AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Yanlış kişilerle zaman kaybı yaşamak istemedikleri için
Adamın karakteri düzgünmüş işte niye uğraşsın, edebiyle gider ister ailesinden, vermezlerse ona kız mı yok..
Görücü usulü bitti ki artık abla
@Yamahamotocross he sen öyle san
Ne alaka ya hangi kız sevmeden evleniyor
Bilmesinler zaten. Öyle tablama hareketleri Öyle düzgün karakterli erkeklere yakışmıyor
Tavlama
Kanka tavlamasını bilmeyen adamın nesinden etkilencen?
Duruşu, bakışı, hâl ve tavırları
Sessiz sakin utangaç çekingen olsa bile mi
?
Aynen
Çoğu kız beğenmez öyle birini
Beğenmeyenler hak etmiyor. Gitsinler çapkın erkekleri bulsunlar
Çapkın dediğin adam kızları güldürüyor eğlendiriyor ağızları laf yapıyor ama ve bu adamları kızların %99 u seviyor
Sevsin ne yapayım ? Ağızları laf yapanlar tehlikeli oluyor. O çapkınlar Ahlâksız, arsız oluyor. Herkes layığını bulur.
Haklisin
Senin düzgün dediğin, sessiz sakin olanlar aslında özgüvensiz oldukları için öyleler. Bu sebeple dışarıdan aslında sessiz sakin efendi gibi görünüyorlar.
Adam gibi adamda ondan onların işi olmaz öyle şeylerle
Adam gibi adam karşına çıksa beğenecek misin ki
Çıktı zaten nişanlıyız
Nasıl cıktı nerden denk geldi
Konular çok özel anlatmayı tercih etmem
Etme tamam
Çok merak ettik sanki
Sorduğuna göre😉
Bu güne kadar hiç bir kızla konuşmadım ki nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum
Yalnızlıktan kurtulamazsın o zaman
Evet kurtulamam kabul ederim bunu
Peki
Evet kabul ederim bunu
Tamam da banane
Yoo gayet de kurtulursun bana kızlar yürüyor mesela
@WMonsoon bana yazan değil yolda giderken bakan yok senle ben bir değiliz
Lan ne loser kafasındasın alti ustu kariyer yapip ozguven kazanacan sen tamam en cok sana bakmiyorlar en yanliz sensin
Kim demiş onu sana öyle geliyor bu hayatta karekteri düzgün bir insan bulamıyorsan sorun sende olabilir
Valla bana bir kere kız sen çok beyefendisin ben daha aksi dediğim dedik istiyorum dedi
Doğrudur bu tarz bir cevap alan tek erkek sen değilsin
Sonra evlenince şiddet görüyorlar ama yazık valla
Bilmiyorum bize de öylesi çekici geliyor yapacak bir şey yok ama haklisin zararlı çıkan hep biz oluyoruz
Üzgünüm evet
O kadar beyefendi biri yeryüzünde var mı aydinlandim şu an
Valla bilemem bana öyle dedi kardeşim
Muhabbeti kırmadan kesmek içinde demiş olabilir djhxbs
Bilemiyorum valla ne için söyledi
Kanka kız efendi erkek sevmiyor demek ki o yüzüne sana dürüstçe demiş efendisin diye olmaz
Evet sorun yok zaten
Dediğim dedik istiyorum demiş sen her dediğine evet demişsin galiba
İlk 10 günde ne deseydim
Yani çok fazla ilgili sıcak değil de daha soğuk umursamaz olsaydın
Çok mu acele ettin acaba
Ya tipi iyi değildir eğitimi iyi değildir parası yoktur
Çirkinim psikolojik sorunlarım var ama param var ailemin maddi durumu iyi
Bakimli ol yeterli ki zeka daha önemli emin ol ve umarım biran önce sağlığına kavuşursun
Olamıyorum işte antidepresan kullanıyorum düzensiz besleniyorum çirkinleştim
Hepsi var bu yüzden çok seçiciyim
Kadınlar düzgün erkeklere ilgi duyup tanımak istemedikleri için
Çünkü bizde yavşama, sulanma, yürüme, koşma, takla atma gibi özellikler yok maalesef ondandır 😅
Tavlamak mesele değil. Mesele temiz kalabilmekde. Niyeti bozan her türlü yürür
Genelde kadınlar beğendikleri erkeklere sizin tabirinizle "tavlanırlar." "Efendi diye nitelendirilen erkeklerin pek şansı olmaz. Tavlamak tabiri çok hoş bir tabir değil bence.
ben kız tavlamasını beceremem elime yüzüme bulaştırırım libido aşk meşk her şey bka sarar
Bu benim nedense her işi becerirken kız arkadaş yapmaya gelince konu tıkanıyorum
Ne istediğini bilir ve ona odaklanır her önüne gelene yazmaz
Bu biraz göreceli. Ama karakteri düzeltmek için insan kendine daha çok vakit ayırıyor. Başkasının peşinde koşmaya pek fırsatı olmuyor ondan heralde.
Bircogu istemedigi veya birilerinin yerini dolduramayacqgini bildigi icin denemeye bile teşebbüs etmiyor
Demek ki karşısındaki karaktersiz olunca karakterli tavlayamıyor.
Bazı erkekler ruhuna dokunamıyor sanırım yaramaz erkekler bu işi bilir
Maalesef bunu herkes kabul ediyor fırlama erkekler kız tavlamakda çok başarılı
Hani nerde karakteri düzgün erkekkkk
Çok var ama biz sevmeyiz iticiler çünkü
Sizi s*ken erkekler ile devam edin
S*kebilen erkektir zaten bunu yapabildiği testosteron hormonuyla yönetildiğinin belirtisi kadınlar için çekici olması burada saklı. Testosteron tarafından yönetilen erkek.
Kendini uyuşturan erkek hormonuyla yönetilmez dolayısıyla kadınlar onu arzulamaz isterse alemi cihan gibi karakterin ve tipin olsun.
Kadınlar erkeklerin içindeki o vahşi kontrolsüz kediye arzu duyuyor. Pook’un kitabında şöyle bir alıntı vardı. Kadınlar evlilik ve beraberinde düzenli cinsel birliktelik ile erkekleri evcilleştiriyor.
Erkek kendini tatmin etmezse kontrol etmesi zor olan vahşi bir aslandır. Günümüzdeki legal uyuşturucular erkeğin o içindeki vahşi aslanı elinden alıyor.
Ne bunlar?
Erotik filmler ve erotik filmlerle beraber mastürbasyon.
Sigara ve kahve ikilisi gibidir. Ve her kullanımda erkekliğinizi satarsınız ve evcil kedi olmaya evrilirsiniz. Ve sağda solda ühühüü gibeni sevmeye devam edin diye iç çekersiniz. O cinsellik odaklı erkekler şerefsiz değil. Yalnızca hormonuyla yönetildiği için kendi üzerindeki kontrolü zayıf dolayısıyla kıpır kıpır çünkü partner istiyor ve birliktelik. Ve bu erkekler genelde daha kadınsı enerjide olan kızları çekerler ve onlarla ilişkileri olur. Kadınsı enerjisi fazla olan kadınlar genelde duygusal yönden oldukça gelişmiştir. Eril enerjisi yüksek erkeklerde tam tersi duygusal yönü zayıftır. Dolayısıyla burada ilişkinin bitmesine karar veren baskın olan taraf erkek olursa acı çeken kadın olacaktır ve erkeğe hakaret edecektir.
Doğanın kanunu bu eril enerji dişil enerjiyi çeker.
Ne kadar eril enerjini yüksek tutarsan o kadar dişil enerjisi yüksek bir kıza doğru çekilirsin. O kız sana çekici gelir onunla seks yapmak istersin arzularsın kadınlar içinde aynı durum geçerli.
Bu dediklerimi çevrenizdeki ilişkileri gözlemleyerek gözden geçirin dediklerimi anlayacaksınız.
Ve bu soru altında uzun bir yazım var mutlaka kadın veya erkek farketmez okumalı.
@sonmaiken o zaman hayvanlardan farkınız olmaz
Dostum ben sana herhangi bir yönlendirme veya yaşayış biçimim hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadım.
Durum hakkında farkındalık aktarmak adına bilgilerimi paylaştım.
