Aşk İlişkileri Kaç yaşında evlenmeyii düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz?30 falan daha 9 senem var 😅 Kaç yaşında evlenmeyii düşünüyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmüyorum maalesef çünkü aşka inanmıyorum ve şu an da da evlenecek birisini bulamadım 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Senin düşünmen değil, kaderinde kaç yaşında evlencen var. Önemli olan o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama benim kararım da var Yorumla seficisleri +1 yıl Senin kararın olur, çaban olur ama kaderindeki kişi ve nikah saati şaşmaz. Yorumla
Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaşı yok bu işin bence, doğru kişi bulunduğu zaman. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bende öyle düşünüyordum senin yaşındayken şimdi hiç düşünmüyorum 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hxhxjxhxhx Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek düşünmüyorum ama her anlamda istediğim gibi biri olursa 28-30 civarı iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşım 23 de evlenemem herhalde ben o yüzden bekarlığa hazırlık yapıyorum 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Hayırlısı ile bakıyorum, eş adayına... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kdlslxlclc ben de 26 da falan 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 26 erken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde mi kalak dlslxoc Yorumla Soran +1 yıl Hshshdhd kal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sozpclvl sen evde kalsan napcan Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum evlenmeyi paramı kazanırım yerim otururum nxndjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Slxlclvo meslek nee Yorumla Soran +1 yıl Dhdhhd daha öğrenciyim😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de hahahaha ne okuyosun daha😂 Yorumla Soran +1 yıl Okumuyorum djbd hazırlanıyorum 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben matematik okuyorum flşsxğcğp yks yolları mı ah bee😂duygulandım Yorumla Soran +1 yıl Zjhzhzhz iyii istersen bir daha gir 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Yaa niye giriyorsun beeee okuyorsun zstrn dkfhd peki olur konuşuruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam attım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl o işi 25 yıl önc eyaptık ))) 0 37 Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Çok olmuş be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oldu epey evet Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Pişman misin Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Mutluluklar olsun her zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Heyyoheyyo1 Allah pişman etmesin ya, memnunum ben. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbulluaziz teşekkü r ederim. Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Rica ederim Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Evlilikten memnun olan birisini buldum. Vay be. Tavsiye eder misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Heyyoheyyo1 evet, kesinlikle ) Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Nesi güzel pekim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani hayatı paylaşmak güzel, birlikte gelişmek güzel, birbibrini tamamlamak güzel. her açıdan güzel Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Çevrende bekar var mı? Hiiccc öylesine sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkesin çevresinde vardır. Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Senin var mı benim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl var var, artık kimse evlenmiyor nedense Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Ben ikna ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl birini arıyorsun? Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Olgun, sohbet edebileceğim, yanında yokken benim içinde düşünüp hareket edecek birisini vs vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eğitim, yaş, meslek vs? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Lütfen rica ederim kendimi burada ifşa edemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kusura bakmayın, ben özelden konuşmuyorum böyle gizli gizli güzel Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Benim için değil ama neyse dur yazayım 26 yaşındayım mekatronik mühendisiyim yüksek lisans yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mekatronik ne ya diyorum google hazretlerine başvurdum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diyordum ki google hazretlerine başvurdum. Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Beğendin mi iyi miyim sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkesin iyi bir tarafı vardır Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Bana aday var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkar çıkar Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Bulunca haber ver tamam mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kafalar denk olursa sorun kalmaz Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Kafamın denk olması için tanışmam lazım işte :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Heyyoheyyo1 valla kendin bulacan Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Hayırsız hani vardı çevrende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çevremde var, o işlere karışmam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek kendi fethedecek kadını Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Kadını göster ben hallederim Yorumla
Kafasıkarışıkpitbull Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl her şey mezuniyetime bağlı ama 26 iyi gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evlenmeyi düşünmüyorum maalesef çünkü aşka inanmıyorum ve şu an da da evlenecek birisini bulamadım
Senin düşünmen değil, kaderinde kaç yaşında evlencen var. Önemli olan o
Ama benim kararım da var
Senin kararın olur, çaban olur ama kaderindeki kişi ve nikah saati şaşmaz.
Yaşı yok bu işin bence, doğru kişi bulunduğu zaman.
Doğru
Bende öyle düşünüyordum senin yaşındayken şimdi hiç düşünmüyorum 😅
Hxhxjxhxhx
Pek düşünmüyorum ama her anlamda istediğim gibi biri olursa 28-30 civarı iyidir
Evlenmeyi düşünmüyorum.
Yaşım 23 de evlenemem herhalde ben o yüzden bekarlığa hazırlık yapıyorum
Evlenmeyi düşünmüyorum.
Hayırlısı ile bakıyorum, eş adayına...
Evlenmeyi düşünmüyorum.
Kdlslxlclc ben de 26 da falan
26 erken
Evde mi kalak dlslxoc
Hshshdhd kal
Sozpclvl sen evde kalsan napcan
Ben istemiyorum evlenmeyi paramı kazanırım yerim otururum nxndjd
Slxlclvo meslek nee
Dhdhhd daha öğrenciyim😅😅😅
Ben de hahahaha ne okuyosun daha😂
Okumuyorum djbd hazırlanıyorum 😅😅😅
Sen
Ben matematik okuyorum flşsxğcğp yks yolları mı ah bee😂duygulandım
Zjhzhzhz iyii istersen bir daha gir 😅😅
Yaa niye giriyorsun beeee okuyorsun zstrn dkfhd peki olur konuşuruz
Tamam attım
o işi 25 yıl önc eyaptık )))
Çok olmuş be
oldu epey evet
Pişman misin
Mutluluklar olsun her zaman
@Heyyoheyyo1 Allah pişman etmesin ya, memnunum ben.
@istanbulluaziz teşekkü r ederim.
Rica ederim
Evlilikten memnun olan birisini buldum. Vay be. Tavsiye eder misin?
@Heyyoheyyo1 evet, kesinlikle )
Nesi güzel pekim
yani hayatı paylaşmak güzel, birlikte gelişmek güzel, birbibrini tamamlamak güzel.
her açıdan güzel
Çevrende bekar var mı? Hiiccc öylesine sordum
herkesin çevresinde vardır.
Senin var mı benim yok
var var, artık kimse evlenmiyor nedense
Ben ikna ederim :)
nasıl birini arıyorsun?
Olgun, sohbet edebileceğim, yanında yokken benim içinde düşünüp hareket edecek birisini vs vs
eğitim, yaş, meslek vs?
hayır
Lütfen rica ederim kendimi burada ifşa edemem
kusura bakmayın, ben özelden konuşmuyorum böyle gizli gizli güzel
Benim için değil ama neyse dur yazayım 26 yaşındayım mekatronik mühendisiyim yüksek lisans yapıyorum
mekatronik ne ya diyorum google hazretlerine başvurdum.
diyordum ki google hazretlerine başvurdum.
Beğendin mi iyi miyim sence?
herkesin iyi bir tarafı vardır
Bana aday var mı
çıkar çıkar
Bulunca haber ver tamam mı
kafalar denk olursa sorun kalmaz
Kafamın denk olması için tanışmam lazım işte :)
@Heyyoheyyo1 valla kendin bulacan
Hayırsız hani vardı çevrende
çevremde var, o işlere karışmam ben
erkek kendi fethedecek kadını
Kadını göster ben hallederim
Nasip kısmet ne zaman olursa.
her şey mezuniyetime bağlı ama 26 iyi gibi
Hiç bilmiyorum
doğru karar
Hemen şimdi olabilir.
27 30 arasi
Bende 30