çabaları tamamen eziklik
Soran+1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılo... çluk yapıyor, nolcak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ama
+1 yılÖzgüveni eksik
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nedenini bilmem ama yazdıklarından o çıkıyo
+1 yılBilemedim ki şimdi 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha evlenmeden sana ne verebilir
Senin evlilik amacın maddiyat üstüne kurulu baya00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha evlenmemişsin, niye üstüne mal yapsın?
00 Yorumla Üstüne niye versin 😂
00 Yorumla
+1 yılNiye üstüne yapsın enyi değil demek ki
00 Yorumla
+1 yılVezgecme kariyerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarıyer diye yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu seviyede ne istiyorsun ki adamdan?
00 YorumlaBence direkt yol ver senin gelecegime engel oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce böyle
Soran+1 yılEve neden kapatırki
Yapmak zorunda mı daha şimdiden
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılGeyşa
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Arkadaş Japon galiba
Soran+1 yılHayır
Adamın aklında Allah bilir ne var
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilirki
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Baska adam bul
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılTehlikeli dikkat et harcanma
03 Yorumla
Soran+1 yılHarcanmak derken?
- +1 yıl
Yani yurtdışına götürecek gurbette tek başına çalışmana izin vermiyor maddi açıdan da sıkıntılı davranıyor sanki ona muhtaç olsan o daha iyi hisseder gibi geldi bana
- +1 yıl
O yüzden dikkatli ol bence
evlenme o zaman :d
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılMutlumusun onunla?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Boğa muhtemelen
00 YorumlaAllah rizasi için beni de alın götürün
00 YorumlaEvlenme
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken mehirde istersin bir suru şey
00 YorumlaEvlenme kariyer yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEzer seni
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılNe neden
Soran+1 yılNedne ezer
Cevap sahibi+1 yılParasiyla ezer
Onu belli etmis sana ister anla ister anlama
Soran+1 yılNasıl anladın onu belli ettiğini
Cevap sahibi+1 yılKariyerine karsi
E sana da para koklatmiyor
Soran+1 yılAma maddi durumu iyi baya
Cevap sahibi+1 yılEzecek iste
Soran+1 yılNeden ezmek istiyoki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgoistmiki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden
Cevap sahibi+1 yılKendini dusunuyo ozaman
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😎😎😎😎😎😎😎
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılHiç normal degilmi güven meselesi diyoruz
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğim adam kariyer yapmama karşı ama bir sürü malı olmasına rağmen üstüme bir şey yapmıyor. Amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler