Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ve ben birbirimizi çok seviyoruz ama annesi bizim görüşmemizi ciddi anlamda istemiyor hatta dayak boyutuna kadar geldi. Kız arkadaşım farklı ilde üniversite okuyor bende çalışıyorum annesinden gizli kaçak ayda bir kız arkadaşımın yanına gidiyorum öyle vakit geçiriyoruz, annesi benim lise mezunu olduğum için istemiyor ama lise mezunu olduğum halde yüksek miktarda maaş alıyorum durumum iyi ama beni istemiyor birde kız arkadaşımın annesi ve babası boşanmışlar birbirlerinden ayrılar kız arkadaşım annesiyle yaşıyor babasıyla konuşmuyor. Birbirimizi ciddi anlamda çok seviyoruz ikimizde evlilik konusunda çok ciddiyiz hatta annesi kız arkadaşıma onunla evlenmek istiyorsan üniversiteye gitmeyeceksin dedi kız arkadaşım benimle evlenme uğruna üniversiteden vazgeçti ona rağmen annesi beni öldürme tehdidi ile kız arkadaşımı zorla üniversiteye yolladı ben kesinlikle karşı çıkmadım kız arkadaşımın üniversite okumasına hatta fazlasıyla destekçi oldum ama annesi hiçbir şekilde beni istemiyor kız arkadaşımın annesine en ufak bir saygısızlık yapmadım tepki bile vermedim ama kız arkadaşım ve ben neden böyle yaptığını bilmiyoruz nolursunuz bize akıl verin ne yapacağımızı bilmiyoruz ikimizde çok üzgünüz ve birbirimize karşı özlem duyuyoruz.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Birbirinize karşı saygi ve sevgi gösterevilirsiniz ama annesi seni kizina layik gormuyordur bence uzak dur babasi ogrenirse dua et canini almasin ki ozgur bir ulkeyiz kiz istiyorsa bir problem olcagini sanmiyorum ama sen kiza yaklasarak kotuluk yapiyorsun Şu an kizin ailesitle olan iliskilerini zedeliyorsun bak ana kiz birbirine dusurmussun kiz seninle birkac gorusmek istemez bence zamanla , yapacagin tek sey okul bitince gidip kizi istemek, verdiler verdiler vermedilerse zorlamanin anlami yok ki zaten bakalim kiz universtesimi bitirinceye kadar bekleyecekmisin?
Benim bu yaşıma kadar ciddi düşündüğüm hiç bir kız olmadı hayatım da daha doğrusu gerçek anlamda kız arkadaşım hiç olmadı ama kız arkadaşım beni ciddi anlamda kendisine bağladı benim gözüm ondan başkasını görmüyor yani demek istediğim ölüm kalım olmadığı sürece okul bitene kadar beklerim ikimizde fazlasıyla fedakarlık yaptık birbirimize karşı birde şöyle bir durum var annesi ile konuştuğumda senlik bir durum yok sen iyi bir çocuksun dedi kızdığım tek şey kızımın hemen beni karşısına alması dedi bana şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyoruz
Dedigim gibi annesi benim söylediklerimi söyledi kadın haklı, kizindan uzak dur oşuan genç bir kadın ama yaşı küçük , üniverste bittikten sonra seni kendine kız layık görecek mi? Okulu bitime kadar bekle vekizla iletisimini birak
Kız arkadaşımın okulu bitikten sonra kendisine layık görmeme durumu olmayacağından çok eminim ve bu yüzden de arkasında duruyorum
İnsanın 21 yaşında düşündügüyle 26 yaşındaki düşündügü ayni asla degildir. 21 yaşimda okumamayidusunuyordum 1 yil sonra universteye gittim , arkadaşlarimla tatil yapmak istiyordum yaz mevsiminde gitmedim tek basimayim , birisiyle konuşuyordum 2 yildir 25 gelince ayrildim , gençken calismiyordum evlilik dusunuyordum ki 26 yasimdayim evlilik dusunmuyorum insanlar boyledir heryasin istekleri farklidir, yaninda durmalisin , oyuzden okulu bitirinceye kadar uzak dur okulu bitirsun diplomasini alsin oyle tekrar iliskiye baslayin , bunu asla bilemezsin insanim her dusundugu ayni olmuyor,
Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için hayırlı geceler dilerim Allah razı olsun
Rica ederim , iyi geceler 🌹
Şu an yapabileceğiniz en iyi şey kızın üniversiteyi bitirmesini beklemek. Bu süre zarfında hala ilişkinizi koruyabilmiş olursanız işler kolaylaşır bu da ilişkinizin sınavı bu süre zarfında ikiniz de ne istediğinizi biliyor olacaksınız olgunlaşacaksınız ve ailenin karşısına daha sağlam çıkarsınız eğer hala birlikte kalırsanız
Kız arkadaşım üniversite yerine beni seçtiğinde ben evlendiğimiz zaman onu okuması için gerekeninden fazlasını yapacaktım ailemde aynı şekilde destekçi olacaktı, ben okuyamadım üniversiteyi maddi konuda aileme destek olmam gerekiyordu şu an ben gurbet elde yani başka ilde çalışıyorum hayatıma devam ediyorum kız arkadaşım da çalıştığım memlekette yaşıyor birde şöyle bir durum var annesi ile beraber çalışıyorduk kız arkadaşımla tanışmadan önce annesine en ufak bir saygısızlığım olmadı ve beni sevip sayıyordu
Seni kızına layık bulmuyor işte sorun bu sana kapılıp okulu bırakmasını istemiyor sen her ne kadar destek olacağım desen de evlenince vazgeçme ihtimali var annesi belli ki kızı okusun bir yerlere gelsin istiyor ve kız okulu bitirmeden de yumuşayacağa benzemiyor bence sen de bu arada madem maddiyatın da iyi açıktan da olsa bir üniversite oku en azından ailenin gözünde üni mezunu olursun bu arada kız arkadaşın ne okuyor
Ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim okula devam edemediğim için yatay geçişle açık öğretimde devam ediyorum en başından üniversite işini hallettim kendi adıma. Birde kız arkadaşım ve annesi ne zorluklar yaşadıklarını biliyorum onlara sonuna kadar destekliyorum annesine karşı en ufak bir kırgınlığım yok sadece üzgünüm böyle bir duruma düştüğümüz için annesi kız arkadaşımı ne kadar düşünüyorsa bende o kadar çok düşünüyorum onun geleceği ve kariyeri benim için çok önemli birde ailemle her şeyi paylaşamıyorum paylaşırsam benim ailemde bu ilişkiye karşı çıkacak iyice kötü bir duruma gireceğiz o yüzden sizlerden yardım almak istedim
Son bişey daha söylemek istiyorum kız arkadaşıma kendi ellerimle not çıkartıyorum ona derslerinde yardımcı oluyorum yani çok istiyorum okulununu bitirip iyi yerlere gelmesini bir kadının kendi ayakları üstünde durmasını sonuna kadar desteklerim ve kız arkadaşımın sonuna kadar arkasında olurum