İstersen eril enerjini maksimize et ve onu kontrol etmeye çalış ve et
İstersen kontrol etme kadınlarla yat kalk
Bu senin inançların ve düşüncelerinle alakalı.
Ama durum bundan ibaret
@sonmaiken anladım dostum
Hepinizi ben sqm hadi basın gidin
Hoşt
Samet bu ısırmaz değil mi
Karakteri düzgün olan insanlar gerçek hayatta sanal değil sanal olan ilişkiyi sevmiyorlar onlara göre kafede oturup sohbet etmek daha iyi geliyor.
Sevgili de zaten reelde oluyor sanalda değil
Daha pasif kalıyorlar galiba çok kızlarla muhabbeti sevmiyorlar
Karakteri düzgün olduğu için, al sana sorunun içinde cevap :D
Bişey bilmedikleri yok dürüstlük doğallık ancak dürüst doğal kızları etkileyebilir
Bende efendiyim ama gerek yok bana kız mı yok diyorum hiç umursamıyorum
Karakteri düzgün erkek kız tavlamaya uğraşmadığı için olabilir asdf
Dünyada onca şey varken bu mu dert ya gerçekten?
Şahsen ben yürümek deyiminin ne olduğunu bile unuttum, bırakın peşinden koşmayı 😉
İletişim önemli
Evet
İletişimi iyi diye gidip it kopukları sev dilara o zaman
@Yamahamotocross 1 ay önceki görüşüme yorum yaptığına göre sende de bir iletişim problemi var belli.
Seni ilgilendirmez kaç ay geçerse geçsin senin gibiler yüzünden ülkede ümitcan uygun gibi erkekler daha çok ünlü olurlar
@Yamahamotocross dediğiniz kişiyi tanımıyorum bile ayrıca beni ilgilendirmedigi gibi benim de görüşüm sizi ilgilendirmez
@Yamahamotocross düşük zekalı velete daha fazla cevap yazma
Yuksek zekalı olsan adam gibi adamları severdin dilaracım sen bu zekan ile fazla tutunamazsın bu hayatta
@yamahamotocross ya iki kelimeyi bir araya getiremeyen insan melek olsa ne işime yarar iyi misiniz siz? Konuşmadan anlaşamam kimseyle kusura bakmayın hayata tutunup tutunmama durumum da beni ilgilendiriyor size iyi geceler:)
her şey iletişim ve konuşmaksa ağzı laf yapan erkekler sizi daha çok aldatmaya devam eder o zaman
@Yamahamotocross işte burada yanlıs düşünüyorsunuz. Ağzı iyi laf yapan insanlarla zevzek boş boğaz dolandırıcı insanları aynı yere koyamazsiniz.
Sessiz sakin adamlar aldatamaz zaten
@Yamahamotocross sessiz sakin olup aldattığına şahit olduğum insanlar oldu. Kişilik karakter meselesi tamamen.
Sessiz sakin erkek zor buluyor sevgili birde gidip 2. sini mi bulacak?
@Yamahamotocross inan bende çok şaşırıyorum konuşmayı beceremiyor daha yaptıkları şaşırtıyor
Konuşmayı becerenler daha fena valla
@Yamahamotocross karakter meselesi
Aldatılan kızları konuşkan tipler aldatıyor genelde
@Yamahamotocross genelde diyorsunuz siz bile yapmayın genelleme
Sessiz sakin erkeklere güven zarar gelmez. Serseri çapkın erkekler sessiz sakin olmuyor çünkü
@Yamahamotocross ben kendimle uyumlu kişileri istiyorum tavsiye için teşekkürler
O zaman erkekler aldatıyor diye hiç zırlama ilerde. Sen zaten karakteri düzgün adam sevmiyorsunuz zekanın düşük olduğu da konuşmalarından belli oluyor kusura bakma erkekler seni çok iyi idare eder kullanır
@Yamahamotocross daha uzatacak misiniz bırakın da istediğim gibi yaşıtım hayatımı
Kadın cinayetine aday birisin iyi günler soy adını söyler misin senin de birgün haberini alırım öldürüldü diye
@Yamahamotocross daha fazla abartma istersen beni tanımadan bu tarz yorumlarda bulunman rahatsız edici olmaya başladı
Tanıdım merak etme sana it kopuk puşt lazım
@Yamahamotocross tm
Evet aynen tamam diloşcum
@Yamahamotocross tamam artık gerçekten uzatmayalım konuşmayı diyeceğini dedin
Peki
@Yamahamotocross teşekkürler
🤝
@Yamahamotocross 😊
Ben bile erkek rolüne bürüp bir sürü kız tavladım şu zamana kadar. Beceriksiz anam bunlar :D
Hahaaa sanaldan mı kanka?
