Güncellemeler
+1 yıl
Hangisi Begüm mü, Sinem mi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kişide isim vermedi, aman yaralı parmağa merhem olmayın.
Ben 41 yaşımdayım,
37 yaşındaki mi, 30 yaşındaki mi?
İkisi de Mühendis devlet memuru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umarım ikisi de senin için kararsızlık yaşıyodur şu an..
Hangisine teklif etsem mutluluktan havaya uçacak, hatta en yakın kız arkadaşları kıskançlık krizine girecek. Çünkü arkadaşlarından da ilanı aşk eden var.
Bana
Sen bu yüksek egonla mutlaka sectigin birntanesinden ayrilirsin zaten.. sonra diğeriyle sevgili olursun.. kafaya bu kadar takma yani !
Niyetim cidden evlilik vakit kaybetmek istemiyorum yanlış kişiyle. Birde aynı iş kolundayız, sürekli irtibat halindeyiz. Yarın bir olumsuzlukta herkes için zor olur. Bu yüzde nokta atışı yapmalıyım. Seç birini
Seçtiğin biriyle evlendigin zaman.. aklın diğerinde kalacak ve onu mu secseydim diyeceksin.. bu yüzden hiçbir zaman iki kişi arasında kalma.. evlendiğin zamanda ne demek istediğimi de çok iyi anlayacaksın.. sen iyisi mi başka bir tane bul.. o iki kadının da kötü yönlerine odaklanıp vazgeç ikisinden de..
Ya arkadaş bir isim vermek zor mu, aklım kalmaz kaderim derim.
41 yaşındaasın ve bunu bizemi soruyorsun? 🤔
Soruyorum vallaha, ikisi arasında çok kararsızım. İkisi de çok güzeller.
Alışverişte beğendiğin iki kazağın arasında kalmış gibi konuşman 😂 sen en iyisi ikisinden de vazgeç kimsenin başını yakma
Vallaha ikisini de beğendim. 37 yaşındaki de 25 im dese inanırsın. İkisi de 25 gösteriyor. Bende 30 gösteriyorum. Ohhh misss.
he ok amca
Kalbinin sesini dinle
Kalbimin sesi kararsız, bir isim lütfen.
Kararsız olduğuna göre ikisine karşı da bir şey hissetmiyorsun demektir.. hiçbiri diyorum
O kadar kişi arasından onları seçtim kararsızlık sadece ikisi arasında. Bir isim ver ya
Isim verip o kişinin vebaline giremem kusura bakma
Yav şaka gibi, soru hakkım olunca ben biliyorum. Detaya girmeden Begüm mü Sinem mi anketi yapcam
Genç olan daha iyi seçenek olabilir diye içimden geçiyor.
İkisinide dene tarafini seç
Mantıklı aslında
Sizin mesleğiniz ne?
Bende Mühendisim
Hangisinin beyni iti ise
İkisi de canavar gibi
İki kisi var yani itogluit
Onlarca var ama aylarca düşündükten sonra 2 ye ancak indirebildim
Ahaaa isim de verdin insallah burada gorurler de sana tekmeyi basarlar ahahahahah 😂😂😂 BEGÜM VE SİNEM TEKMEYİ BASIN SUNA
Hangisi içinden geçiyor isim ver sende bana
Ikisi de degil daha iyilerini hak ediyorlar
Arkadaş belki ben daha iyilerini hakediyorum. İstesem tüm aşıklarırla günümü gün ederim. Ama insan evladıyız kötü niyetimiz yok.
Ya bi sktr git surdan
İsim ver bana, ondan sonra istediğin kadar küfret. Belki içine hangisi daha iyi doğar.
Kezban tam senlik Hayriye de olur
Hahahahaha, sen çabuk isim ver. Kezban da daha bugün selam verdi. Sende var bir şeyler.
İste bak senin kismetin o kiz Kezban senin hayatinin aski ona sahip cik ve mutlu mesut yasayin.
Yaavvv hadi yavvv vallahi karakteriyle herkes tarafından sevilen bu abini kırma, ver isim. Yarın direk kapısını çalcam. Cidden bu abinde kötülük yok.
Tamam isim veriyorum: Mahmut abinin kapisini cal hadi bakim
Mahmut tanıdığım yok. İstemiyorum isim falan.
37 yaş daha uygun bence
37 yaşındaki uygun sana amca
30 yaşındaki tabi ki.
30 daha mutlu eder diye tahmin ediyorum