Hatali taraf erkek ve kızın "bi daha görmemek umuduyla kendine iyi bak" mesaji.. Erkek seviyorsa hatasinin farkindaysa kizi geri getirmeyi dusunuyorsa Kaç Gün Sonra döner sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
döner boşta kalsın döner sıkılır döner arzular döner tavuk döner et döner kuzu döner
Kaç gune? 4gün geçti bi arama mesaj ses yok
ilişki seviyeniz nedir ileri seviye ilişki oldu mu
Her ay o*ele gidiyorduk mesela
sıkılmış ilişkiden hava aldı ne zaman döner hormonları artsın birini bulamayınca sende o iş
Benim whatsaptan onun bilgisi gozukuyo ama profil resmi gozukmuyo ama annemin whatsapindan bakiyorum gozukuyo... Annemin numarasi onda neden kayitli?
unutmuştur
Yani barismak istemiyor mu ihtimal yok mu?
barışacak zamanı var, 2 ay sonra gelir
O zaman da ben yokum yani zaman gidiyor kimseyi bekleyemem
belli ihtiyaçların var sen de haklısın
Kızın biri görüş yapmış erkekler çevre arkadaşlarinin lafiyla haraket ederler , onlar boş ver demişse artık silmiş mi?
arkadaş çevresi nasıl
Kendisine de soylemiştim beni hazmetmeyenler var diye onunla birlikte mutlu olmami kaldiramayanlar var kendisine de soylemiştim zamaninda...
olabilir, bazen arkadaş gazı da sebep olabiliyor
Yani onca parasini yedim onun birlikte ne kadar guzel anilarimiz var hatta bana bi defasida "sensiz ben ne yaparim" dedi ve arkadan iş ceviren arkadas cevresi yuzunden benimle ayrildigini soylemisti herkese oyle biliyorlardi
demek ki baskı yapmışlar adama çevresi adamı yedi bitirdi
Bana birazcik da sabr et yazda iyi olacak hersey diyordu... bizim gelecekle ilgili cok hayallerimiz vardi.. benim icin ev tutacagini diyordu
Her şey güzel giderken
Kız karşılık vermez yoluna devam ederse o erkek belli bi süre sonra kapısında köpek olur :D
İnstagramda takipten de cikardım whatsapta da sildim ismini
Sende. Bkunu çıkartmışsın ama daha hızlı döner. Bekle biraz karşılık verme sakın😆
Tabi ki ama yani 4gün geçti bi arama mesaj ses yok
Biseyler yapmasini bekliyorum
Sabırlı ol lan, sakın karşılık verme bekle biraz daha elbet yazar sakın karşılık verme bak ya
Bugun 1kagida döktüm onun eksilerini kagit doldu, ama buna ragmen yine de aramasinu bekliyorum
İlgi or**pusu musun? Kapatacaksan tam kapat, bunları yapıp neden aramasını falan bekliyorsun🤨🤔
Benim whatsaptan onun bilgisi gozukuyo ama profil resmi gozukmuyo ama annemin whatsapindan bakiyorum gozukuyo... Annemin numarasi onda neden kayitli?
Unutmustur kanka, ya da sadece sana gizlemistir. Kişilere özel pp kapatma var ya hani.
Yani barisma ihtimali yok mu kesin benden vaz mi gecti?
Kardessssss profil resmi gözükmüyor diye niye anlamlar yüklüyorsun? Az sakin ol her seye anlam yükleme. Sen ona karşılık verme belli bir süre sonra yazar.
Ama beni cok seven beni herkesten kiskanan disari cikmama bile sinir olan beni hickimseyle paylasamayam biri neden 4gun boyunca bisey yapmasin?
Olum ister istemez direkt dönmek istemiyor. Senin bir sey yapmanı bekliyodur.
Kizin biri görüş yapmış erkekler arkadaslarinin sozlerinden cikmazlar diye dogru mu yani onlar ne soylerse oyle mi?
