Kız arkadaşımın annesi konuşmamıza izin vermiyor?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ve ben birbirimizi çok seviyoruz ama annesi bizim görüşmemizi ciddi anlamda istemiyor hatta dayak boyutuna kadar geldi. Kız arkadaşım farklı ilde üniversite okuyor bende çalışıyorum annesinden gizli kaçak ayda bir kız arkadaşımın yanına gidiyorum öyle vakit geçiriyoruz, annesi benim lise mezunu olduğum için istemiyor ama lise mezunu olduğum halde yüksek miktarda maaş alıyorum durumum iyi ama beni istemiyor birde kız arkadaşımın annesi ve babası boşanmışlar birbirlerinden ayrılar kız arkadaşım annesiyle yaşıyor babasıyla konuşmuyor. Birbirimizi ciddi anlamda çok seviyoruz ikimizde evlilik konusunda çok ciddiyiz hatta annesi kız arkadaşıma onunla evlenmek istiyorsan üniversiteye gitmeyeceksin dedi kız arkadaşım benimle evlenme uğruna üniversiteden vazgeçti ona rağmen annesi beni öldürme tehdidi ile kız arkadaşımı zorla üniversiteye yolladı ben kesinlikle karşı çıkmadım kız arkadaşımın üniversite okumasına hatta fazlasıyla destekçi oldum ama annesi hiçbir şekilde beni istemiyor kız arkadaşımın annesine en ufak bir saygısızlık yapmadım tepki bile vermedim ama kız arkadaşım ve ben neden böyle yaptığını bilmiyoruz nolursunuz bize akıl verin ne yapacağımızı bilmiyoruz ikimizde çok üzgünüz ve birbirimize karşı özlem duyuyoruz.

Kız arkadaşımın annesi konuşmamıza izin vermiyor?