Sizce evlenmenin yaşı en az kaçtır?

Doğru kişiyi bulunca sevince evlenelim
25 den yukarı en doğru yaşlar evlilik yapmak kişi fikren ve bedenen gelişmiş oluyor
Cevap
5Cevap
15 yaş kısmını pek anlayamadım umarım oraya oy veren erkekler 15 yaşındaki kızı değil 18 yaş üstünü kast etmiştir.
Evlenmenin bir yaşı yoktur. İnsan kendini ne zaman hissederse o zaman evlenmelidir. Şimdilerde 20 lerinde evlenenler de var 50 lerinde evlenen de.
25 ideal
25 den sonrası evlilik, evlilik sözleşmesi gibi bir şey.
Evlilik yaşı artık biraz sanki ileriki yaşlara kaydı hayat zorlaştı insanlara güven azaldı boşanmalar çok fazla arttı evlenmek de zorlaştı artık...
20 yaş ve üstü. En iyisi de 25 yaştır.
Kesinlikle 25 ten sonra
15-20 arası nedir ya. Çoçuk evliliği oluyor bu.
Çocuk*
Bazi kisiler genc yasda evlilik istiyirlar normal bi durum bu
Çocuk evliliği normal mi?
İsteyenler pedofili olmasın canım
Ben karsi degilim zorla olmadigi surece
Yani sevdinmi 15 de olur 80 yasindada olur
Çocuklar evlendirilemez. Bunun sevgiyle alakası yok. Her şeyin yaşı vardır. O cocuk evliliğin sorumluluğunu kaldırsa bile cinsellik yaşaması tüm vücudunun dengesini bozar.
Reşit olmayan bir insan evlendirilemez
Evet evlendirelemez bunu biliyoruz
Ama yani fazla abartiyorsun ya
Çocukların evlenmesini normal karşılamıyorum sadece.
Kaç yaşındasın sen? İnşallah evliliğe özenen 18 yaş altı değilsindir.
18 yasindayim
Aaa evet nisanliyim
Ben seviyorsam buna saygi duymalarini beklerim yani eger 15 olsam bile
Herkes kendi kararini verelir
Kendi benceni verdigin teşekkür ederim
İyi günler
Çocuk evlendirilmesi onların gelişimini olumsuz etkileyecektir. Yetişkinliğe geçmemiş bir vücutta cinsellik yaşamak o vücuda çok büyük zarar vermektedir. Çocukların evlenmesi normal değildir. Olmamalıdır. Çocuktan karı, koca olmaz. Evlilik gelişimini tamamlamış yetişkinler tarafından yapılır.
Sen karşı ola bilin ama ben degilim tamam
Evlilik aile kurmak demektir. Bir çocuk o aileyi kuramaz ne olursa olsun.
Ben doğruları söylüyorum. Sen istediğini düşün tabii ki. Kimseye zararın olmadığı takdirde istediğini düşünebilirsin. Lafım yok
Yani bir çocuğun evlendirilmesine sebep olmadığın takdirde filan demeye çalıştım
Çünkü bu konuda tek doğru vardır. Öyle senin benim düşüncem böyle saygı duyalım diye bir şey söz konusu değildir. Çocuk yaşta evlilik normal değildir. Normal karşılayanlar hastadır.
haklisin Bazi kizlari cidden akli ermeden vermeleri uzucu oluyor
Daha yeni biri paylaşmış kız 17 yaşın da nisanlanmis kizin durusumda belliydi hicbir seyi anlamdigi ben kendimle kiyasladim bir an Bende kucugum cinsslligi biliyorum her işi de yapabiliuorum yani herkesinde oyle olabilecegini sandım 😞
Yani sert tepkim icin ozur dilerim
Peki sorun değil
Allah mutluluk ve huzur versin sana da
22 yirmi 2
50 yas ideal
Hiç seçeneği yok mu
28 iyidir
25-35
sokmuşum evliliğe bu devirde evlenilmez
En İyi Cevap