Çok etkisi olmasa da etkili tabii arkadas çevresi. Senin işaret vermeni bekliyor olabilir. Dediğim gibi naptığını zamanla anlayabilirsin. Sen ona karşı hiçbir şey yapma. Dönerse senindir 😆😆
Gercekten acı cekiyorum yani böyle olmamaliydi neden korkak çıktı bu?
Maalesef cesareti yok kanka
Yani onca parasini yedim onun birlikte ne kadar guzel anilarimiz var hatta bana bi defasida "sensiz ben ne yaparim" dedi ve arkadan iş ceviren arkadas cevresi yuzunden benimle ayrildigini soylemisti herkese oyle biliyorlardi
Kardes zamanla her sey değişir hep öyle kalacak diye bir sey yok. Eğer biraz da olsa sana değer verdiyse bir süre sonra yazar bir de haksız bir sebeple gittiyse.. hayli hayli döner.
Eğer sevdiyse illaki döner yeni biriyle tanışmak bile aklı hala sende olur çünkü
Ben de böyle bi olay yaşıyorum şu an flört işlerini beceremiyorum arkadasken daha mutluyum dedi bende tamam dedim
Şimdi bakıyor sürekli
Erkek iste ben 3 haftadır bekliyorum:(
Yani sevmiyo mu demek bu?
Daha 1 hafta bile olmamış zamana bırak o şu an boşluğa dustugunun bile farkında değil
Yani gercekten biz öyle hafif seyler yasamadik bizimki gerçekti o yuzden biseyler yapmasini bekliyorum
İnşallah iş işten geçmeden yapar birseyler en azindan siz mutlu olun :)
Yaa insallah hayatimmm sadece aklimda bi soru var... Benim whatsaptan onun bilgisi gozukuyo ama profil resmi gozukmuyo ama annemin whatsapindan bakiyorum gozukuyo... Annemin numarasi onda neden kayitli?
Gizlilik ayarlarıyla oynamış olabilir
Yani rehberindeyim ama profili benden gizlemis mi ola bilir?
Evet
Yani barışma ihtimalimiz var dimi?
Evet var
Ama beni cok seven beni herkesten kiskanan disari cikmama bile sinir olan beni hickimseyle paylasamayam biri neden 4gun boyunca bisey yapmasin?
Arkadaş çevresinden dolayıdır boş ver falan gibi cümleler kuruyorlarsa ondandır
Erkekler arkadaşlarının sözünden cikmazlarr
O zaman o kaybetti ben kendi yolumu çizeyim
Duruma göre değişir. Neler yaşadığınıza bağlı. Belki de uyumlu değilsiniz :/
Ayrıldığınız için normal tabi
Ne beklediğini, neler istediğini ilişki analizi yaparak saptayabiliriz ☺️
Nasil yapicaz?
Tamam yaziyorum
Buradan geldiğinizi belirtirseniz indirim yapacağım. Buradaki ilk danışmanım olacaksınız çünkü 🤍
Tamam hayatim
1 ay sure veriyoruz böyle durumlarda
youtube - adil yıldırım 👋🏻
Onun videolarina bakiyorum
O zaman doğru yoldasın buraya fazla bir şey sormana gerek yok:)
Sabırsızlığını anlıyorum o 4 gün 1 ay gibi geldi zaten sana çok iyi anlıyorum, ama biraz daha sabır
Yani ne kadar? Sogudu mu yoksa ne dusunduyunu aklindan ne gecirdigini bilmiyorumki bu araya giren zaman ne sonuca varir yani?
Yani bunun kesin bi cevabı olduğunu düşünmüyorum Neden ayrıldığınıza birbirinizi ne kadar sevdiğinize kadar önemli detaylar var, ama şunu biliyorum oturup onu düşünmek sana hiç iyi gelmez ne zaman yazacak diye düşünüp manyak olursun arkadaşlarınla çık
Azıp kudurunca her erkek döner
Kuduruk bir erkek rüzgarla bile haber yollayabilir