Evet :D
Ehh yani kızlar güzel sözlere biraz kolay düşer
Sadece güzel sözle olmaz :) işin içinde farklı trickler var
Yani biraz özgün olmak lazım tabi güzel söz derken de
Katekterli oldugu icin
O zaman kızlara karakteri bozuk erkekler kalır sadece sjsjsjjs
Benn
Bende bundan çok yakınıyorum
Niye ki
Nerede efendi iyi aile evladı tanısam kızlarla nasıl konuşulur bilmiyor
Demek ki erkeğin biraz fırlama it kopuk olması lazım kanka bizi etkilemesi için
Öylesine bakılmamalıı
Ya bu iyi aile evladı da olsa sonuçta evlenmiyor mu? Bir şekilde kapmak lazım.
Yani iyi konuşamaması sıkıcı olması senin için sorun değilse kaçırma tabi ki kap 🤣
Ama benim için büyük bir sorun bu ve cidden ağzı laf yapan eğlenceli tipler karakteri bozuk oluyor ya
Kapicim
Kap kap zaten yalnızlıktan sıkılmıstır adam bir kız yüzü görsün sjnss
Kız tavlamaya gerek duymuyorlar
Yalniz kalmayı şikayet ediyorlar ama
Belkide bu yüzden kaybediyorlar.
Aslında bizde kazanamıyoruz kazanan kötü erkekler oluyor
İyi Erkekler kızlardan yüz bulamadığı için yalnız ve kaybediyorlar bizi de kötü adamlar üzdüğü için bu hikâyede tek kazanan kötü adamlar bizi elde edebildikleri için 😃😂
Karaktersiz olmadıkları için 🤠😬
Olsunlar nolcak sjsjsj
üzülürsün o kadar :)
Fazla basit buluyor olabilirler
Neyi
Genelleşmiş kız tavlama şekillerini
Benim için geçerli değil sanırım 😂
Doğru zaman yanlış yer falan işte
Karakteri düzgün oldugu için tavlayamıyorlar😀😀
Karakteri bozuk erkeklerle sevgili olun o zaman
Olmuyorum sapım bu yüzden.
Ee karakteri düzgünleri aşağılamışsınya o zaman karakteri kötü olanlarla manita ol
Aşağılamadım. Sadece düzgün oldukları için fazla insanlarla birlikte olmadıkları için bilmiyorlardır demek istedim yanlış anlamışsın.
O zaman karakteri düzgün adamlara da kızlar adım atacak mecbur yoksa karakteri bozuklarla sadece manita olursunuz
E nerden biliyosun atmadığımı😀
Evet ağızları iyi laf yapıyor ondan
Gel bana öğretsene 😃
Seni hangisi tavladı
Hahaha mantıklı ispat
çok usluyuz ondan. yaş kaç senin?
Kızlar taclar erkeği erkek tavlamaz kızı
Kızların geneli mazosistte ondan.
Bilmiyor değil efendi erkekler size itici geliyor
ulan yine karaktersiz olduk harika ya
Buda bizim şanssızlığımız
48 saatte tavlarım seni:)
Ağzı laf yapanların karakteri düzgün değil mi?
Hayır
Genelleme yapmamalısın bence bu konuda diye düşünüyorum
Kızlar şeref*siz p*ç seviyor
Öyleyiz kanki evet
Dikip giden erkek kıymetli ak
Kız nasıl tavlanır
Puhahaaaa git öğren ben mi anlatcam
Sen erkek misin de anlatacaksın ot
Bana niye soruyon o zaman mal mısın
Yazdığımda soru işareti yok ot
Aynen bizde iş yok😂
Evet😃